Skocz do zawartości

ZIELONA GÓRA I OKOLICE

BASTEK

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Siemka Lukasz trafilem kurde w samo grypsko mnie rozwalilo pojechalem moja chalupke do wrocka podremontowac i mnie skosilo hehehe ale jade w ta sobote wiec moze cos moze rope znajde heheh modny temat u nas w okolicy kurde naogladalem sie naczytalem mam troche info w glowce i juz bym polecial polazic pobuszowac kolo Gubina ale do soboty jak ktos cos to moj email marcinszaja@op.pl
to narazie tyle
p.s.
Bastek ty wiesz oco chodzi
  • Odpowiedzi 458
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Więc jak w straej polskiej komedi czort mnie pokusil z tym Rysikiem czyt.Gubinem
Pojechalem znalazlem fajna miejscowke na dzien dobry wszedlem do lasu i bach ladne pociski niemieckie pozniej jeden rosyjski i kilka nastepnych mysle rutusik sie sprawdza caly podjarany znalzlem jeszcze jakas okragla blache z mnostwem dziurek jak sito i na srodku ma mocowanie jak stojak niewiem co to ale sie ciesze jak glupi nastepne transzeje i okopy i nagle jeepek z panami z strazy lesniej i koles pan zasadniczy dorwal mnie dokumenty itd dzwoni na policje przyjezdzaja w sumie ok pytaja czy mam bron czy znalazlem jakas i koniec a pan lesnik uparty mandat za zerwanie sciulki i tak fajna miejscowka chyba poszla sie pier.... pozdrowenia szajka
niewiem jak chcecie to dolacze poniej foto ammo ale chyba to bzdet
Napisano
mimo mrozow i innych niedogodnien bylem raz z kolega boyss
na wykopkach i cosik znalezlismy ale ogolnie teren juz byl grzebany ale fakt tego ze mozna sie dogadac i zrobic cos z kims normlanie szok ze dalo rade i to dzieki zielonej gorze i okolicy.
pozatym idzie zima ja sie dalej podjarywuje rutusem chociaz wszyscy sie dra ze niema czym :) i poki mozna to chyba bede jezdzil az calkiem ziemia stwardnieje
p.s.
zycze wszystkim wesolych swiat i duzo fantow pod choinka pozd szajka
Napisano

po oczyszczeniu wyszła dziwna rzecz manierka ma bicia rosyjskie a menaszka ma wygrawerowane niemieckie nazwisko (H.Kreische) :) czyżby zdobyczna.?? Przokazji czy często zdażają sie podpisane menaszki ?.

Napisano
gratulacje ladne fanty atb22 odezwijcie sie jakby ktos cos wiekszego szykowal mozna by jakas grupe rozkrecicna wieksza wyprawke pozd szajka
Napisano
gratulacje ladne fanty atb22 odezwijcie sie jakby ktos cos wiekszego szykowal mozna by jakas grupe rozkrecicna wieksza wyprawke pozd szajka
Napisano
heer-general mam pytanko czy mozesz mi okreslic z jakiego kierunku był atak ( z dokładnoscia co do wsi:) ) na Gubin i linie obrony niemieckiej-z gory b.dziekuje :) pozdraw.
Napisano

od czego ta luska mam ich jeszcze troche
7,5 cm wysokosc 73 cm podjerzewam czolg ale czyj nie wiem
oznaczenia od spodu to 32 i 42 czytelene i 008

Napisano
Uwaga!
kto sie wybiera w najblizszym czasie na Gubin niech ma oczy dookola glowy.chwilowo pieski sie ostro interesuja tematami poszukiwan w tamtym miescie...dobrze ze nie 7-8lat temu... :D
aaa i juz napewno odradzam bieganie na ych" najciekawszych wzgorzach na zachodniej czesci ...kto jezdzi ten wie o ktore chodzi:)
poczekajcie lepiej jak sie troche zazieleni.
Pisze powaznie,jest nieciekawie w ostatnim czasie.
Pozdro

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie