herben Napisano 21 Czerwiec 2009 Share Napisano 21 Czerwiec 2009 HUBERTUS tak jak mówiłem odwiedziłem z synem szok kosmiczny podjechałem az 50 m od celu:)dawniej pedałowac trzeba było na pieszke.niestety zdięc zadnych nie posiadam co do łusek to faktycznie wiekszosc porozrywana ale i tak był to wtedy skarb:)teraz bez trudu i kopania znalezlismy kilkanascie.Spotkałem starszego goscia który tam często dawniej bywał ma popytac znajomych moze ktos ma własnei zdięcia dałem mu namiar na poczte jak tylko cos bede miał nie omieszkam sie podzielic.Jednak otoczenie strasznie sie zmieniło zarosło po tych 30 latach.własnei co zapamiętałem to piaszczysta polana przed wejsciem. miłe wspomnienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HUBERTUS 1656 Napisano 26 Maj 2017 Share Napisano 26 Maj 2017 Przez te kilka lat troszkę się u nas zmieniło. Od 7 lat w schronie R120a funkcjonuje izba muzealna a R514tka jest w trakcie zaawansowanego remontu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HUBERTUS 1656 Napisano 26 Maj 2017 Share Napisano 26 Maj 2017 Widok na płytę 78p9 już z zamknieciem. https://www.youtube.com/watch?v=_MhQ0P17gdI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HUBERTUS 1656 Napisano 26 Maj 2017 Share Napisano 26 Maj 2017 Tablica informacyjna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HUBERTUS 1656 Napisano 26 Maj 2017 Share Napisano 26 Maj 2017 Schron R120a- nasza izba muzealna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.