der K. Napisano 6 Październik 2006 Share Napisano 6 Październik 2006 WitamTo na czym staneło?Pisze się ktoś na wycieczkę?Pzdr der K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 7 Październik 2006 Autor Share Napisano 7 Październik 2006 Chwała,miałem się odezwać i zapomniałem. Dawno nie było takiego szalonego piątku w pracy. Niestety mimo polepszającej się pogody nie możecie na mnie liczyć, ale z przyjemnością pooglądam Wasze zobycze...Powodzenia w polu lub lesie....Bywajcie - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 7 Październik 2006 Share Napisano 7 Październik 2006 Niestety nie masz co oglądać. Mimo deszczu ruszyliśmy w las z derK i rezulaty są dość opłakane. Lepiej było w Romkowy lasek pojechać:)Pozdrawiam L. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaku Napisano 8 Październik 2006 Share Napisano 8 Październik 2006 Taki bieliźniak mi sie trafił dzisiaj mimo tej paskudnej pogody. Ale nie w omkowym" lesie:))Friedr.Flister COESLIN pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 9 Październik 2006 Autor Share Napisano 9 Październik 2006 Chwała,Z. - gratuluję drobnostki jakże cieszącej napisem Coeslin...L. - nie zniechęcaj się, nowe miejsca ciężko trafić tak odrazu, a miejsca oczywiste lepiej zostawić na poprawienie humoru hi hi...der K. - nie daję wiary, nic, zupełnie nic?Czyżby J. oddał się pod opiekę białych mini spódniczek?Mój łik-end - nie ma co pisać - praca, praca...Bywajcie tymczasem - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 9 Październik 2006 Share Napisano 9 Październik 2006 WitamTak calkiem ,calkiem nic...to nie ,ale bez rewelacji ;)Luseczki ,metalowe czesci celty ,spod odznaki (otok z lisci z kokarda na dole)...i troche szmelcuI jeszcze pozniej w innej lokalizacji ,troche ponad ziemia...cos szklanego z magicznymi napisami:)Po poludniu wrzuce fotki to moze koledzy od szkielek cos powiedza...Pozdrawiam der K.PS. Jak pogoda pozwoli w tygodniu trzeba by humor poprawic. Wojenka ,mysl..:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 9 Październik 2006 Share Napisano 9 Październik 2006 Witam :)Wojenka nie poddaje się tak łatwo , dopiero 23 kapitulacja na około 14 dni dopiero się wyłączę z aktywnego kopania . A tak na marginesie jeżeli któryś z was jest chętny w tygodniu to ja jestem gotów na małe kopanko .Pozdrawiam .. .J... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 9 Październik 2006 Share Napisano 9 Październik 2006 Jarosław a może tak przed południem któregoś dnia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 9 Październik 2006 Share Napisano 9 Październik 2006 Witam :)I niestety nie wytrzymałem musiałem skorzystać z ładnej pogody i wybrałem się na pole po godzinie 17,00 . Wyszło dość dużo fantów :- ½ SILBER GROSCHEN 1844 A.- 1 SILBER GROSCHEN 1822 A. Niestety musiały chyba w ogniu przebywać bo są tęczowe. - 1 PFENNIG 1905.- 5 GROSZY 1956. guzik średnicy 20 mm gładki z uszkiem odlewany ( w kształcie grzybka ) - 2 szt żołnierzyki ołowiane i z 0,5 kg innego szmelcu kolorowego. Pozdrawiam ..J .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 11 Październik 2006 Autor Share Napisano 11 Październik 2006 Chwała,J.: służą Ci te szybkie wypady polne - żałuję, że nie jestem panem własnego czasu do południa (a i po południu jest ciężko oderwać się od komputera). Jak dotychczas pogoda dopisuje więc jesienne plony powinny być zadowalające. Czy pole z zakłucaczem energetycznym jest już dokumentnie wygrabione hi hi...Bywajcie - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 13 Październik 2006 Share Napisano 13 Październik 2006 Jakies plany na sobotę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 17 Październik 2006 Share Napisano 17 Październik 2006 KOszalin ogarnął jesienny marazm? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 17 Październik 2006 Share Napisano 17 Październik 2006 WitamWcale nie po prostu nie chciałem twojego postu powielać L . To co robimy sobotę od 10 – 17. ?Pozdrawiam .. J... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 17 Październik 2006 Share Napisano 17 Październik 2006 Ryjemy jeśli nie będzie deszczu:)Miednice czekają:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 20 Październik 2006 Autor Share Napisano 20 Październik 2006 Chwała,bawcie się więc dobrze w te sobotnie godzinki. Proponuję jednak nie prowadzić gospodarki rabunkowej (myślę, że wiecie co mam na myśli)... pochwalcie sie wynikami... powodzenia.Der K., Roman&Zaku - a Wy nie ruszacie?Bywajcie - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
romkow Napisano 20 Październik 2006 Share Napisano 20 Październik 2006 Cześć.Życzę wszystkim powodzenia. Ja zabawię w ten łikend w stolicy, ale Zaku pewnie Was nawiedzi na grzybobraniu". Będę miał informacje z pierwszej ręki o plonach.pozdrawiam. romko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 20 Październik 2006 Share Napisano 20 Październik 2006 Witajcie !Potrzebuję dokładne mapy okolic Złocieńca.Jutro tam jadę na prawie miesiąc.Pozdrawiam !R. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaku Napisano 20 Październik 2006 Share Napisano 20 Październik 2006 Witam! Jutro rano wybieram się na grzybki. Może kogoś spotkam przy okazji... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 20 Październik 2006 Share Napisano 20 Październik 2006 Zaku tylko weź neodym na duże wago-miary:)Spotkamy się jutro rano.Pozdrawiam L. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 20 Październik 2006 Share Napisano 20 Październik 2006 WitamO. interesują Cię stare mapy czy nowsze?Mam chyba gdzieś na płytkach polskie 50-tki"..z lat 80'Co do jutra dopiero teraz mogę coś napisać...jadę!Dawno się tak nie cieszyłem na wypad..szczególnie po cudownym" wymiganiu od perspektywy pracowitej całej soboty :)Nie martw się Wojenka..całkiem wszystkiego się nie wykopie...hihiPozdrawiam der K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 20 Październik 2006 Share Napisano 20 Październik 2006 Witajcie !K. potrzebuję współczesne mapy ( w miarę ) jak nie sprawi Ci problemu to jutro do obiadu jestem jeszcze na miejscu. Daj znać na gdzie aktualnie jesteś to się spotkamy.Pozdrawiam !R. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 22 Październik 2006 Share Napisano 22 Październik 2006 WitamO Zajrzyj na pocztę i daj znać czy doszło.Pozdrawiam der K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 22 Październik 2006 Share Napisano 22 Październik 2006 WitamKrótko i na temat mam na wymianę lub na sprzedasz połówkę nieśmiertelnika I wojennego. HUGO . ZART .OSTROWITZ . WIRSITZ . 25 . 10 . 99. 2 . ERS . B . R . I . R . 9 . BEK . DFP . 196 .Połówka widoczna na fotce w bardzo dobrym stanie zachowana .Jeżeli jest ktoś zainteresowany to wiadomość na gg .Pozdrawiam ... J ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 22 Październik 2006 Share Napisano 22 Październik 2006 DerK, a mogliśmy mu zabrać, sami przełamać i się podzielić:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 22 Październik 2006 Share Napisano 22 Październik 2006 Cześć Powoli kończy się sezon wykopkowy proponuje zorganizować zakończenie sezonu w plenerze w szerszym gronie . Czy każdemu pasuje termin sobota 28 . października , potem może być za zimno !Pozdrawiam ... J ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.