Szarubek Napisano 14 Październik 2006 Share Napisano 14 Październik 2006 Przypuszczam, że kolega acer nadaje się nie tylko na beta testera, ale też na alfa i omega (niekoniecznie testera);-)Pozdrawiam - Szarubek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 14 Październik 2006 Autor Share Napisano 14 Październik 2006 Przyjedź, przyjedź. Z Rybnika może dwie godziny drogi.No problem z kwaterunkiem jak jesteś. Ale to już na priv.Zaraz zgłaszam się na Freiwillige Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 14 Październik 2006 Autor Share Napisano 14 Październik 2006 Nie kolego drogi Szarubek, można coś spróbować potestować.Ja Alfa - nigdy. Ty przynajmniej podejrzewam widziałeś gości latających na MIG-25 i ścigających czarne ptaki" ...... Ja moge o tym tylko poczytać w necie....Ale mogę sobie śmiało pochodzić z wykrywaczem w moim nadleśnictwie ot, co i wszystko. Tylko tyle drogi kolego Szarubek. Jestem tylko leśnikiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 14 Październik 2006 Share Napisano 14 Październik 2006 Noooo !Ja mysle, ze cos wymysle :)Tylko trza premiera przekonac- znaczy zoneczke :)Ma dzisiaj wychodne :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 14 Październik 2006 Autor Share Napisano 14 Październik 2006 Daleko jest od ciebie do miejscowości Nędza ? - mają tam jedną z największych w Polsce szkółek leśnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 14 Październik 2006 Share Napisano 14 Październik 2006 szkolka kontenerowa w nedzy- siakies 20 kilosow.Bylem widzialem- jestem pod wielkim wrazeniem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szarubek Napisano 14 Październik 2006 Share Napisano 14 Październik 2006 A ja tylko mechanikiem, i to teraz już tylko naziemnym...Gości na MiGach-25 nie widziałem, ale na Limach owszem...Ostatnio zaś prawie tylko AN-2.Pozdrawiam - Szarubek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 14 Październik 2006 Share Napisano 14 Październik 2006 Szarubku a jaka okolica? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 14 Październik 2006 Autor Share Napisano 14 Październik 2006 No widzisz drogi kolego - coś ciekawego widziałeś - napewno te słynne pary dyżurne". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szarubek Napisano 14 Październik 2006 Share Napisano 14 Październik 2006 61 lpszb Biała PodlaskaSBLim-2, Lim-5, TS-11, a potem Mi-2 i Sokół".Obecnie cywil (An-2, PZL-104, Mi-2) - dałem się rozwiązać razem z jednostką i osiadłem w Radawcu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szarubek Napisano 14 Październik 2006 Share Napisano 14 Październik 2006 Nasz pułk był szkolno-bojowy i nie utrzymywał pary dyżurnej, ale praktykowało się różne rzeczy na obcych lotniskach, szczególnie po przezbrojeniu na śmigłowce... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 14 Październik 2006 Share Napisano 14 Październik 2006 e jak sblimy to ja mlodziak jestem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 14 Październik 2006 Autor Share Napisano 14 Październik 2006 Takie widoki naprawdę musiały być ekstra - nad ranem może w Brzegu, czarny ptak" zapewne nadlatuje znad Bałtyku para za chwilę poderwie się i poleci na spotkanie...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szarubek Napisano 14 Październik 2006 Share Napisano 14 Październik 2006 Ja już jestem egzemplarz poresursowy ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 14 Październik 2006 Share Napisano 14 Październik 2006 To chyba tu-28 no chiba zeby nie...Gotowala opisal w swojej ksiazce jedna z misji sr-aMoze kiedys zdjecia opublikuja ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 14 Październik 2006 Autor Share Napisano 14 Październik 2006 Przepraszam kolegów, chyba wyobraźnia sama stuka w klawiaturę :) chyba znów przeinwestowałem koniaczek :Dtrochę zaziebiony jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 14 Październik 2006 Share Napisano 14 Październik 2006 huh a ja zbieram na kufle z tychow :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szarubek Napisano 14 Październik 2006 Share Napisano 14 Październik 2006 Piękne zdjęcie.Wschody słońca nad lotniskiem. Zachody też.Słońce jeszcze, a my już. Słońce już a my jeszcze."Ale las też odwiedzać chyba trzeba o różnych dziwnych porach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 14 Październik 2006 Autor Share Napisano 14 Październik 2006 Konieczek stawia na nóżki razem z kawą i to dobrze.Wracając do meritum kiedyś się zgadamy Woytas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 14 Październik 2006 Share Napisano 14 Październik 2006 ja osobiscie uwielbiam las o kazdej porze.Mam kawalek z racji mieszkania w miescie- ale dziecinstwo to tylko lasior byl. Babka miala 100 metrow... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 14 Październik 2006 Share Napisano 14 Październik 2006 Acer ja mysle !Powaznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 14 Październik 2006 Autor Share Napisano 14 Październik 2006 O tak kolego Szarubek !Najbardziej lubię wiosenne albo jesienne świty w lesie - człowiek budzi się -noc - szarówka, lekkie opary mgły w lesie na uprawie, nad wrzosowiskiem, nad bagienkiem........ten chłodzik.........Tego nigdy w życiu na nic bym nie zamienił...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 14 Październik 2006 Autor Share Napisano 14 Październik 2006 I taki widok miał przed oczyma mój ojciec, dziad, pradziad, ojciec pradziada - nic się zmieniło...w lesie...las trwa.......ta mgiełka poranne słońce......No, może konie zastąpiły samochody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szarubek Napisano 14 Październik 2006 Share Napisano 14 Październik 2006 Ja też zwierzę leśno-stepowe jestem (o ile lotnisko uznać za step). Miejska dżungla mnie przytłacza... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 14 Październik 2006 Share Napisano 14 Październik 2006 jak ja bym mial wyjasniac moje korzenie... a moj synek? Ten to ma zagmatwany zyciorys- matka pokrecony a ojciec to juz wogole :)Szrubek zglos sie na betatestera :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.