Bocian Napisano 1 Sierpień 2006 Autor Napisano 1 Sierpień 2006 Jako że sporo osób nagle zamilkło przerażone że otrzymały cały zestaw kartek informuje:te karteczki które pojawiły się na samej górze przy wyświetlaniu wątku sa tylko legendą" i opisem co która oznacza. Po to aby przestępca" :) wiedział co oznacza kolor karteczki która pojawi się w takim przypadku BEZPOŚREDNIO przy jego nicku.Otrzymałem sporo e-maili osób które przepraszały że żyją i że nie wiedzą za co dostali cały komplet kartek ale już nie będą tego robić" he he he :) Myślę że za parę dni oswoimy się z tym widokiem i jakoś pomoże to w utrzymaniu porządku na forum.Kolejnym usprawnieniem będzie informacja o przeniesieniu wątku do innego działu. Informacja ta będzie się pojawiała w starym" miejscu gdzie był wątek.
acer Napisano 1 Sierpień 2006 Napisano 1 Sierpień 2006 Coś w stylu pasiaka więźniarskiego :]Tak z czystej ciekawości - kartki przyczepiane są bezterminowo ?
Bocian Napisano 1 Sierpień 2006 Autor Napisano 1 Sierpień 2006 Na razie bezterminowo :) Nie przejmowałbym się tym za bardzo, kartki nie będą przydzielane hurtowo i z byle okazji. Więc zanim 60% uztykowników forum nazbiera ich po komplecie to mamy jeszcze parę lat spokoju :)
bjar_1 Napisano 1 Sierpień 2006 Napisano 1 Sierpień 2006 Panika! :)A ja latam ciągle po różnych tematach i jeszcze u NIKOGO nie widziałem choć jednej żółtej kartki :)
Bocian Napisano 1 Sierpień 2006 Autor Napisano 1 Sierpień 2006 Bo cały czas czekamy z utęsknieniem na pierwszego posiadacza :)W promocji damy mu od razu cały komplet kolorów :)
Badylarz Napisano 1 Sierpień 2006 Napisano 1 Sierpień 2006 WitamPowinno się także promować wyróznających się forumowiczów. Ja, na przykład, jeszcze ani razu nie bluzgnąłem, chociaż krew mnie zalewa, czytając niektóre posty. Ponieważ od kogoś trzeba zacząć poproszę o 3 niebieskie karteczki - to mój ulubiony kolor. Będzie ładnie wyglądało przy moim nicku.PozdrowieniaBadylarz
woytas Napisano 1 Sierpień 2006 Napisano 1 Sierpień 2006 Nagroda jest to, ze sie nie dostaje zoltej kartki :)Koniec podlizywania :P
kopijnik2 Napisano 1 Sierpień 2006 Napisano 1 Sierpień 2006 gratulacje dla hukajako pierwszego nagrodzonego kompletem, wg słów Bociana.Ale za co???
amsel44 Napisano 1 Sierpień 2006 Napisano 1 Sierpień 2006 witam , a kto bedzie pilnowal samych straznikow "????.salve amsel44
woytas Napisano 1 Sierpień 2006 Napisano 1 Sierpień 2006 straznicy to sie sami upilnujatak jak w wojsku wszyscy sa zieloni.... jedni jasno a drudzy ciemno...
Bocian Napisano 1 Sierpień 2006 Autor Napisano 1 Sierpień 2006 Hmmm nie ja banowałem Huka i nie za przepinkę. Widzę w logach że jeden z moderatorów pociągnął od razu bana. Zapewne sprawa sie wyjaśni a na razie.....bez paniki prosze się udawać do wyjść awaryjnych :)
d007 Napisano 1 Sierpień 2006 Napisano 1 Sierpień 2006 Mamy przestrzegać regulaminu, ale gdzie on jest ? Sorry , może jestem ślepy. Wdzięczny byłbym za wskazanie linka do regulaminu.Pozdrawiam d007
kopijnik2 Napisano 1 Sierpień 2006 Napisano 1 Sierpień 2006 Medialność kolorków jest duża.W celach autokorekty wnioskuję o uzasadnienia wyroków" poparte dowodami, czyli wątek agrodzonych" i wskazanie przestępstwa".proszę o aktualny spis wyjść awaryjnych
admin Napisano 1 Sierpień 2006 Napisano 1 Sierpień 2006 Regulamin widać na dole strony po wejściu na forum w momencie gdy nie jesteś zalogowany. Oprócz tego wątek na forum głównym pt. Horror na forum ostrzeżenie" jak i w każdym dziale wątek u góry UWAGA! zanim dodasz post przeczytaj to! ". Pozdrawiam. Gambit.
Bocian Napisano 1 Sierpień 2006 Autor Napisano 1 Sierpień 2006 Bez paniki proszę :)Regulamin swego czasu został ukryty dla zalogowanych użytkowników gdyż było sporo głosów że jest niepotrzebny w tym miejscu gdyż rejestrując się potwierdza się znajomość reguł na forum. Dlatego jest widoczny tylko dla niezalogowanych. Ale jak chcecie to no problem zaraz go uaktywnie dla wszyastkich, tylko że wtedy 3/4 strony zajmą regulamin, ulubione wątki, moduł śledzenia wątków przez gg i reklama księgarni a 1/4 sam wątek.Moderatorzy musieli dostać do ręki narzędzie tego typu, inaczej każdy miał w nosie że sobie cos tam piszą a i tak nie mogą nic zrobić.Każdy moderator powinien powiadomić osobę której przydziela ostrzeżenie co było powodem. I te informacje nie muszą byc dostępne dla wszystkich.
kopijnik2 Napisano 1 Sierpień 2006 Napisano 1 Sierpień 2006 ...Widzę w logach że jeden z moderatorów pociągnął od razu bana. Zapewne sprawa sie wyjaśni a na razie.....Każdy moderator powinien powiadomić osobę której przydziela ostrzeżenie co było powodem. I te informacje nie muszą byc dostępne dla wszystkich...po prostu coś nie działa, u moderatorów (?)
huk100 Napisano 2 Sierpień 2006 Napisano 2 Sierpień 2006 Witam !Pomimo wielu prób rozmowy z moderatorami i administratorami do dzisiaj nie dostałem odpowiedzi lub mnie zbywaliście –to nie ja to kolega itp- za wczorajszy ban-po prostu jaja sobie robicie panowie-wychodzicie z założenia jak Stalin ?Najpierw wyrok a później coś dopasujemy ???
huk100 Napisano 2 Sierpień 2006 Napisano 2 Sierpień 2006 to co Bocian napisał o powiadamianiu to jest kit nikt mnie nie powiadomił
ubenfurer Napisano 2 Sierpień 2006 Napisano 2 Sierpień 2006 no trzeba było w końcu kiedyś wykożystać kartki i padło na ciebie ale czy słusznie ?? chyba ktoś cię na forum nie lubi albo zazdrości odkryć:)pozdrawiam
jaca2003 Napisano 2 Sierpień 2006 Napisano 2 Sierpień 2006 Huk ja myślę ze ktoś czekał na Twoje kolejne wykopaliska i dlatego Cię Nagrodzono.Po prostu wkurzony Huk to 5-ciu komandosów i ze złosci wziął łopate i se kopnął coś nowego.To tez jest jakaś forma mobilizacji do wydajniejszego uczestnictwa w forum.Mam tylko nadzieję ze ze złosci nie wyrwałeś z Matki Ziemi już wszystkiego.Pozdrawiam
huk100 Napisano 2 Sierpień 2006 Napisano 2 Sierpień 2006 jaca2003 ciebie to już krew zalewała przy strażakwaffe-pozdro
huk100 Napisano 2 Sierpień 2006 Napisano 2 Sierpień 2006 tak to jest -jaca2003 -jak sie nic nie znajduje-to zawsze można komuś dokopać-nie pomyliłem sie i tym razem na tobie-zawsze masz 5 minut -tylko tyle ci zostało-głupie dyskusje-bo osiągnięć żadnych-pozdro
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.