Skocz do zawartości

Rekonstrukcja w Nowogrodzie

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie, w imie tych co polegli pod Nowogrodem - bardzo proszę spierajcie się na privie, bo ja juz przestałem rozumieć problem. Może Admin, dziekując wszystkim, którzy zaangażowali się w organizację tej rekonstrukcji, poświęcili swój czas i pieniądze, nie spali, nie dojadali, aby przypomnieć kawałek historii - po prostu zamknie ten wątek.

• Odpowiedzi 426
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Megakura
nie chcę wtrącać się w wasze osobiste sprawy, ale z pozycji biernego i niezaangażowanego obserwatora mogę powiedzieć że po prostu jesteś złośliwy i na siłę szukasz dziury w całym jeśli chodzi o rekonstrukcję postaci w wykonaniu VIlkalokiego

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora admin 19:50 21-09-2006

No to czekam na fotki. Na Germanmilitaria są w ofercie dwa mundury M-44, jeden super ciekawy, bardzo późny chyba - ma doszytego adlera wykonanego techniką nadruku a nie haftu.

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora admin 19:56 21-09-2006

Acer, po poludniu miałem palec na czerwonym przycisku. Użyłem tego... pomarańczowego. Nie wszystko trzeba załatwiać na forum i czasem cudzą złośliwość warto hamować trzymając fason i nie dając się sprowokować do jeszcze większej złośliwości.

Wątek nadal monitorowany...

no coz...korci mnie jak cholera, ale zaczelo sie tu robic za goraco, takze jakby co drodzy admisnistratorzy to mnie tu nie bylo :)

p.s. chlopaki z nowogrodu nie dajcie sie gnoic debesciakom",ruszyliscie z impreza i jest git, przynajmniej cos ROBICIE, tak trzymac! niedocigniecia sa, ale kto nic nie robi nie popelnia bledow, wszystko jest do nadrobienia.

powodzenia i pozdrawiam
kloss

Qrcze, postami z tego wątku możnaby obsłużyc przynajmniej 5 innych tematów, np.: co źle robi Łoś, umundurowanie WP w 1939 roku, umundurowanie WH w 1939 roku, za co nie lubie Vilkalokiego, poezja w rekonstrukcji i wiele więcej :D:P Najlepiej jakby moderator uciął gdzieś połowę, a resztę przeniósł do Hydeparku :D.

Opowiem anegdotkę:

Na przedwojennym przyjęciu jakiś krytyk znany ze swoich antysemickich wypowiedzi wzniósł toast do Tuwima:

Nie ma literatury polskiej bez Mickiewicza
Nie ma Mickiewicza bez Jankiela
Nie ma Jankiela bez Żydów
Wiwat Tuwim!"

Na to Tuwim zripostował go toastem który pozwoliłem sobie odpowiednio zmienić stosownie do sytuacji:

Nie ma literatury polskiej bez Mickiewicza
Nie ma Mickiewicza bez Jankiela
Nie ma Jankiela bez cymbałów
Wiwat AKMS"

Pa pa bolszewiku.

Ty vilkaoKa czy jak tam naprawde masz jakies problemu z mózgiem marnujesz tylko miejsce na forum powinienes pisac cos na temat rekonstrukcji cos konstruktywnego jakies wnioski a tu gadka o huzarze i dupie maryni.
W imieniu grupy Narew prosze moderatora o zamnkniecie wątku i nie dawaniu mozliwosci pisania takich bzdur na forum z góry dziekuje i pozdrawiam!

No w końcu przebrnąłem przez ten wątek... I z tej lektury wiem jedno, że jesli kiedyś zebrało by mi się na marzenia że żyję w jakimś prawdziwym edenie, to wystarczy że zerknę na niektóre tematy tu na forum i od razu będę wiedział że żyję w Polsce...
Pozdrawiem wszystkich życząc opanowania i rozwagi w wygłaszaniu swoich poglądow...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie