Skocz do zawartości

ZIELONA GÓRA I OKOLICE

BASTEK

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Dzis takie majoweczki wyszły i pare innych fancikow np. pojemniczek na prezerwatywy ale z otworkiem po kulce ciekawe czy niemiaszek pobzykac zdazył ?? heheh
  • Odpowiedzi 458
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Witam,kolegów dawno nie odwiedzałem tej strony ,urodziła mi się córeczka więc czasu mało a kopanie na jakiś czs też mam z głowy.Ale szukać trzeba !!Mam do was pytanko,jeszcze na wiosne jeżdziłem w rejon Pałck,Skąpe,Przetocznica było kilka fajnych trafień ale męczy mnie kwestia CO TAM SIĘ DZIAŁO ? Więc jeśli wiecie coś,albo wiecie gdzie szukać dajcie znąć,wiem że w tym rejonie przebijała się 33Armia Sowiecka.Gratuluje trafień ,może kiedyś spotkamy się na polu bitwy.Pozdro
  • 2 weeks later...
Napisano
siemka oszolomki dzieki za pozdrowienia i witam heheh nie latwo oddam fanty z naszej ziemi lubuskiej :) powrocilem do domku pozatym lotnisko w okolicy lubska bylo zapasowe na jednej ze wsi wiem bo znam kolesi co pocieli alumniowa cysterne na paliwo :)i wiem gdzie bylo ale w 100% nie uzytkowane
Napisano
Ja dość dobrze obchodziłem lotnisko za Iłową w stronę Gozdnicy, w lesie widoczne pozostałości hangarów(betonowe place, nieźle porośnięte), jakieś budynki w lesie etc...
Napisano

Hej Świety bylem kiedys na Gozdnicy i widze ze jednak cosik pominoles podczas przechadzki :) hehe taka mala pamiątka z lotniska jako ciekawostke powiem ci ze nakopalem tam polskich monet z lat 1923 pozdrowka dla wszystkich
p.s.
Widze ze wielka pl lotnisk szuka a pod nosem w Gubinie ladne stoii czyzby z obawy takie namiary w kierunku Lubska coby nikt na Gubin nie jezdził ;-)

Napisano

Nadszedł czas przeprowadzki więc zacząłem pakować swoje zabawki, wśród całego bałaganu znalazły sie zapodziane rzeczy jako pierwszy kapsel od piwa. Napis głosi : Dworzec Główny - Restauracja Norynbergia. CDN ...

Napisano
@szajka faktycznie widzę wronkę luftwaffe. Ja bardziej obchodziłem te lotnisko, bo w ziemi było masę śmieci(czyt. zakrętek od krajowej"), niemniej wujek wcześniej tam kopał, i twierdził że znalazł miejsce gdzie zaczął wykopywać coś, co wyglądało na silnik, ale że jego interesują inne fanty, zasypał. Pewnie do tej pory tam leży... Mnie też części lotnicze nie bawią, ale może kiedyś z czystej ciekawości się tam przejadę.

Natomiast znajomy w okolicy kasyna lotniska, znalazł piękny kordzik Luftwaffe w dobrym stanie, także można jeszcze na pewno coś poszukać i znaleźć.
Napisano
Witam,drogi kolego szajka owszem pod nosem mam lotnisko,tylko niemam zamiaru nosic w tylku srutu,bo owe lotnisko jest juz zaorane i wlasciel goni kazdego,juz sam sie przekonalem jak zamna ciagnikiem gonil po polu : ),wole wiec sie nienarazac ,niewiadomo co mu jeszcze po glowie chodzi,a tak nawiasem mowiac to brat 1000WATT juz tam ladnie przeryl ta okolice : ).Pozdro
Napisano
Na Gubinie to nie tylko lotnisko jest kilka ciekawych miejsc kto był ten wie nigdy nie wraca się z pustymi rękoma nawet można czasem coś trafić SS :D.Pozdro
Napisano
Hhehe Policja jest wszedzie a od Gubina widze zawsze sie odgania poszukiwaczy takimi postami juz to przerabialismy na tym forum :P Po drugie pokazujcie coscie trafili a nie tu jest tu niema byles trafiles daj fote i jak masz takie dobre serce to sprzedaj miejscowke :) a nie Lubsko ,Gubin Żary pod Zielona Kostrzyn wszyscy wiemy ktore z miejscowosci co ukrywaja w ogolnie dostepnych mediach sek w tym by miejscowke trafic a to juz zupelnie co innego
tyle odemnie pozdrowka szajka

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie