Edgar G. Napisano 22 Październik 2006 Autor Share Napisano 22 Październik 2006 Na czeskiej TV Prima dzisiaj koło godz.10 rozpoczęto emisję serialu Czterej Pancerni i pies".Informacja dla wielbicieli gatunku,bo niestety w polskiej telewizji publicznej królują beznadziejne,plastikowe telenowele a pancerni są na czarnej liście.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
satron1200 Napisano 22 Październik 2006 Share Napisano 22 Październik 2006 Witam , czy film jest w zdubbingowany ? Pozdrawiam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edgar G. Napisano 22 Październik 2006 Autor Share Napisano 22 Październik 2006 Niestety tak,choć brzmi dość zabawnie.Natomiast pozostałe dźwięki orginalne(np.śpiewające po polsku wojsko itd.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 22 Październik 2006 Share Napisano 22 Październik 2006 Na Kino Polska też ma lecieć od listopada .Edgar G ?Przemysław Edgar Gosiewski ? :)pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 22 Październik 2006 Share Napisano 22 Październik 2006 łelkom Acer -byles w stolycy jak Ci nie bylo?Ja se kupilem plyty oryginalne i klossa tyz :)Se moze leciec gdzie chce- ale po czasku to musz byc ostre jajca :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 22 Październik 2006 Share Napisano 22 Październik 2006 heloł :)Nie, w stolicy b ę d ę w czwartek, do soboty :)Wczoraj, wypoczywałem po tygodniu pracy, a dziś byłem na małych wykopkach :PJak po itwie" u teścia :), mam nadzieję że nie było tsunami :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 22 Październik 2006 Share Napisano 22 Październik 2006 bylo kachu kachu- smark smark - goraczka i zero alkoholu :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 22 Październik 2006 Share Napisano 22 Październik 2006 Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :/A ja byłem zaziębiony, ale wytrąbiłem buteleczkę koniaczku, pod kołdrę, i przeszło ! :D :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yorik Napisano 22 Październik 2006 Share Napisano 22 Październik 2006 Tu jest dyskusja o Pancernych" na czeskim forum wojennym:http://forum.valka.cz/viewtopic.php/t/39505 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek419 Napisano 22 Październik 2006 Share Napisano 22 Październik 2006 Keżdy chcieł być Jankom,czy coś takiego.Bardzo dobre recenzje dostał ten serial u Czechów.Serial fałszuje historię,ale mimo wszystko kończy się zdobyciem Berlina. Wildsteina przeczekamy, a pancernych mam nagranych na 7 kasetach,i nie mam zamiaru tego kasować.pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 23 Październik 2006 Share Napisano 23 Październik 2006 Moze zalozymy klub Pancernych" ? Ja bede Gustlikiem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cronos Napisano 23 Październik 2006 Share Napisano 23 Październik 2006 A ja Szarikiem:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 23 Październik 2006 Share Napisano 23 Październik 2006 Nie ma- szarikiem to kazdy chce byc bedzie losowanie :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skarbik Napisano 23 Październik 2006 Share Napisano 23 Październik 2006 a miałby kto jak nagrywać te odcinki w czeskiej wersji językowej ? byłbym zainteresowany !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yorik Napisano 24 Październik 2006 Share Napisano 24 Październik 2006 W czeskiej wersji powiadasz? Znajomy znalazł w odmętach netu:http://www.sweb.cz/klan.wings/soubory/4pes.mp3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skarbik Napisano 25 Październik 2006 Share Napisano 25 Październik 2006 a mam pytanie do osób co posiadają w komputerach karty telewizyjne mieszkam w Olesnicy koło Wrocławia i gdybym zainstalował w moim komputerze taka kartę mógłbym oglądać ten kanał czeski Prima ???orientuje sie ktoś może i mi pomoże :)pozdrawiam skarbik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 25 Październik 2006 Share Napisano 25 Październik 2006 a odbierasz ja na telewizorku? jesli nie no to bedziesz mial problem- no chyba ze w kablowce ja puszczaja jesli takowa posiadacie w Olesnicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skarbik Napisano 25 Październik 2006 Share Napisano 25 Październik 2006 na kablowce akurat nie ma :( , ale do tej karty telewizyjnej wystawiłbym antene na dach , może by sciągało - niewiem , niewiem jakiej mocy jest nadajnik czeski i z kąd nadają , koło nas około 60 km jest góra ślęża i tam chyba na ślęży jest duża antena dzięki której można min odbierać czeskie stacje , ale tego też nie wiem :( - może ktoś wie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 25 Październik 2006 Share Napisano 25 Październik 2006 Polaz po znajomych co maja antene dachowa i bedziesz wiedzial czy odbieraja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 26 Październik 2006 Share Napisano 26 Październik 2006 Cześc, ja odbierałem Czech TV w centralnej Polsce Tylko słabo.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.