vojtaz2 Napisano 19 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 19 Sierpień 2006 Zapraszam,Lotnicze rzeczy też wyłowiłem ,działam od wiosny na tym terenie, upały i wakacje zmieniły nie co plany,ale już wracam na swoje miejsce i działam dalej, zapraszam całą polske do udziału na żabim oczku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wars98 Napisano 19 Sierpień 2006 Share Napisano 19 Sierpień 2006 Vojtaz2! Całej Polski to raczej nie spraszaj... ;)Zadepczą się. A tak na poważnie, to trzeba to zrobić po porządku, systematycznie. Ale więcej na priva Ci napiszę.Pozdrawiamwars98 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 19 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 19 Sierpień 2006 Nie zapraszam z całej polski, chce żeby ocalał staw:) i drzewa w lesie:) oto kolejne cos, ruska rakieta, wyłowiona z tego stawu o którym piszę i pisze, został czołg, bo tego nie potrafie wyłowic sam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 19 Sierpień 2006 Share Napisano 19 Sierpień 2006 warsiu a Ty skad jestes?najlepiej jak na priva napiszesz:)pzdr.Dawid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cronos Napisano 19 Sierpień 2006 Share Napisano 19 Sierpień 2006 heh no to wychodzi powojenne śmietnisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 19 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 19 Sierpień 2006 Wars98 szukam naprawde konkretnuych osób, a tak na przyszłość: nie lubie jak ktos dużo mówi a mało robi:-) Radical Cultur- takie stowarzyszenie mam, i sam jestem radykalny w stosunku do działań:) Pozdrawiam wszystkich RADYKALNYCH POSZUKIWACZY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wars98 Napisano 19 Sierpień 2006 Share Napisano 19 Sierpień 2006 Vojtaz2. W takim razie dobrze trafiles! :]Bedziemy w kontakcie.Pozdrawiamwars98 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tiaret Napisano 19 Sierpień 2006 Share Napisano 19 Sierpień 2006 to fakt ...aleś wojtaz2 zajefajnie trafil...wspołczujepzdr tiaret Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 19 Sierpień 2006 Share Napisano 19 Sierpień 2006 a niech sobie troche pogruchają -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 19 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 19 Sierpień 2006 WARS98, dostaje miloony wiadomości , że jesteś trefnym kolesiem, wybacz, ale nie jestem frajerem i nie lubie działać z freajerami którzy pracują dla Panstwa, abw itp, ciulami.Jeszcze raz przepraszm;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaca2003 Napisano 19 Sierpień 2006 Share Napisano 19 Sierpień 2006 Warsiu nie bądz namolny.Poczekaj dwa tygodnie a namiarów będziesz miał pewnie tyle ze się nie obrobisz.Poczekaj spokojnie a inni niech w tym czasie wyciągają" te czołgi samoloty i inne poniemieckie scierwa.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 19 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 19 Sierpień 2006 Dziękuje za otrzeżenia , i nie bójcie się o mnie, w ostatniej chwili zdradze moje miejsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 19 Sierpień 2006 Share Napisano 19 Sierpień 2006 Ktoś tu nie tak dawno pisał, że na wskutek lipcowej suszy znalazł sprzęta chyba w korycie rzeki. Dumny znalazca puścił farbę wiadomym kolekcjonerom", wystarczyła noc i było po bajce, a on sam nie zobaczył szczegółów sprzęta i ani jednego euro znaleźnego. Za to kolekcjonerzy" pewno głośno obśmiewali pewnego frajera.Chyba będzie następny. Jest taka scena w Sztosie" - -Idziemy na miasto ?- Nie, ciśnienie rośnie, za dużo wyj..........ch.dobrej nocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 19 Sierpień 2006 Share Napisano 19 Sierpień 2006 vojtaz2 Radze ci nie zdradzać lokalizacji-ale możesz co niektórych w......ć zazdrośników pokazując parę fajnych fotek-powodzenia życzę-pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grubas Napisano 19 Sierpień 2006 Share Napisano 19 Sierpień 2006 vojtaz2. Opamiętaj się!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 19 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 19 Sierpień 2006 Przepraszam jeśli uraziłem kogokolwiek, na dobranoc żegnam was jedną z zdobyczy( topi się w hucie ) 150cm długości, mg 151 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oksio Napisano 19 Sierpień 2006 Share Napisano 19 Sierpień 2006 Frajerzy którzy pracują dla państwa ( Polska)!To teraz patriotów będziemy nazywać frajerami.W ustach człowieka z Opolskiego to może być dziwnie zrozumiane.pozdr.Oksio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cronos Napisano 19 Sierpień 2006 Share Napisano 19 Sierpień 2006 Vojtaz ja tam za bardzo nie jestem w temacie ale czasem lepiej dać cynk tym ciulom" z ABW (jak to nazywasz) niż porządnym" prywatnym kolekcjonerom :> Bo powiedz sam na czym ci zależy, ze jesli to coś fajnego to kiedyś zobaczysz to odremontowane w państwowym muzeum, czy dowiesz sie że jakiś kolekcjoner na zachodzie chowa o" po garażach. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 19 Sierpień 2006 Share Napisano 19 Sierpień 2006 no i sie zaczeło-pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaca2003 Napisano 19 Sierpień 2006 Share Napisano 19 Sierpień 2006 Kol Vojtaz i tak zrobisz co chcesz.Masz namiar więc możesz go sprzedac prywaciażowi" lub poczekac trochę(jakieś dwa tygodnie) wejśc na forum i popatrzec co zrobił Wars i Oksiu i Grubas.Ale co ty zrobisz jest Twoją prywatną sprawa.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
profos Napisano 19 Sierpień 2006 Share Napisano 19 Sierpień 2006 Lipa. W Żabim oczku czołgu nie ma. To stare zrzutowisko broni, ale większość już została wyciągnięta.Do dzisiaj myślałem, że już tam nic nie ma, ale po fotkach widzę, że magnesikiem można tam coś jeszcze wyciągnąć.Kiedyś kupmel tam nurkował w sprzęcie, zero widoczności. Woda śmierdzi jak diabli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
profos Napisano 19 Sierpień 2006 Share Napisano 19 Sierpień 2006 Ach, już wiem o jaki czołg chodzi :) Pewnie ten w Morskim Oczku? Też lipa :) vojtaz2 nasłuchał się lokalnych legend :) W tamtym rejonie nie brały udziału w walkach czołgi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cromags Napisano 19 Sierpień 2006 Share Napisano 19 Sierpień 2006 oksio, jak chcesz dopiec koledze z opolszczyzny to daruj sobie podteksty niemieckie i wymyśl coś bardziej na poziomie, bo przy okazji wk.... kilku innych w tym wliczjąc mnie bo ja też jestem z opolszczyzny!! Wykazałeś się dennym poczuciem humoru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
profos Napisano 19 Sierpień 2006 Share Napisano 19 Sierpień 2006 No właśnie :) Ja też jestem z Opola. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VASILI Napisano 19 Sierpień 2006 Share Napisano 19 Sierpień 2006 Vojtaz2 Podaj swoje gg mam bardzo ważną sprawę..pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.