Skocz do zawartości

Hel- ostatnie trafienia..

Rekomendowane odpowiedzi

To chyba rzeczywiście ostatnie trafienia w tym smutnym jak ... mieście.. Siedziałem dziś na helu od 8 do prawie 2 i kompletnie rozczarowany wróciłem.. Hel to prawdziwa kopalnia odkrywkowa,dół na dole, a jak nie ma dołu to znaczy ,że zarósł i zaraz skręcisz na nim noge.. trafienie dnia- 2 puszki po gaz maskach i jeden szrot maski.. chociaż przyjeżdżam tu przynjmniej co 2 miesiące to tak naprawde wcale nie wiem po co to robie ,może z sentymentu do miejsca w ,którym kiedyś naprawdę były góry faantów...

Spokojnie , jeszcze trafisz ,,bursztynowa,, , ale mozesz sie pocieszyc i zyc w spelnieniu ekologa- wyciagasz z lasu smieci i to sie chwali ! Pozdrawiam i zycze ,,ciekawych,, dolkow.
PS. Ja ostatnim razem mialem jeszcze gorsze trafienia ...

Jeszcze niedawno można było wyrwać parę różnych hełmów i to przy drodze. Na pewno jest więcej i jeszcze lepszych podobnych miejsc, tym bardziej,że w pobliżu ktoś trafił podobną ilość masek p.gaz. w puszkach. Więc cierpliwości i powodzenia.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie