konigsberg Napisano 5 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 5 Styczeń 2007 To chyba rzeczywiście ostatnie trafienia w tym smutnym jak ... mieście.. Siedziałem dziś na helu od 8 do prawie 2 i kompletnie rozczarowany wróciłem.. Hel to prawdziwa kopalnia odkrywkowa,dół na dole, a jak nie ma dołu to znaczy ,że zarósł i zaraz skręcisz na nim noge.. trafienie dnia- 2 puszki po gaz maskach i jeden szrot maski.. chociaż przyjeżdżam tu przynjmniej co 2 miesiące to tak naprawde wcale nie wiem po co to robie ,może z sentymentu do miejsca w ,którym kiedyś naprawdę były góry faantów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cecholek Napisano 5 Styczeń 2007 Share Napisano 5 Styczeń 2007 Spokojnie , jeszcze trafisz ,,bursztynowa,, , ale mozesz sie pocieszyc i zyc w spelnieniu ekologa- wyciagasz z lasu smieci i to sie chwali ! Pozdrawiam i zycze ,,ciekawych,, dolkow. PS. Ja ostatnim razem mialem jeszcze gorsze trafienia ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zborap Napisano 10 Styczeń 2007 Share Napisano 10 Styczeń 2007 Potwierdzam. Cały (choć krótki)dzień z kumplem chodziłem i nic. Trzeba być jednak cierpliwym i na pewno w końcu coś się trafi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zborap Napisano 10 Styczeń 2007 Share Napisano 10 Styczeń 2007 Jeszcze niedawno można było wyrwać parę różnych hełmów i to przy drodze. Na pewno jest więcej i jeszcze lepszych podobnych miejsc, tym bardziej,że w pobliżu ktoś trafił podobną ilość masek p.gaz. w puszkach. Więc cierpliwości i powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldekhel Napisano 14 Styczeń 2007 Share Napisano 14 Styczeń 2007 trafione w minionym tygodniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldekhel Napisano 14 Styczeń 2007 Share Napisano 14 Styczeń 2007 Druga strona tego orła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldekhel Napisano 14 Styczeń 2007 Share Napisano 14 Styczeń 2007 I taka miniaturka .Może ktoś wie co to jest.Wymiary z kratek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldekhel Napisano 14 Styczeń 2007 Share Napisano 14 Styczeń 2007 I taki hełm wz.31.Na nicie kontrolnym na zewnątrz wybita jest litera B" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldekhel Napisano 14 Styczeń 2007 Share Napisano 14 Styczeń 2007 Zdjęcie tego nitu kontrolnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikt Napisano 19 Styczeń 2007 Share Napisano 19 Styczeń 2007 Witam ! Ten wz. 31 też na Helu ? pozdrawiam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldekhel Napisano 19 Styczeń 2007 Share Napisano 19 Styczeń 2007 Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal7589 Napisano 20 Styczeń 2007 Share Napisano 20 Styczeń 2007 Ten hełm wz. 31 to chyba nie wykopek bo jeszcze w farbie!?Pozdrawiam i gratuluje trafienia!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
01dalton Napisano 20 Styczeń 2007 Share Napisano 20 Styczeń 2007 Witam . Hełmiki wz.31- a w zasadzie farba dużo wytrzymują - niestety metal (skorupa) znaczne szybciej się poddaje i jeżeli jest obicie farby od razu są głebokie wżery . Ostatnio w podobnym stanie wykopał znajomy . pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berlin Napisano 23 Styczeń 2007 Share Napisano 23 Styczeń 2007 Ładna 31ka. Poyśleć że na Hel mam tylko kilkanaście km a nie mogę się tam wybrać:)Może dlatego że jest tam więcej niemczyzny a ja szukam Polski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konigsberg Napisano 23 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 23 Styczeń 2007 Berlin>Jak masz kilkanascie km do helu to najpewniej jestes z Kuznicy lub Jastarni,a ja tam trafialem tez polskie fanty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berlin Napisano 23 Styczeń 2007 Share Napisano 23 Styczeń 2007 Oj te kilkanaście to przesadziłem :) Jestem z Gdyni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.