karpik Napisano 7 Styczeń 2007 Share Napisano 7 Styczeń 2007 Czy zbieracie stare butelki,buteleczki? Mało tego na forum a jak znajdę na wykopkach bardzo mnie cieszą. Pokażcie szkło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 7 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 7 Styczeń 2007 Jutro postaram dać parę NO ID swoich. Pokaż szkło! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
romkow Napisano 8 Styczeń 2007 Share Napisano 8 Styczeń 2007 Już troche było: http://www.odkrywca-online.com/pokaz_watek.php?id=258654 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YARD Napisano 8 Styczeń 2007 Share Napisano 8 Styczeń 2007 Witam , nie tylko od piwa.Pojemnik od kremu Nivea z Posen. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YARD Napisano 8 Styczeń 2007 Share Napisano 8 Styczeń 2007 W białych porcelanowych poj. jeszcze jakieś mażidła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YARD Napisano 8 Styczeń 2007 Share Napisano 8 Styczeń 2007 Flakoniki od medykamentów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YARD Napisano 8 Styczeń 2007 Share Napisano 8 Styczeń 2007 Butelka od wina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kendez Napisano 8 Styczeń 2007 Share Napisano 8 Styczeń 2007 a'propos buteleczek to mam ich trochę tak ok. 60szt głównie od piwa chociaż te ciekawsze od wina i karafki też zabieram z wykopków. chwilowo niw mam dostępu do zbiorów, ale niedługo zarzucę leprze fotki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kendez Napisano 8 Styczeń 2007 Share Napisano 8 Styczeń 2007 koreczki i różne ciekawsze po lekach pastach do zębów i kremach też biorę (głównie takie jak na fotce), zwykłych szklanych nie bo wszędzie tego pełno jest, a potem nie ma co z tym robić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 8 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 8 Styczeń 2007 O lewej:1- na dole napis 15 (pewnie pojemność i chyba po lekach) no id2- na dole numer 4742(pewnie po lekach) no id3- fajna, nawet z zakrętką- napis kirchniawy werke waldenburg(wałbrzych) schl no id4-napis- neo ballistol- klever armee oel - po oleju do gnatów ( w produkcji tylko już w sprayach)5-no id ale z fajną wadą produkcyjną przy denku6-Slady niebiesko- białej etykiety, na dole 200(pojemność)no id7- bardzo podobna do twojej YARD no idTakie coś a fajne, jak któryś z Szanownych Użytkowników coś rozpoznaje to proszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kendez Napisano 8 Styczeń 2007 Share Napisano 8 Styczeń 2007 zbliżenie na pokrywki i fiolki po różnych kremach i pastach do zębów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 8 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 8 Styczeń 2007 Ja znalazłem wszystkie moje w niemieckich śmietnikach, a Wy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarny12 Napisano 8 Styczeń 2007 Share Napisano 8 Styczeń 2007 butelki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarny12 Napisano 8 Styczeń 2007 Share Napisano 8 Styczeń 2007 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarny12 Napisano 8 Styczeń 2007 Share Napisano 8 Styczeń 2007 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 8 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 8 Styczeń 2007 Gwiazda żydowska i ryba. Co to woda święcona:)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kendez Napisano 8 Styczeń 2007 Share Napisano 8 Styczeń 2007 czarny ta pierwsza zielona z gwiazdą to od pani hartwig kantorowicz dostałem taką niedawno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 8 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 8 Styczeń 2007 Co za pani? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kendez Napisano 8 Styczeń 2007 Share Napisano 8 Styczeń 2007 lak znajdę ten link to wrzucę tu na forum on Ci więcej zobrazuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kendez Napisano 8 Styczeń 2007 Share Napisano 8 Styczeń 2007 oj przepraszam za to głupie niedopatrzenie ;) to nazwiska dwa osobne są, nie ważne zresztą ja w browarnictwie Szczecina, Świnoujścia i okolic siedzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 8 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 8 Styczeń 2007 Mam porcelanke Flysium Stettin, popularne ale od kiedy produkowane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 8 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 8 Styczeń 2007 I porcelanka ale napis zatarty, chyba gtettiner bergfento..............? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.