Tominew Napisano 5 Czerwiec 2006 Autor Napisano 5 Czerwiec 2006 A na koniec wycieczki wyszło dakie bydle z lasu, coś takiego goniło kocura po wieliszewie heheheh!!!!
Tominew Napisano 5 Czerwiec 2006 Autor Napisano 5 Czerwiec 2006 I taki lisek wyszedł na droge, reszte fotek umieszcze wieczorem, a bedzie co ogladać!!!Pozdrawiam
kocur Napisano 5 Czerwiec 2006 Napisano 5 Czerwiec 2006 Dobrze, że pieluchy miałeś to chociaż Ci nogawkami nie pociekło ....Pozdro - niezłe fanty - jak zwykle Mierzeja nie zawodzi !
sebulaa Napisano 5 Czerwiec 2006 Napisano 5 Czerwiec 2006 Tominew mylisz sie , Kocura goniło coś mniejszego i miałczało. a nie te paskudztwo
berdan Napisano 5 Czerwiec 2006 Napisano 5 Czerwiec 2006 Tominiew, twój wieniec to celnicy - znalazłem taki sam w katach
kocur Napisano 5 Czerwiec 2006 Napisano 5 Czerwiec 2006 Dobrze, że niedaleko było do Zalewu to miałeś Sebulaa przynajmniej gdzie portki przeprać. Znowu kobita by sie z Ciebie śmiała, że nie dość że gówno znalazłeś to i cały w gównie upaprany do domu wróciłeś.Nic dziwnego że wydawało Ci sie że miałczy byłeś tak daleko, że nie rozpoznawałeś dźwięków.pozdro byku !
Mlody Mauser Napisano 5 Czerwiec 2006 Napisano 5 Czerwiec 2006 Musicie mnie kiedys tam zaprosic:) Gratuluje fantow:) Miałczało:> Czyzby tygrys:)
Uve Napisano 5 Czerwiec 2006 Napisano 5 Czerwiec 2006 Zwróciliście uwage na taka rzecz?Na zdjęciu kalkulatora, do ktorego link zamieścił kocur, widać cyfry umieszczone rosnąco: 0, 1... aż do 9.Natomiast na tym co pokazał Tominew, choć wydaje się na pierwszy rzut oka że to dokładnie to samo, cyfry są inne:wpierw maleja od 9 do 5, a potem rosną znów do 9. Ciekawe :)
Fileiro Napisano 6 Czerwiec 2006 Napisano 6 Czerwiec 2006 na zdjęciu kalkulatora z linku widać taką nakładkę na zawiasie, jak mi sie wydaje, a pod spodem prawdopodobnie jest tak samo jak w wykopanym.
Fileiro Napisano 6 Czerwiec 2006 Napisano 6 Czerwiec 2006 na zdjęciu kalkulatora z linku widać taką nakładkę na zawiasie, jak mi sie wydaje, a pod spodem prawdopodobnie jest tak samo jak w wykopanym.
HU13ERT Napisano 12 Czerwiec 2006 Napisano 12 Czerwiec 2006 Kol. Tominew Czy mógłbyś się pochwalić bagnecikiem po wyjęciu z pochwy?Kilka trafiłem w pochwie i pięknie się niektóre zachowały nawet oksyda była w 95%... Także czekam z niecierpliwością.Pozdrawiam.H.
R51 Napisano 17 Czerwiec 2006 Napisano 17 Czerwiec 2006 Ten lisek spaceruje po dosyć często odwiedzanej przeze mnie okolicy... Ach ożywają dawne wspomnienia...Pozdrawiam
kocur Napisano 18 Czerwiec 2006 Napisano 18 Czerwiec 2006 Witam !Byłem od czwartku w Piaskach. Byłem rekraacyjnie i wypoczynkowo - pojechałem z żoną, więc czasu na kopanie nie było niestety zbyt wiele. Jednak wyrwałem się w piątek i w sobotę na dwie godzinki. To co zobaczyłem po wejściu do lasu podniosło mi włosy na głowie. Tak zrytego terenu jeszcze nie widziałem . Naprawdę. Nawet na Wieliszewie nie ma takich dołów. W zasadzie nie miałem sczęścia, bo tak naprawde niczego godnego uwagi nie znalazłem, zresztą SG kręciło się troche po lesie, więc wolałem nie ryzykować. Najbardziej mnie wkurzyło umieszczanie w dołkach puszek po piwie i butelek. To już naprawdę szczyt. W cale się nie dziwie że gonią nas z lasu i wrzucają do jednego worka.Wiem że już o zrytej mierzei napisano wiele ale nie mogłem sie powstrzymać przed komentarzem.Aha. - trafiłem jakieś postojowisko dla koni i resztki kuchni polowej. Walało się masę końskich kosci, jakieś miski porcelanowe", kilka masek p/gaz, sprzączki od oporzadzenia, klamra od zapięcia poprzęgu, dwa błotniki motocyklowe, tarcza od schrecka ( podziurawiona i pogięta) i końskie zgrzebło. Typowi, który zakopał na 30 cm przy wejściu do ziemianki pół puszki piwa - gratuluje dowcipu ;-/Ps. Jeśli odwiedza to forum któryś z trzech lub czterech gości, których widziałem dziś w niedzielę w Piaskach rano - dwóch z zachodnimi sprzętami, jeden ze smętkiem w kapeluszu to pozdrawiam ! pozostałych też. ^ ^ >-
JarekR Napisano 18 Czerwiec 2006 Napisano 18 Czerwiec 2006 witama ja byłem w Piaskach w sobotę....faktycznie dziki mają się od kogo uczyć... w okolicy wielkiej wydmy (tej co się ciągnie od drogi do morza) ściółka przewrócona na lewą stronę... chyba czas skreślić Piaski... wyniki mierne, no i ta pogoda....duszno i gorąco.. wytrzymałem do południapozdrawiam wszystkich... Jarek
Kowal7 Napisano 19 Czerwiec 2006 Napisano 19 Czerwiec 2006 Witam! Byłem w tej okolicy jakieś 2 tygodnie temu...Faktycznie teren przeryty jak wyżej, poza tym dodam, że takze nic konkretnego nie znalazłem, mimo, że sporo czasu na to poświęciłem...Jak dla mnie to teren może i rewelacja, ale kilka lat temu....
zukowsky Napisano 19 Czerwiec 2006 Napisano 19 Czerwiec 2006 Witam. Dziwne zeby teren nie byl przeryty jak tam juz od wojny ludzie szukaja najpierw bolcami w ziemiankach a teraz od 30 lat wykrywaczami,ale nadal da sie cos znalezc.Sam ostatnio znalazlem szturm piechoty w ladnym stanie.Pozdrawiam Piotr
berdan Napisano 22 Czerwiec 2006 Napisano 22 Czerwiec 2006 Tominiew , mam nadzieję , że w założonym przez Ciebie wątku każdy ma prawo się odezwać?pytam mam nadzieję retorycznie,ale zadaję je bo zostałem wywalony z wątku Tuny suad itd" choć moje zdjęcie i tekst nie zawierało treści obraźliwych...Przechodząc do meritum mam pytania do kopaczy z mierzei i za pośrednictwem Twojego wątku chciałbym je zadać:1.czy srebrna szpanga często się trafia?2.jakie są stany jeśli się trafia, czyli czy moja jest wyjatkowo dobita" czy taki stan to standard?Przy okazji pozdrawiam kolegów z tuny - Klonów, Darka i innych.
berdan Napisano 22 Czerwiec 2006 Napisano 22 Czerwiec 2006 dorzucam zdjęcie zrobione w momencie znalezienia, a przed umyciem...
pni Napisano 22 Czerwiec 2006 Napisano 22 Czerwiec 2006 No właśnie, berdan szukałem twojego postu i nic, a teraz wiadomo co chodzi. Gratuluje znaleziska sam postaram się wrzucić jutro moje trafienia sprzed kilku dni z tego terenu. Pozdrawiam
berdan Napisano 22 Czerwiec 2006 Napisano 22 Czerwiec 2006 dzięki, ale sygnałów prawie nie było..wyszły trzy blaszki i jedno odznaczenie.Poprzednim razem t.j. weekend majowy było trochę lepiej bo trafiłem sygnet z motywem t.czaszki, szturma ogólnego (b.ładnego) aluminiową klamerkę wehr i jakiś znaczek WMG,koleś dobra blaszkę i pięknego kvk z mieczami.Na zdjeciu ze szpangę jest piekne szkło powiększające 8x (sygnowane nazwą jednej z firm produkującej przed wojną optykę) i maszynka (jako ciekawostka bo jest cała choć z cynku) Pozdrawiam pni!
Merdoc Napisano 23 Czerwiec 2006 Napisano 23 Czerwiec 2006 jesli mozna zapytac gdzie dokładnie szukałeś w jakich lasach koło jakiej miesciny
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.