jaca2003 Napisano 25 Październik 2006 Autor Napisano 25 Październik 2006 Oglądali dziś koledzy telekuriera?Mają nowych terrorystów.Chłopaki wlezli na teren jakiejś chyba huty w Opolu? I anty terrorysty ich zagarnęli.Teraz będzie sprawa za obrzyna mausa i ammo ślepe do kałacha.Pozdrawiam
Stadler Napisano 25 Październik 2006 Napisano 25 Październik 2006 Chłopaki z AT mogli rozruszać gnaty, a koleś beknie za mausa i ślepaki. Jego głupota i tyle!
admin Napisano 25 Październik 2006 Napisano 25 Październik 2006 Kierunek towarzyskie. Proszę pilnować odpowiednich działów.
M40 Napisano 28 Październik 2006 Napisano 28 Październik 2006 No co, chłopaki się chcieli pobawić w Kanter Strajka :D . Już im się siedzenie w kafejce internetowej 12 godziń dziennie znudziło.A co do kompetencji" redaktorów:Po przeszukaniu mieszkania 26-latka, funkcjonariusze znaleźli m.in. plastikową imitację pistoletu maszynowego MPT A3 TLF, jakim posługują się policyjne i wojskowe jednostki specjalne na całym świecie,"Czyl isłużby na całym świecie naparzają do terrorystów z odpustowych karabinów" na kulki? :D
Darek419 Napisano 28 Październik 2006 Napisano 28 Październik 2006 Za rurę gazową i magazynek od kałacha,dostaną chłopaki ze dwa latka,:(
Szarubek Napisano 28 Październik 2006 Napisano 28 Październik 2006 A co to jest MPT? Mnie kojarzy się z Miejskim Przedsiębiorstwem Taksówkowym.Co innego MP-5 ;-)Pozdrawiam - Szarubek
woytas Napisano 29 Październik 2006 Napisano 29 Październik 2006 Szarubek wyprzedzil mnie :)Szukalem w glowie.... Szukalem w ksiazkach.... Szukalem w necie i nic Oprocz linku do tego artykulu. Moze jakas tajna bron?
Cronos Napisano 29 Październik 2006 Napisano 29 Październik 2006 Jak byłem mały to z kumplami zbieraliśmy na strzelnicy łuski i naboje i składaliśmy" całe naboje. Mieliśmy tego w trzy i więcej. Kiedyś na podwórku nastraszył nas jakiś sąsiad żebyśmy się tym nie bawili bo mozemy miec kłopoty z policją. Miał racje??
Szarubek Napisano 29 Październik 2006 Napisano 29 Październik 2006 Być może mieli coś takiego:http://sklep.airsoftguns.pl/projector.php?product=1147290839&lang=pol&client=1Tanio jak barszcz ;-)Pozdrawiam - Szarubek
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.