Skocz do zawartości

hetzer - latebra

krzyb

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 253
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Pocisków znaleziono więcej i teren został odgrodzony, sprawa według procedur zgłoszona policji i saperom i niestety czekanie.

Za parę minut zamieszczę galerie.
Napisano
Panowie hetzler wyciągnięty, byłem przy wyciąganiu, coś pięknego, jest w bardo dobrym stanie. Całe działo z jażmem, silnik, z jednej strony gąsiennica na kołach, z drugiej koła ale jest też zerwana gąsięnnica. Akcja była wzorowa, LATEBRA stanęła na wysokości zadania, podziękowania dla profesjonalistów - zibi.
Napisano
A teraz caly na poligon i łup! Przecie taki pocisk to smierc w promieniu kilometra a dwa sa w stanie zmiesc cale Wybrzeze.A na powanie to mam nadzieje ze z niespodziankami szybko sie uporają i bede nam dane ogladac te cudenko w trakcie remontu.
Napisano
Jest w dobrym stanie na tyle , że będzie rekonstruowany. Silnik, skrzynia, chłodnica, działo kompletne z jażmem i zamkiem jest na miejscu. Brak tylnego skosu pancerza, koła jezdne amortyzatory i gąsiennice w dobrym stanie, 2 koła jezdne uszkodzone ale części są na miejscu, gąsiennica zerwana też jest, większość pancerza jest na miejscu, piasty kół, resory piórowe w super stanie, jednym słowem stan ogólny dobry.
Napisano
Jeszcze ciepła galeria z wydobycia

http://www.odkrywca.pl/galerie.php?nazwa=432

Proszę o nie wklejanie tutaj zdjęć, podeślijcie mi na e-mail a zostaną zamieszczone priorytetowo.

Cały czas na miejscu był nadzór saperski.
Napisano
A jeszcze żeby uciąć z góry zbędne dyskusje na temat kto i w ile sekund sam by rozbroił te pociski. Wszystko było według prawa i obojętnie czy to butelka wódki w kształcie pocisku czy zardzewiały pocisk z morza procedura jest taka sama.
Napisano
Dobra robota z wyciągnięciem, ale nie zazdroszczę dalszej roboty związanej z renowacją.

Na pierwszy rzut oka wygląda gorzej od tego w MWP.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie