michal7589 Napisano 10 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 10 Grudzień 2006 Chciałbym złożyć wszystkim użytkownikom oraz obsłudze naszego forum życzenia świąteczne, życzę przede wszystkim szczęśliwych i spokojnych świąt w gronie rodziny, super prezentów pod choinką nie koniecznie stg 44 ale czegoś co wzbogaci waszą kolekcje i z czego będziecie zadowoleni.Mam nadzieję, że nowy 2007 rok przyniesie ze sobą reweleacyjne znaleziska dla każdego z nas, może jakieś nowe potwory wyjdą z ukrycia oraz będzie on obfitszy w rekonstrukcje historyczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
J23 Napisano 10 Grudzień 2006 Share Napisano 10 Grudzień 2006 Oby sie sprawdziło, najlepszego rownież dla Wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esus Napisano 10 Grudzień 2006 Share Napisano 10 Grudzień 2006 No i żeby nikt nas nie gonił po lesie.Abyśmy się potykali o bagneciki,szabelki,lufy dział a i sakiewka trafić by się mogła.Wszystkim spokojnych świąt!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczepciu Napisano 10 Grudzień 2006 Share Napisano 10 Grudzień 2006 Lasów pełnych skarbów rozmaitych, samolotów jeszcze nieodkrytych,choinki do samego nieba, informacji tych, których nam trzeba!Tankietki w całości i wiele radości!Życzy!!!!Szczepciu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
żeton Napisano 11 Grudzień 2006 Share Napisano 11 Grudzień 2006 Ja zaś życze jak najmniej nieprzyjemnych spotkań z nami oraz innymi leśnymi ludźmi":) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 11 Grudzień 2006 Share Napisano 11 Grudzień 2006 tego co pozotali i zeby policja przestala juz sprawdzac legalnosc windowsow bo niektorzy moi znajomi niczym innym sie nie iteresuja tylko czy juz byli :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal7589 Napisano 11 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 11 Grudzień 2006 Heh woytas nie przejmuj się w mojej miejscowości też była taka nagonka, a tak na prawde żadnej kontroli nie było!!Pozatym nie musisz ich wpuszczać jeżeli nie mają nakazu!Po prostu z nieznajomymi gadaj przez dzrzwi albo domofon!!Weołych świąt!!!Pozdro Michał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 11 Grudzień 2006 Share Napisano 11 Grudzień 2006 hehe ja sie nie musze obawiac :) Znajomi nerwowi laza- ale u nas naprawde staraja sie niektorym swieta zepsuc :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radek66 Napisano 17 Grudzień 2006 Share Napisano 17 Grudzień 2006 no i wiecej wyrozumialosci ze strony zon, dziewoj, lub kochanek...hehe, no i co by w nowym roku kazdy znalaz jak najwiecej czasu na poszukiwania ;)p.s- niw wieszajcie granatow na choinkach...pozostancie przy tradycyjnych abkach" hehe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cronos Napisano 17 Grudzień 2006 Share Napisano 17 Grudzień 2006 A ja życzę żeby wszystkie pancerne potwory powychodziły z ziemi. I stug, i hetzer, vickers i cała reszta.No i oczywiście żeby pozostały w kraju i zostały należycie wyremontowane:DMery Krismes!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 18 Grudzień 2006 Share Napisano 18 Grudzień 2006 Radosnych i pogodnych świąt Bożego Narodzenia, ciepła oraz dosiego roku życzę.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAB Napisano 20 Grudzień 2006 Share Napisano 20 Grudzień 2006 Spokoju w święta i 100% pewnych trafień w 2007 rokużyczy grupa historyczna „Patria” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter Napisano 21 Grudzień 2006 Share Napisano 21 Grudzień 2006 Georadarów po 5 PLN. Wykrywaczy do 10m. Wielkich odkryć. Małych problemów. Optymizmu i szczęścia. Powodzenia w życiu osobistym. Zdrowia !!! Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wilzken Napisano 21 Grudzień 2006 Share Napisano 21 Grudzień 2006 Ja również chciałbym się przyłączyć do życzeń, które już wypowiedzieli moi poprzednicy. Od siebie dodam jeszcze tylko, że życzę nam wszystkim byśmy w przyszłym roku spędzali jeszcze więcej czasu na tym co lubimy robićnaj bardziej, Czyli na chodzeniu z wykrywką i kopaniu taaaakich dołków...Zdrowych i pogodnych Świąt oraz Szczęśliwego Nowego Roku!Wilzken Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.