wulfgar Napisano 14 Lipiec 2006 Autor Napisano 14 Lipiec 2006 Moze ktos sie orientuje czy są gdzieś do zdobycia w PL na Dvd stare jugosłowiańskie filmy wojenne typu partyzancka eskadra" ( kto pamieta?), Bitwa nad Neretwą" Sutjeska"?
Hoffmander Napisano 14 Lipiec 2006 Napisano 14 Lipiec 2006 Ja pamiętam, ale nie wiem czy są osiągalne u nas. Proponuję tel. do ambasady Jugosłowiańskiej. Może ściągną do Ciebie.
wulfgar Napisano 14 Lipiec 2006 Autor Napisano 14 Lipiec 2006 Mysle że ambasador wysle specjalny samolot. Tyle że chyba nie ma juz ambasady Jugosławi".
danieloff Napisano 14 Lipiec 2006 Napisano 14 Lipiec 2006 Amasada Serbii i Czarnogóry jest jak dotąd w Warszawie na Alei Róż. Teraz pewnie Czarnogóra zorganizuje osobną.
honker Napisano 14 Lipiec 2006 Napisano 14 Lipiec 2006 będzie ciężko bitwę nad neretwa .pikielny most. 67 dni.ogien nad adriatykiem mam po polsku z naszej telewizji sutjeska .kozara,walter broni sarajewa mam w oginale ale cięzko coś zrozumieć musi szukać orginalnych kaset vhs było ich trochę pozd.marek
Dunczyk Napisano 14 Lipiec 2006 Napisano 14 Lipiec 2006 znajduję sie w posiadaniu filmu Desant na Drvar" w orginalnej ścieżce dźwiękowej, tzn. bez polskiego lektora i dubbingu, film jugosłowiańskiz okolic roku 1960...któregoś ilustrujący znany epizod z walk na półwyspie bałkańskim
Parowóz Napisano 31 Lipiec 2006 Napisano 31 Lipiec 2006 wulfi - na filmy które wymieniłeś szkoda marnować czasu ,pamiętam je wszystkie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.