Bocian Napisano 30 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 30 Sierpień 2006 Mamy już ponad 10 tysięcy zdjęć w galeriach.mamy 325 galeriiprzez rok czasu obejrzano je półtora miliona razy!to daje parę terabajtów przeciągniętych przez łączedodaliście do samego forum 82189 fotek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 30 Sierpień 2006 Share Napisano 30 Sierpień 2006 Jak statystyka to statystyka.Na forum dodano zdjęcia a wiadomo ile łącznie od początku forum dano baników ? - Pytam z ciekawości, bez złośliwości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 30 Sierpień 2006 Share Napisano 30 Sierpień 2006 A kto się pierwszy zarejestrował? Ciekawe, czy nadal odwiedza Forum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 30 Sierpień 2006 Share Napisano 30 Sierpień 2006 pierwszy to chyba Bociek sie zarejesrowal:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 31 Sierpień 2006 Share Napisano 31 Sierpień 2006 co do statystyki to mamy kolejny banik ala Bocian. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bocian Napisano 2 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 2 Wrzesień 2006 dziesięciu pierszych użytkowników1 Bocian2 Jasiek3 Hartmann4 akagi5 BBasia6 Robi7 Krzysiek(?)8 mac9 Grzesio10 Kolekcjoner (Marek Z)od początku forum jak istnieje czyli od 2001-06-11 dano łącznie 19 banow, właściwie to od 2002-05-31 bo wcześniej nie była potrzeba rejestracja aby pisać na forum więc i nie można było dać banatop 10 najaktywniejszych użytkowników od 2002-05-31bjar_1 8285bodziu000000 6240Boruta 4460mietek 3754Frozzer 2997jotes 2845jacenty2004 2751acer 2589polsmol 2588wons 2263w dziale Poznajmy się mamy już 2139 wpisówmamy 1924 komentarze w serwisieogólnie w dziale ogłoszenia zamieszczono 6024 wszystkich ogłoszeńw sondach głosowało" ponad 25 tysięcy unikalnych adresów IPjeszcze ciekawostka, mamy stałe odwiedziny z takich krajów jak poniżej, jest wsród nich parę dosyć egzotycznych państw i są to stałe odwiedziny nie okazjonalneGermanyCzech RepublicFranceLithuaniaAustraliaAustriaUnited KingdomNorwayIrelandItalyGreeceCanadaHungaryFinlandBelgiumUSAJapanLatviaSwedenSwitzerlandTaiwanBrazilNetherlandsRussian FederationSlovak RepublicYugoslaviaTongaEstoniaLuxembourgUkraineDenmarkSpainBelarusThailandMexicoNew Zealand (Aotearoa)RomaniaSloveniaTurkeyTuvaluArgentinaBulgariaSamoa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 2 Wrzesień 2006 Share Napisano 2 Wrzesień 2006 dzizyz ponad osiem tysiecy postow- to trza chyba byc przykutym do komputera... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 2 Wrzesień 2006 Share Napisano 2 Wrzesień 2006 Samoa ?! :DCiekawe czy nasi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
01111977 Napisano 4 Wrzesień 2006 Share Napisano 4 Wrzesień 2006 szpiedzy.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pik78 Napisano 4 Wrzesień 2006 Share Napisano 4 Wrzesień 2006 Bocian ,ja bym chcial zobcazyc ranking najwiekszych konfidentow na tym forum ,rowniez tych co na Mój temat pisali :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 4 Wrzesień 2006 Share Napisano 4 Wrzesień 2006 Takie rzeczy to tylko w... ipo reklamieBociek jest bardzo zajety ale fajne by byly takie rozne statystyki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bocian Napisano 4 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 4 Wrzesień 2006 Jestem zajęty bo rusza za niedługo duuuuuuuży konkurs dla chcących się wykazać wiedzą na temat historii. Nagrody też będą kurka wodna naprawdę niezłe!Szlifujcie wiedzę Panowie!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 4 Wrzesień 2006 Share Napisano 4 Wrzesień 2006 Kurna, nawet nie wiedziałem , że był 4 zarejestrowanym na tym forum, hehehehehehhe:D)Bocian, a co z moderatorem? :)))))))))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hartmann Napisano 4 Wrzesień 2006 Share Napisano 4 Wrzesień 2006 A ja nie wiedziałem że byłem 3-ci , ale numery.Hart Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frozzer Napisano 4 Wrzesień 2006 Share Napisano 4 Wrzesień 2006 a ja nie wiedzialem ze jestem jednym z najaktywniejszych... a juz od ponad poltora roku prawie nic nie pisze:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pik78 Napisano 4 Wrzesień 2006 Share Napisano 4 Wrzesień 2006 Woytas ,w przypadku tego pana ,z wynikiem 8285 ,to spora czesc to fotki ,ale ten Czort" to samo słowo pisane ,musi miec neta chyba w telefonie ;/ No wszedzie jest Jego pełno :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 4 Wrzesień 2006 Share Napisano 4 Wrzesień 2006 Ja to sie zaczolem nie dawno udzielac- staram sie glupot nie wypisywac co by postow nie nabijac jak niektorzy :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a.korbaczewski Napisano 5 Wrzesień 2006 Share Napisano 5 Wrzesień 2006 a reklamy się sprzedają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.