pokemon Napisano 17 Wrzesień 2007 Share Napisano 17 Wrzesień 2007 No to klapa? Echhhhhhhhhhhhh kurcze. W tamtym roku nie mogłem być, myślałem że może teraz se strzele"... :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomHagen1 Napisano 18 Wrzesień 2007 Share Napisano 18 Wrzesień 2007 Ot i nie udał się kulik! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dyl Napisano 18 Wrzesień 2007 Share Napisano 18 Wrzesień 2007 znaczy się pozamiatane ???????????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bestler Napisano 18 Wrzesień 2007 Share Napisano 18 Wrzesień 2007 Tzn imprezy nie ma....mam tylko pytanie czy jest ale dla zaproszonych wojaków (lista zamknięta") czy poprostu wogóle nic absolutnie nie jest organizowane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akcej Napisano 18 Wrzesień 2007 Share Napisano 18 Wrzesień 2007 Kogo mam kopnąć w D...Na Serokomle zaklepałem urlop już w ubiegłym roku a wytłumaczcie jeszcze mojemu dzieciakowi że cała impreza poszła się... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 18 Wrzesień 2007 Share Napisano 18 Wrzesień 2007 zabierz go na łowicztomhagen czyz bys był acan miłosnikiem trylogii? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilo Napisano 18 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 18 Wrzesień 2007 Impreza jest panowie ale lista jest zamknięta tak mi przekazano . 7 .X.2007 Wola Gułowska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomHagen1 Napisano 18 Wrzesień 2007 Share Napisano 18 Wrzesień 2007 Drogi Okejosie, cóż tu napisać w kontekście niniejszego tematu, tak aby udzielić Ci twierdzącej odpowiedzi. Rekuć, kto was pobił?Ja tego ptaka żywcem obedrę ze skóry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLONIKUS Napisano 19 Wrzesień 2007 Share Napisano 19 Wrzesień 2007 Witam Panowie ! Widzicie sami jakie totalne nieposzanowanie dla zainteresowanych,a nie wspomnę o braku jakiejkolwiek odpowiedzi na zadane pytania organizatorowi .TomHagen1 masz rację,że kulik się nie udał ,ponieważ ,,powożący tymi saniami nie potrafi utrzymać w garści lejcy.Ludzie już rok wcześniej poplanowali sobie urlopy na tą rekonstrukcję,a tu żeby nawet nie padło słowo -PRZEORASZAM ! co to ma znaczyć ?Dla mnie równa się to z jednym:brak kompetęcji i wspólpracy,zamiast asertywności to organizator pokazał się jaki jest aasertywny.Tak jak pisze AKCEJ : kogoś trzaby byłoby i to mocno ..... ma człowiek rację ! REKUĆ dlaczego ,,sprzedałeś" człowiekowi tak poważną i szanowaną rekonstrukcję ,który potrafi tylko kupczyć ? TY REKUĆ , który 2006 r. stałeś w szeregu organizatorów SEROKOMLA - KOCK 2006 pozwoliłeś na to ?. Tam wszyscy pracowali na ten sukces !, a teraz co to ma być ? Doprowadziłeś do ,,rozbioru tak słynnej rekonstrukcji -Bitwy Kockiej .Pamietaj , ,,Kleberczycy " Ci tego niezapomną , a gen.F.KLEEBERG nigdy tobie tego nie wybaczy.Dlaczego osoba rekonstruująca grupę wehrmachtu ma decydować o całokształcie Grupy Polskiej ?.Może decydować ale o zasadach panujące w grupie niemieckiej - trza ująć w tedy realizmy panujące w tej formacji. Polskie grupy posiadały swoje wytyczne regulaminu.Jak można powieżyc tak poważną rekonstrukcje komuś tak nieodpowiedzialnemu.Panie Rekuć twoje zadanie jest to naprawić.Wszyscy pamietamy wzeszłoroczną rekonstrukcję.Naprawdę było super, a organizatorzy staneli na wysokości zadania.Kamilo trzymał stery tego wszystkiego,to i ten OKRĘT REKONSTRUKCYJNY prawidłowy miał wytyczony swój kierunek, po zmianie sternika - został wprowadzony na mieliznę.To nie może pozostać bez echa panowie,choćby z szacunku dla dowódcy POLESIA .Pozdrawiam wszystkich Dowódców GRH , jak i grupy,których dobro rekonstrukcji leży na pierwszym miejscu.Bo dobry dowódca - to dobry organizator ! Pozdrawiam AK - Wilczur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pokemon Napisano 19 Wrzesień 2007 Share Napisano 19 Wrzesień 2007 Jako zainteresowany (choć niezaangażowany) powiem swoje zdanie. Z jednej strony cieszę się że impreza się odbędzie, bo też doceniam trud zorganizowania czegokolwiek, że ludziom się chce. To kosztuje, nie tylko pieniądze...Z drugiej jednak strony przykro to wszystko czytać...jakieś niejasności, niedomówienia, równi, równiejsi...grupa Polska, grupa Niemiecka...pewnie Sowiecka...ja chyba na przyszły rok przygotuję grupę japońskich spadochroniarzy z maczetami :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bestler Napisano 19 Wrzesień 2007 Share Napisano 19 Wrzesień 2007 Podajcie które grupy biorą udział w Woli Gułowskiej 2007....bo na razie są tylko grupy które rezygnują. Kto w końcu to organizuje???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pokemon Napisano 24 Wrzesień 2007 Share Napisano 24 Wrzesień 2007 No właśnie. Kto i co będzie? Samolot będzie latał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okaul Napisano 24 Wrzesień 2007 Share Napisano 24 Wrzesień 2007 Z tego co samolot wie - to samolota nikt z owych" organizatów (ktokolwiek by to miał być) nie zapraszał. Także raczej nie polatam w Woli. Z Don Kamilem byliśmy umówieni od dawna - ale w świetle ostatnich zmian czuje sie z tej umowy zwolniony i polece gdzieś indziej (albo na wycieczkę)pzdrwKuba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pokemon Napisano 24 Wrzesień 2007 Share Napisano 24 Wrzesień 2007 Szkoda :(Niezgoda rujnuje Panowie...co widać choćby na tym przykładzie :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 24 Wrzesień 2007 Share Napisano 24 Wrzesień 2007 Ja przepraszam najmocniej..., ale czy mógłby mi ktos wyjaśnić jak dwulatkowi... o co kurna chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swojak Napisano 24 Wrzesień 2007 Share Napisano 24 Wrzesień 2007 Nie podoba mi się to. Nie wiem, czy zdajecie sobie sprawę, że jest to druga rekonstrukcja, po Bzurze, gdzie widać rozłam w szeregach strony polskiej.Nie wiem o co poszło w Kocku, ale to nie uchodzi, aby tak się sprawy miały, że są równi i równiejsi, zarówno na Bzurze, jak i Kocku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okaul Napisano 24 Wrzesień 2007 Share Napisano 24 Wrzesień 2007 Pokemon -> Ja nie jestem w zgodzie lub niezgodzie z organizatorami Woli Gułowskiej. (Niby jak? Podobnie jak zapewne większość czytelników nawet nie wiem kto właściwie organizuje Wolę Gułowską) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pokemon Napisano 25 Wrzesień 2007 Share Napisano 25 Wrzesień 2007 Rozumiem ciebie kolego okaul, tak samo jak innych. Poprostu ktoś odpuścił trochę temat, a jak organizował kamilo to było oki. Trzeba było może wesprzeć kamila w obronie swojego stanowiska i byłoby w porządku. Nie śledziłem dokładnie dyskusji, ale chyba na jej łamach kamilo dorobił się żółtych kartek...szkoda że tak to przebiegło :(Swoją drogą kolego okaul, w innym tu założonym temacie mam pytanko do Ciebie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilo Napisano 25 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 25 Wrzesień 2007 Widzisz Pokemon tak bywa to sie nazywa nawet jakoś ale nie czas i miejsce na takie dysputy .Szkoda że dopiero niedawno sie dowiedziałem o całej sprawie dotyczacej rekonstrukcji .Odezwij się na priw to pogadamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bestler Napisano 25 Wrzesień 2007 Share Napisano 25 Wrzesień 2007 CZYLI TAJNA IMPREZA SEROKOMLA 2007.........TOP SECRET? O CO TU CHODZI? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stwp Napisano 26 Wrzesień 2007 Share Napisano 26 Wrzesień 2007 Witam . Jednak rekonstrukcja ostatniej bitwy polskiego września odbędzie w Woli Gułowskiej 7 pażdziernika. Pozdr . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bestler Napisano 26 Wrzesień 2007 Share Napisano 26 Wrzesień 2007 ...WYCHODZI NA TO ZE REKO JEST TYLKO DLA TUBYLCÓW - A LUDZIE Z CAŁEJ POLSKI CHCIELIBY ODDAĆ HOŁD ŻOŁNIERZOM KLEEBERGA UCZESTNICZĄC W OBCHODACH.....WZIELI NAWET URLOPY. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swojak Napisano 26 Wrzesień 2007 Share Napisano 26 Wrzesień 2007 stwp, to skrót sitwa polska? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilo Napisano 26 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 26 Wrzesień 2007 bestler jak masz już ten urlop to zapraszam na Parczew tydzień po Woli G. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilo Napisano 26 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 26 Wrzesień 2007 http://www.odkrywca-online.pl/zlot-parczew,506653.html#506653 tu masz link Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.