Skocz do zawartości

Zyczenia Świąteczno-Noworoczne

michal7589

Rekomendowane odpowiedzi

Chciałbym złożyć wszystkim użytkownikom oraz obsłudze naszego forum życzenia świąteczne, życzę przede wszystkim szczęśliwych i spokojnych świąt w gronie rodziny, super prezentów pod choinką nie koniecznie stg 44 ale czegoś co wzbogaci waszą kolekcje i z czego będziecie zadowoleni.Mam nadzieję, że nowy 2007 rok przyniesie ze sobą reweleacyjne znaleziska dla każdego z nas, może jakieś nowe potwory wyjdą z ukrycia oraz będzie on obfitszy w rekonstrukcje historyczne.

Heh woytas nie przejmuj się w mojej miejscowości też była taka nagonka, a tak na prawde żadnej kontroli nie było!!Pozatym nie musisz ich wpuszczać jeżeli nie mają nakazu!Po prostu z nieznajomymi gadaj przez dzrzwi albo domofon!!Weołych świąt!!!Pozdro Michał

no i wiecej wyrozumialosci ze strony zon, dziewoj, lub kochanek...hehe, no i co by w nowym roku kazdy znalaz jak najwiecej czasu na poszukiwania ;)
p.s- niw wieszajcie granatow na choinkach...pozostancie przy tradycyjnych abkach" hehe.

Ja również chciałbym się przyłączyć do życzeń, które już wypowiedzieli moi poprzednicy. Od siebie dodam jeszcze tylko, że życzę nam wszystkim byśmy w przyszłym roku spędzali jeszcze więcej czasu na tym co lubimy robićnaj bardziej, Czyli na chodzeniu z wykrywką i kopaniu taaaakich dołków...

Zdrowych i pogodnych Świąt oraz Szczęśliwego Nowego Roku!

Wilzken

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie