kopijnik2 Napisano 5 Grudzień 2006 Share Napisano 5 Grudzień 2006 a koparkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Podziemny_Kosmos Napisano 5 Grudzień 2006 Share Napisano 5 Grudzień 2006 Huk 100 - gdzie ty to wszystko mieścisz ?Wszakże sporo twoich fantów ma znaczne gabaryty.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 6 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 6 Grudzień 2006 te duże zostawiam tam gdzie znajde robie tylko fotke i zakopuje z powrotem -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szturman88 Napisano 6 Grudzień 2006 Share Napisano 6 Grudzień 2006 Pisze się na celowniczego tego mozdzierza chociaż ostatnio strzelałem w 1989r na Muszakach.Super wykopki pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczepciu Napisano 6 Grudzień 2006 Share Napisano 6 Grudzień 2006 Szturman ja tez byłem na Muszakach w 89,i chyba kierowałem ogniem twoich możdzieży. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szturman88 Napisano 6 Grudzień 2006 Share Napisano 6 Grudzień 2006 Byłem w 16 batalionie w 2 kompani szturmowej pluton wsparcia.Był to poligon zimowy namiary podawali nam przez radiostacje jak pamiętam R107 i strzelaliśmy do jakiegoś schronu czy jakiegoś bunkra.Pamiętam ze stały tam wraki T34.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczepciu Napisano 6 Grudzień 2006 Share Napisano 6 Grudzień 2006 5 dywizjon altylerii mieszanej, pluton dowodzenia- dalmierzysta.Mierzyłem odległosci do wybuchów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal7589 Napisano 6 Grudzień 2006 Share Napisano 6 Grudzień 2006 Ojjjj ja wymiękam, miałem już nie wchodzić w ten wątek ale żeby takie fanty zobaczyć to się opłaca nawet przyłacając to zawałem albo palpitacją serca.Gratulacje Huk swoją drogą czy mogę się zapisać do ciebie na korepetycje z chodzenia z wykrywaczem?? : )Oby jak najwięcej takich fantów, które cieszą nie tylko znalazcę ale i nas, pozostaje jednak niedosyt że i nam takie się nie trafiają,ale może kiedyś skoro ziemia skrywa takie skarby : )Pozdrawiam Michał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 10 Grudzień 2006 Share Napisano 10 Grudzień 2006 huk gratuluje fancikow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sylwester/Fidest Napisano 18 Grudzień 2006 Share Napisano 18 Grudzień 2006 ja proponuje sie zmówic na Pana huk'a i mu huknac bo wszystko wykopie.... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cis Napisano 18 Grudzień 2006 Share Napisano 18 Grudzień 2006 Piękne fanty. Czy to nie czasem sezam z Cisnej?:)pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 18 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 18 Grudzień 2006 boje sie już wogule co kolwiek pisać bo znowu mi kartke dadzą-pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VASILI Napisano 24 Grudzień 2006 Share Napisano 24 Grudzień 2006 Huk odezwij się na priv. Sprawe mam do Ciebiedjlinas@tlen.plpzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 24 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 24 Grudzień 2006 mam nadzieje że długo nie posiedze-pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 24 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 24 Grudzień 2006 Zaraz zaraz czegoś nie rozumie VASILI - masz do mnie sprawę a moja poczta jest pusta ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 24 Grudzień 2006 Share Napisano 24 Grudzień 2006 Pewnie chce Ci złożyć Świąteczne życzenia tylko publicznie to się wstydzi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hitboy64 Napisano 25 Grudzień 2006 Share Napisano 25 Grudzień 2006 Z jednej strony cisną się na klawiature gratulacje a z drugiej zazdrość... i współczucie dla samego siebie.. ;) gratulacje hukpozdro i jeszcze lepszych znalezisk :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apollo18 Napisano 25 Grudzień 2006 Share Napisano 25 Grudzień 2006 Huk mozesz mi podac gg albo maila?? Moje gg to 4545179 a mail apollo18@tlen.pl odezwij sie na priv-a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.