Skocz do zawartości

KOSZALIN vol. VIII

wojna1939

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam
Jaroslaw dla Ciebie sezon sie konczy? haha

28 ,proponuje alternatywnie wypadzik do Z. ,jakby komus nie pasowal caly dzien w lesie.

L. trzeba bylo jednak lamac ,bo chyba ma za duzo ;))
Pozdrawiam der K.
  • Odpowiedzi 329
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Chwała,

widzę, że było nieźle. Czy tylko J. okazał się znalazcą blaszanej historyi...
Co do sobotniego spotkania - obie inicjatywy są chwalebne - jednako wypowiem się w kwestii dopiero w piątek.
Tymczasem - liczę na miniaturową relację z sobotniego spaceru w jesiennej scenerii...
Bywajcie - M.
Napisano
Chwała, relacji niet...
na sobotni wypad nie mogę sobie pozwolić... nie wiem nawet czy wieczorem uda mi się wyrwać do Z.... wszystko zależy jak potoczą się zdarzenia...

Tymczasem bywajcie - M.
Napisano
Witam
W. Twoja przypadlosc (chroniczny brak czasu) jest chyba zarazliwa...:) Przyznam sie bez bicia ,blaszka byla z Deutsch Krone...czy jakos tak :)

W tygodniu tez co nieco wpadlo..postaram sie wrzucic fotki przed likendem.
Co tam u pozostalych membersow? ;)
Pozdrawiam der K.
Napisano
Planowaliśmy z Raczkiem wyskoczyć w tygodniu przed południem ale nie wyszło. Może jutro się uda choć meteo na weekend nie jest zbyt optymistyczne.
Pozdrawiam L.
Napisano

Witam :)

Nie dosyć że Predator to jeszcze Jajrek oj Lugr ty to na jarałeś się w tym lesie.

Wojenka. zamieszczam fotkę blaszki z zeszłej soboty bo dziś coś nie miałem farta na fanty ?

pozdrawiam ... J ...

Napisano
Ale się Predatorek ortograficzny" zrobił...haha
Wesoło dzisiaj było...mieliśmy nawet kontrolę wesołych elektryków na stalowych rumakach;)
Pozdrawiam der K.
Napisano
Nooo ba musielismy Was skontrolowac i sprawdzic kieszenie:P Ale fanie bylo spotkac zgraną grupke:] Jeszcze nie raz tak bedzie:]
Pozdr.
Piotr
Napisano
Chwała,

widzę, że każde wyjście obfituje w drobiazgi i spotkania. Kogo było więcej - jeźdźców czy infanterie hi hi. Czy odbyło się spotkanie w Z.?
Jeśli uda mi się załatwić wolne na czwartek, piątek i dopisze pogoda to chętnie się wybiorę gdziekolwiek.
Czekam na sygnały...
Bywajcie - M.
Napisano
Jeśli dopisze pogoda to w sobotę gdzieś dalej.
Predatora tak zniechęciła" ilość znajdek, że chciał w niedzielę poprawić:)
Pozdrawiam L.
Napisano

Chwała,

upał niemiłosierny, susza i brak wiatru - wszystko to razem powoduje, że wyjście w pole lub do lasu jest niewskazane...

Pozostaje więc spotkanie w Z. choć z tym też nie wyraźnie... kawał drogi w taka pogodę - już mi się nie chce wracać.

Co Wy na to. Jeśli większość będzie miała ochotę na spotkanie w Z. to się przełamię...

Tymczasem - czekam na sygnały - M.

Napisano

Witam :)
No niestety pogoda nie dopisała nam dziś , aby spotkać się w terenie jeszcze przed opadami śniegu , ale to nic jakoś to przetrzymamy mam nadzieje .
Zamieszczam fotkę klamerki z sobotniego wypadu tak liczną grupą .

Pozdrawiam ... J ...

Napisano
Chwała,

jak tam Jarosławie niedzielny spacer brzegiem morza... dużo jadu pewnie hi hi...

Czy wszyscy siedzieli w swoich dziuplach, w ciepełku... nie było odzewu choćby co do spotkania w Z.

Bywajcie więc - M.
Napisano
Witam
Wojenka cos mijaja nam sie zwyzki formy..hihi

Proponuje dac jeszcze jedna szanse pogodzie w najblizsza sobote. Moglibysmy powtorzyc to ,co mialo sie odbyc w ta :)

Bo jak nie...to pozniej to juz tylko snieg i grzaniec w Z.;)
Pzdr der K.
Napisano
No to mamy chyba po sezonie. Zresztą w sobotę jestem uwiązany. Do wiosny to pewnie tylko w Z się spotkamy.
Pozdrawiam L.
Napisano

Chwała,

a propos Z. - może którys z Was rozszyfruje kto jest kto na tej fotografi. Zdjęcie zrobione w Z. kiedy byliśmy tam liczna grupą hi hi...

Bywajcie - M.

Napisano
Zdjęcie jest na tyle wyraźne że nie ma co rozszyfrowywać. Wszystko widać. (na zdjęciu wszyscy jesteśmy jakby przystojniejsi...)
Luger nie musisz ujawniać mojego wizerunku.;)
Nie potrzeba mi reklamy. W tych wyborach jeszcze nie startuję.
do zobaczenia w Z. romko

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie