Skocz do zawartości

ZIELONA GÓRA I OKOLICE

BASTEK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 458
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
boysss nie wszytsko sie kreci wokol nabijania i moje gratulacje byly szczere a twoje interpetacja pozostaw dla siebie i nie wyglaszaj ich na forum niemajac zadnego potwierdzenia narta
Napisano

DZISIEJSZE TRAFIENIE W OKOLICACH KROSNA ODRZ.A DO TEGO OCZYWIŚCIE PEŁNO ŁUSEK CAŁYCH NABOI I PUDEŁKO OD ZAPALNIKÓW DO MOŻDZIEŻA KTÓRE DODAŁEM DO IDENTYFIKACJI DODAJCIE ZDJĘCIA WASZYCH DZISIEJSZYCH TRAFIEŃ BO POGODA BYŁA SUPER NA WYKOPKI

Napisano

Witam, również z dzisiaj Klamerka bez wkładki :( guziczek Pruski ,.??,1 pfennig 1936r, kolejny guziczek Pruski i zakończenie" kolby, miejsce nasze województwo ;].

Napisano
Tak tak pukają na wykopki zapraszają na Gubińskie górki ;).Stedke boisz się o Gubin jak by był tego wart ;),i tak wszystkiego nie wyciągniesz :).POZDRAWIAM
Napisano
Panowie będę za tydzień przez parę dni na gościnych występach w okolicy Miedzyrzecz_Świebodzin. Czy poza MRU i Polickiem kojarzycie coś ciekawego w tym terenie?

Pozdrawiam Zabor
Napisano
:) Gubin i ochrona Stedtke to juz nie pierwszy post co ma odstraszyc ehhh ja sobie Gubin chwale ale zeby to bylo Eldorado fantow to by nie rzekl zeby az tak straszyc eee nie ladnie
Napisano
A więc to tak !!! Hehe, szczerze mówiąc też zastanawiałem się nad tym „odstraszaniem” :D
Nie, że śpieszno mi do przypału ale podobno milicja obawytelska już nieraz się interesowała tymi rejonami ale...coś nigdzie nie teges :) A może gdzieś zalega jakiś mega zajebisty „skarb” ;P

W Nysie nie ma Jozina tylko rumuny, bułgary i wietnamce ;P

Pzdr hehe...
Napisano
LUDZIe nikogo nie odstraszam,wrzuccie na luz. napisalem to z tym gubinem po prostu dlatego ze dotarly do mnie takie informacje z tego ladnego miasteczka od znajomych po fachu.chcialem sie zapytac czy ktos cos wie wiecej.ot wszystko.
POZdrawiam
Napisano
Słyszałem w Radio że Straż leśna Gubin podpisała umowe z Policja na wspólne patrole tak samo z SG. Niby dlatego ze znajduja duzo kontrabandy w lesie tzn przemyt ludzi itd
wiec beda wspolne wypady a z tego co wiem to i poszukiwaczom sie oberwie poz szajka

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie