SHARKYGSM Napisano 2 Październik 2006 Autor Share Napisano 2 Październik 2006 ot - takie macanie bylo :) ale cos ta obrodzilo ...te okucia do pikla to jak wyszly z ziemi to i szczeka opadla - one na tym zdjeciu nawet myte nie sa !!! pieknie pozlacane chyba - stan idealny wrecznatomiast orly w kawalkach to zabawa znudzonych uskich" - polamane w epoce ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SHARKYGSM Napisano 2 Październik 2006 Autor Share Napisano 2 Październik 2006 ciekawy zegarek - w takim simiesznym pokrowcu byl co go obok widac - niestety woda rosadzila szkielko i zjadlo wskazowki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SHARKYGSM Napisano 2 Październik 2006 Autor Share Napisano 2 Październik 2006 cd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SHARKYGSM Napisano 2 Październik 2006 Autor Share Napisano 2 Październik 2006 cd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SHARKYGSM Napisano 2 Październik 2006 Autor Share Napisano 2 Październik 2006 po umyciu woda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igor Grożny Napisano 2 Październik 2006 Share Napisano 2 Październik 2006 Farciarzu gdzie ryjesz? Fajne fanty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SHARKYGSM Napisano 2 Październik 2006 Autor Share Napisano 2 Październik 2006 hehe - nigdy nie zdradzam miejscowek :) dzieki temu jeszcze cos sie kopie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 3 Październik 2006 Share Napisano 3 Październik 2006 Cześć, a mógłbyś dać zbliżenie bagnetu?Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SHARKYGSM Napisano 3 Październik 2006 Autor Share Napisano 3 Październik 2006 bagnet zwykly m95 :)nie moge tego czegos ala tasak zidentyfikowac - dzisiaj porobie fotki bo jeszcze w garazu w samochodzie lezy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 3 Październik 2006 Share Napisano 3 Październik 2006 Sławku, cyfrówka jeszcze w serwisie a monetki w oliwce, więc na razie nie wstawię fotki. Rav - szkoda, ale sam też bym nie wymienił:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 3 Październik 2006 Share Napisano 3 Październik 2006 Shit...nie ten wątek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ms Napisano 3 Październik 2006 Share Napisano 3 Październik 2006 No jak to gdzie ryje?Przeciez na fantach jest wyraźnie wyryte made in Bieszcze:> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekk Napisano 3 Październik 2006 Share Napisano 3 Październik 2006 Witam Serdecznie! ma do Pana kolegi pytanie co to są te druty" (nie wiem co to) znajdujące się na zdjęciu pierwszym pod orzełkami? Cos takiego znalazłem lecz nie wziąłem bo nie wiedziałem co to.......pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jadzia Napisano 3 Październik 2006 Share Napisano 3 Październik 2006 Witam,pytanie nie do mnie, ale odpowiem:)te druty" pod orzełkami to okucia daszka od pikelhauby.pozdrawiamJadzia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SHARKYGSM Napisano 4 Październik 2006 Autor Share Napisano 4 Październik 2006 ano dokladnie - i blad ,ze ich nie wziales :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SHARKYGSM Napisano 10 Październik 2006 Autor Share Napisano 10 Październik 2006 i dodam cos jeszcze - to nie sa Bieszczady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.