Skocz do zawartości

Zyczenia Świąteczno-Noworoczne

michal7589

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Chciałbym złożyć wszystkim użytkownikom oraz obsłudze naszego forum życzenia świąteczne, życzę przede wszystkim szczęśliwych i spokojnych świąt w gronie rodziny, super prezentów pod choinką nie koniecznie stg 44 ale czegoś co wzbogaci waszą kolekcje i z czego będziecie zadowoleni.Mam nadzieję, że nowy 2007 rok przyniesie ze sobą reweleacyjne znaleziska dla każdego z nas, może jakieś nowe potwory wyjdą z ukrycia oraz będzie on obfitszy w rekonstrukcje historyczne.
Napisano
No i żeby nikt nas nie gonił po lesie.Abyśmy się potykali o bagneciki,szabelki,lufy dział a i sakiewka trafić by się mogła.Wszystkim spokojnych świąt!!!
Napisano
Lasów pełnych skarbów rozmaitych, samolotów jeszcze nieodkrytych,choinki do samego nieba, informacji tych, których nam trzeba!Tankietki w całości i wiele radości!Życzy!!!!
Szczepciu.
Napisano
tego co pozotali i zeby policja przestala juz sprawdzac legalnosc windowsow bo niektorzy moi znajomi niczym innym sie nie iteresuja tylko czy juz byli :>
Napisano
Heh woytas nie przejmuj się w mojej miejscowości też była taka nagonka, a tak na prawde żadnej kontroli nie było!!Pozatym nie musisz ich wpuszczać jeżeli nie mają nakazu!Po prostu z nieznajomymi gadaj przez dzrzwi albo domofon!!Weołych świąt!!!Pozdro Michał
Napisano
no i wiecej wyrozumialosci ze strony zon, dziewoj, lub kochanek...hehe, no i co by w nowym roku kazdy znalaz jak najwiecej czasu na poszukiwania ;)
p.s- niw wieszajcie granatow na choinkach...pozostancie przy tradycyjnych abkach" hehe.
Napisano
A ja życzę żeby wszystkie pancerne potwory powychodziły z ziemi. I stug, i hetzer, vickers i cała reszta.
No i oczywiście żeby pozostały w kraju i zostały należycie wyremontowane:D
Mery Krismes!!
Napisano

Georadarów po 5 PLN. Wykrywaczy do 10m. Wielkich odkryć. Małych problemów. Optymizmu i szczęścia. Powodzenia w życiu osobistym. Zdrowia !!! Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku.

Napisano
Ja również chciałbym się przyłączyć do życzeń, które już wypowiedzieli moi poprzednicy. Od siebie dodam jeszcze tylko, że życzę nam wszystkim byśmy w przyszłym roku spędzali jeszcze więcej czasu na tym co lubimy robićnaj bardziej, Czyli na chodzeniu z wykrywką i kopaniu taaaakich dołków...

Zdrowych i pogodnych Świąt oraz Szczęśliwego Nowego Roku!

Wilzken

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie