Grzechotnik Napisano 26 Sierpień 2006 Autor Napisano 26 Sierpień 2006 Tak wyszło, że los mnie do Wrocławia rzuca, więc ponieważ póki co będę tam sam jak palec i do nikogo gęby nawet otworzyć miał nie będe, to upraszam kolegów z Wrocławia by się odezwali coby choć na piwko czy do kina było się z kim wyrwać i krąg towarzyski poszerzyć, że o kopaniu nie wspomne. Grzechotnik - wiekowo już chyba sredni powoli, ale duchowo młody no cieleśnie tyż :-))).
mr2z Napisano 28 Sierpień 2006 Napisano 28 Sierpień 2006 Pomóc bym chciał, ale do picia się nie nadaję (zasypiam po drugim piwie), a do kina nie chodze, bo:a) drogob) dzis nie kręcą już dobrych filmów;)
Grzechotnik Napisano 29 Sierpień 2006 Autor Napisano 29 Sierpień 2006 Jestem zawiedziony, ogromnie. Dzięki, że choć jeden się odezwał.mr2z - Piwem się nie przejmuj też za dużo nie pijam, do kina łażę rzadko, ale zawsze można chociaż sobie pogadać. No bo co tak sam będe siedział :-)))
acer Napisano 29 Sierpień 2006 Napisano 29 Sierpień 2006 No mówiąc wprost, chyba Grzechotnik bardziej by odpowiednia była młoda Mamba albo Kobra ;)))))))
Tomko Napisano 29 Sierpień 2006 Napisano 29 Sierpień 2006 Śmiej się Acer , śmiej - klimat się ociepla, tylko patrzeć jak Ci w lesie się szopy albo insze anakondy zalęgną.. ; ))
woytas Napisano 29 Sierpień 2006 Napisano 29 Sierpień 2006 bleh ja tez bym sie z kims z mojego rejonu na browarka umowil ale jakos nie ma chetnych- moze tez za stary jestem juz?
profos Napisano 29 Sierpień 2006 Napisano 29 Sierpień 2006 woytas, a w jakiej miejscowości mieszkasz?
acer Napisano 29 Sierpień 2006 Napisano 29 Sierpień 2006 Dlaczego ? Przy takiej odległości nie klops a klopsiki + 0,5 l
profos Napisano 29 Sierpień 2006 Napisano 29 Sierpień 2006 verry big klops... W Opolu jest też dużo osób, które chodzą z piszczałką - wiem, bo widuję w lesie. Przy odrobinie chęci możnaby zrobić zlot i porozmawiać przy piwku. A w późniejszym czasie zorganizować wspólny wypad, np na Mierzeję Wiślaną, zawsze wyjdzie taniej.
woytas Napisano 29 Sierpień 2006 Napisano 29 Sierpień 2006 no ja piwko 2 zaczynam- jeszcze stwierdzilem ze spsula mi sie nagrywarka dvd tak na 99%- nie chce wiecej testowac bo cigle sie cos wiesza...grrrJa z rybniczanami szukalem kontaktu i jakos skislo wszystko- kazdy sobie rzepke skrobie :(Ale ja tez bez winy nie jestem
acer Napisano 29 Sierpień 2006 Napisano 29 Sierpień 2006 A nie szukasz u siebie Woytas pod Rybnikiem ?
woytas Napisano 29 Sierpień 2006 Napisano 29 Sierpień 2006 Przyznam sie, ze narazie nie- szukam na wystepach goscinnych- plaza, i okolice olesnicy/sycowa. Jestem taki bardziej gadajacy niz szukajacy :P
marecki. Napisano 2 Wrzesień 2006 Napisano 2 Wrzesień 2006 daj znaka Grzechotnik , choc mam mase obowiazkow zawsze ale moze pivko za te mapy pzdr !
Grzechotnik Napisano 6 Wrzesień 2006 Autor Napisano 6 Wrzesień 2006 Marecki odezwij sie do mnie na emaila. Ps: mam nowe mapy :)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.