Grzechotnik Napisano 26 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 26 Sierpień 2006 Tak wyszło, że los mnie do Wrocławia rzuca, więc ponieważ póki co będę tam sam jak palec i do nikogo gęby nawet otworzyć miał nie będe, to upraszam kolegów z Wrocławia by się odezwali coby choć na piwko czy do kina było się z kim wyrwać i krąg towarzyski poszerzyć, że o kopaniu nie wspomne. Grzechotnik - wiekowo już chyba sredni powoli, ale duchowo młody no cieleśnie tyż :-))). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr2z Napisano 28 Sierpień 2006 Share Napisano 28 Sierpień 2006 Pomóc bym chciał, ale do picia się nie nadaję (zasypiam po drugim piwie), a do kina nie chodze, bo:a) drogob) dzis nie kręcą już dobrych filmów;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzechotnik Napisano 29 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 29 Sierpień 2006 Jestem zawiedziony, ogromnie. Dzięki, że choć jeden się odezwał.mr2z - Piwem się nie przejmuj też za dużo nie pijam, do kina łażę rzadko, ale zawsze można chociaż sobie pogadać. No bo co tak sam będe siedział :-))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 29 Sierpień 2006 Share Napisano 29 Sierpień 2006 No mówiąc wprost, chyba Grzechotnik bardziej by odpowiednia była młoda Mamba albo Kobra ;))))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomko Napisano 29 Sierpień 2006 Share Napisano 29 Sierpień 2006 Śmiej się Acer , śmiej - klimat się ociepla, tylko patrzeć jak Ci w lesie się szopy albo insze anakondy zalęgną.. ; )) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 29 Sierpień 2006 Share Napisano 29 Sierpień 2006 bleh ja tez bym sie z kims z mojego rejonu na browarka umowil ale jakos nie ma chetnych- moze tez za stary jestem juz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
profos Napisano 29 Sierpień 2006 Share Napisano 29 Sierpień 2006 woytas, a w jakiej miejscowości mieszkasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 29 Sierpień 2006 Share Napisano 29 Sierpień 2006 a rybnik-slask Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
profos Napisano 29 Sierpień 2006 Share Napisano 29 Sierpień 2006 więc klops... do Rybnika mam ze 100 km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 29 Sierpień 2006 Share Napisano 29 Sierpień 2006 Dlaczego ? Przy takiej odległości nie klops a klopsiki + 0,5 l Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 29 Sierpień 2006 Share Napisano 29 Sierpień 2006 big klops :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
profos Napisano 29 Sierpień 2006 Share Napisano 29 Sierpień 2006 verry big klops... W Opolu jest też dużo osób, które chodzą z piszczałką - wiem, bo widuję w lesie. Przy odrobinie chęci możnaby zrobić zlot i porozmawiać przy piwku. A w późniejszym czasie zorganizować wspólny wypad, np na Mierzeję Wiślaną, zawsze wyjdzie taniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 29 Sierpień 2006 Share Napisano 29 Sierpień 2006 no ja piwko 2 zaczynam- jeszcze stwierdzilem ze spsula mi sie nagrywarka dvd tak na 99%- nie chce wiecej testowac bo cigle sie cos wiesza...grrrJa z rybniczanami szukalem kontaktu i jakos skislo wszystko- kazdy sobie rzepke skrobie :(Ale ja tez bez winy nie jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 29 Sierpień 2006 Share Napisano 29 Sierpień 2006 A nie szukasz u siebie Woytas pod Rybnikiem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 29 Sierpień 2006 Share Napisano 29 Sierpień 2006 Przyznam sie, ze narazie nie- szukam na wystepach goscinnych- plaza, i okolice olesnicy/sycowa. Jestem taki bardziej gadajacy niz szukajacy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marecki. Napisano 2 Wrzesień 2006 Share Napisano 2 Wrzesień 2006 daj znaka Grzechotnik , choc mam mase obowiazkow zawsze ale moze pivko za te mapy pzdr ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzechotnik Napisano 6 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 6 Wrzesień 2006 Marecki odezwij sie do mnie na emaila. Ps: mam nowe mapy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.