Romo Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 Witam w Nowym Roku i wszystkiego najlepszego życzę.Nawiązując do tematu mam pytanie-kto był gościemniedzielnego programu Było nie minęło" ?
gudek82 Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 a dotyczyła projektu 7TPa propos ma ktoś z was zgrany ten program pozdrawiam Gudek
Łukasz Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Witam! :-) Patron, miałem do Ciebie skrobnąć maila, że ładnie wyglądałeś w telewizorku, ale jakoś mi to nie wyszło. :-) Teraz mam chwilę wolnego to pozwól, że przy okazji zapytam:-będąc na tych wioskach trafialiście sporo części od polskich tanków, zabraliście je chociaż? W programie wyglądało to tak: przyszliście, zobaczyliście, że są i pajechali dalej...Jestem pod wrażeniem wiedzy niektórych osób. Facet bierze do ręki kawałek silnika, albo jakąś śrubkę i mówi to było tu i tu w 7TP. :-)Pozdrawiam, Łukasz
Luke Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Jak dla mnie to też mało prawdopodobne żeby po kawałku blaszki określić że to kawałek czołgu. Wiecie ile się takich fragmentów kopie? :) No... ale wszystko możliwe.P.S.Romo - nie mogę Ci wysłać maila, nawet poprzez opcję odpowiedz". Przychodzą same zwrotne. Dziwna sprawa:/
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.