szczepciu Napisano 8 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 8 Styczeń 2007 Ludzie miewają różne pasje.Jeden z moich znajomych - człowiek trochę ekscentryczny - od lat zbiera i naprawia stare radia. Chciałem Wam pokazać kilka najcenniejszych egzemplarzy z jego wielkiej kolekcji (całe mieszkanie tonie w radioodbiornikach).To, że ma ich tyle, to jeszcze nic! One muszą być sprawne. Wszystkie sam naprawił. Dla niego radio, które nie działa, to tylko zwykły grat. Jego pasją więc jest nie tylko zbieranie starych radioodbiorników, ale i przywracanie ich do życia". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczepciu Napisano 8 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 8 Styczeń 2007 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczepciu Napisano 8 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 8 Styczeń 2007 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczepciu Napisano 8 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 8 Styczeń 2007 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczepciu Napisano 8 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 8 Styczeń 2007 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczepciu Napisano 8 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 8 Styczeń 2007 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczepciu Napisano 8 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 8 Styczeń 2007 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczepciu Napisano 8 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 8 Styczeń 2007 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczepciu Napisano 8 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 8 Styczeń 2007 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczepciu Napisano 8 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 8 Styczeń 2007 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczepciu Napisano 8 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 8 Styczeń 2007 11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczepciu Napisano 8 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 8 Styczeń 2007 12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczepciu Napisano 8 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 8 Styczeń 2007 13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczepciu Napisano 8 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 8 Styczeń 2007 14 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczepciu Napisano 8 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 8 Styczeń 2007 15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczepciu Napisano 8 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 8 Styczeń 2007 16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczepciu Napisano 8 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 8 Styczeń 2007 17 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczepciu Napisano 8 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 8 Styczeń 2007 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczepciu Napisano 8 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 8 Styczeń 2007 19 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 9 Styczeń 2007 Share Napisano 9 Styczeń 2007 Witam, ciekawy temat, kiedyś grzebałem w elektronice. Mam Menueta po dziadkach, Talismana Tesli i Kolibra 2 w zasadzie wszystkie są na chodzie.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarek Napisano 9 Styczeń 2007 Share Napisano 9 Styczeń 2007 miłe i łądne hobby-jak ktos ma duyzo miejsca-sam jakieś 3 alta temu przejąłem po zmarłej ciottce 3 stare radia -początki prlu-i niestety z powodu braku miejsca tylko 1dno z nich zostało uratowane -pozostałe 2 zakończyły niestety żywot na smietniku:((( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Louis Napisano 9 Styczeń 2007 Share Napisano 9 Styczeń 2007 Kilka lat temu sprzedałem gościowi uszkodzony, amerykański telewizor z lat 50/60tych. Olbrzymi mebel. Jak się okazało, kupcowi chodziło o samą obudowę. Zamierzał wstawić do środka współczesny telewizor 100Hz. :-). Kolego Szczepciu, czy możesz zdradzić z jakich okolic jest ten Twój znajomy od radyjek?. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
G-23 Napisano 26 Styczeń 2007 Share Napisano 26 Styczeń 2007 Niezła kolekcja radii, mam też 4 pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter Napisano 26 Styczeń 2007 Share Napisano 26 Styczeń 2007 No kurna, szacuneczek. Sam z braku miejsca przestawiłem się na aparaty fotograficzne. Entuzjastom polecam http://www.laud.no/ww2/index.htmhttp://www.armyradio.com/arsc/customer/pages.php?pageurl=/publish/PictureGallery.htmhttp://www.oldradio.pl/wyk_wysw.php?ssel=%20where%20produkcja>=!1900!%20and%20produkcja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter Napisano 26 Styczeń 2007 Share Napisano 26 Styczeń 2007 http://www.pay.com.pl/oldradio/gallery.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.