der K. Napisano 23 Październik 2006 Share Napisano 23 Październik 2006 WitamJaroslaw dla Ciebie sezon sie konczy? haha28 ,proponuje alternatywnie wypadzik do Z. ,jakby komus nie pasowal caly dzien w lesie. L. trzeba bylo jednak lamac ,bo chyba ma za duzo ;))Pozdrawiam der K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 24 Październik 2006 Autor Share Napisano 24 Październik 2006 Chwała,widzę, że było nieźle. Czy tylko J. okazał się znalazcą blaszanej historyi...Co do sobotniego spotkania - obie inicjatywy są chwalebne - jednako wypowiem się w kwestii dopiero w piątek.Tymczasem - liczę na miniaturową relację z sobotniego spaceru w jesiennej scenerii...Bywajcie - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 27 Październik 2006 Autor Share Napisano 27 Październik 2006 Chwała, relacji niet...na sobotni wypad nie mogę sobie pozwolić... nie wiem nawet czy wieczorem uda mi się wyrwać do Z.... wszystko zależy jak potoczą się zdarzenia...Tymczasem bywajcie - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 27 Październik 2006 Share Napisano 27 Październik 2006 WitamW. Twoja przypadlosc (chroniczny brak czasu) jest chyba zarazliwa...:) Przyznam sie bez bicia ,blaszka byla z Deutsch Krone...czy jakos tak :) W tygodniu tez co nieco wpadlo..postaram sie wrzucic fotki przed likendem.Co tam u pozostalych membersow? ;)Pozdrawiam der K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 27 Październik 2006 Share Napisano 27 Październik 2006 Planowaliśmy z Raczkiem wyskoczyć w tygodniu przed południem ale nie wyszło. Może jutro się uda choć meteo na weekend nie jest zbyt optymistyczne.Pozdrawiam L. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 28 Październik 2006 Share Napisano 28 Październik 2006 Witajcie !Jestem NA PRZEPUSTCE i dorwałem się do komputera.Dzięki der K.wszystko doszło i jest ok.Pozdrawiam !R. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 28 Październik 2006 Autor Share Napisano 28 Październik 2006 Chwała,dzięki za wieści... tak jak się domyślałem - nie uda mi się nawet wypad do Z. Może w przyszłym tygodniu?Bywajcie - bawcie się dobrze - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 28 Październik 2006 Share Napisano 28 Październik 2006 Wojna o 16 to my w połowie szychty jesteśmy:)Fajnie dziś było. I Jajrek od dzisiaj jest Predator;)Pozdrawiam L. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 28 Październik 2006 Share Napisano 28 Październik 2006 Witam :) Nie dosyć że Predator to jeszcze Jajrek oj Lugr ty to na jarałeś się w tym lesie.Wojenka. zamieszczam fotkę blaszki z zeszłej soboty bo dziś coś nie miałem farta na fanty ?pozdrawiam ... J ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 28 Październik 2006 Share Napisano 28 Październik 2006 Ale się Predatorek ortograficzny" zrobił...hahaWesoło dzisiaj było...mieliśmy nawet kontrolę wesołych elektryków na stalowych rumakach;)Pozdrawiam der K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqn Napisano 28 Październik 2006 Share Napisano 28 Październik 2006 Nooo ba musielismy Was skontrolowac i sprawdzic kieszenie:P Ale fanie bylo spotkac zgraną grupke:] Jeszcze nie raz tak bedzie:]Pozdr.Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
romkow Napisano 29 Październik 2006 Share Napisano 29 Październik 2006 Witam. To blaszka z wczoraj:Reserve Infanterie Regiment 9 nr 25"pozdrawiam. romko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 30 Październik 2006 Autor Share Napisano 30 Październik 2006 Chwała,widzę, że każde wyjście obfituje w drobiazgi i spotkania. Kogo było więcej - jeźdźców czy infanterie hi hi. Czy odbyło się spotkanie w Z.?Jeśli uda mi się załatwić wolne na czwartek, piątek i dopisze pogoda to chętnie się wybiorę gdziekolwiek. Czekam na sygnały...Bywajcie - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 30 Październik 2006 Share Napisano 30 Październik 2006 Jeśli dopisze pogoda to w sobotę gdzieś dalej.Predatora tak zniechęciła" ilość znajdek, że chciał w niedzielę poprawić:)Pozdrawiam L. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 2 Listopad 2006 Autor Share Napisano 2 Listopad 2006 Chwała,jeśli rzeczywiście pogoda dopisze to piszę się na sobotni wypad... chwyciłem troche wolnego.Bywajcie - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 4 Listopad 2006 Autor Share Napisano 4 Listopad 2006 Chwała,upał niemiłosierny, susza i brak wiatru - wszystko to razem powoduje, że wyjście w pole lub do lasu jest niewskazane...Pozostaje więc spotkanie w Z. choć z tym też nie wyraźnie... kawał drogi w taka pogodę - już mi się nie chce wracać.Co Wy na to. Jeśli większość będzie miała ochotę na spotkanie w Z. to się przełamię...Tymczasem - czekam na sygnały - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 4 Listopad 2006 Share Napisano 4 Listopad 2006 Witam :) No niestety pogoda nie dopisała nam dziś , aby spotkać się w terenie jeszcze przed opadami śniegu , ale to nic jakoś to przetrzymamy mam nadzieje . Zamieszczam fotkę klamerki z sobotniego wypadu tak liczną grupą . Pozdrawiam ... J ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 6 Listopad 2006 Autor Share Napisano 6 Listopad 2006 Chwała,jak tam Jarosławie niedzielny spacer brzegiem morza... dużo jadu pewnie hi hi...Czy wszyscy siedzieli w swoich dziuplach, w ciepełku... nie było odzewu choćby co do spotkania w Z.Bywajcie więc - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 7 Listopad 2006 Share Napisano 7 Listopad 2006 WitamWojenka cos mijaja nam sie zwyzki formy..hihiProponuje dac jeszcze jedna szanse pogodzie w najblizsza sobote. Moglibysmy powtorzyc to ,co mialo sie odbyc w ta :)Bo jak nie...to pozniej to juz tylko snieg i grzaniec w Z.;)Pzdr der K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 7 Listopad 2006 Autor Share Napisano 7 Listopad 2006 Chwała,nie obiecuję, że znajdę czas - dopiero wtorek, jeszcze się dużo zadzieje hi hi... ale oczywiście jak tylko...Bywajcie tymczasem - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 9 Listopad 2006 Share Napisano 9 Listopad 2006 No to mamy chyba po sezonie. Zresztą w sobotę jestem uwiązany. Do wiosny to pewnie tylko w Z się spotkamy.Pozdrawiam L. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 10 Listopad 2006 Autor Share Napisano 10 Listopad 2006 Chwała,a propos Z. - może którys z Was rozszyfruje kto jest kto na tej fotografi. Zdjęcie zrobione w Z. kiedy byliśmy tam liczna grupą hi hi...Bywajcie - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 10 Listopad 2006 Share Napisano 10 Listopad 2006 Ten w środku z emblematami orkiestry to musi być Romkow:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
romkow Napisano 10 Listopad 2006 Share Napisano 10 Listopad 2006 Zdjęcie jest na tyle wyraźne że nie ma co rozszyfrowywać. Wszystko widać. (na zdjęciu wszyscy jesteśmy jakby przystojniejsi...) Luger nie musisz ujawniać mojego wizerunku.;)Nie potrzeba mi reklamy. W tych wyborach jeszcze nie startuję. do zobaczenia w Z. romko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 10 Listopad 2006 Share Napisano 10 Listopad 2006 A drugi od prawej, ten najwyższy z największym kuflem, to derK:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.