piotrek_k Napisano 2 Czerwiec 2006 Autor Napisano 2 Czerwiec 2006 Nie mogłem dzisiaj jak moja dziewczyna planowała ze mną wakacje i powiedziała mniej więcej tak cytuję: ... po tem przyjedziesz i co? i znowu nie bedziemy mogli być razem bo Ty znowu bedziesz j...ego złota k...wa szukał..."To był tylko taki urywek z jednej rozmowy ale nie mogłem jak to usłyszałem:)))))Ciekawe jak tam wam dogadują:ppozdrawiampiotrek
ubenfurer Napisano 2 Czerwiec 2006 Napisano 2 Czerwiec 2006 ..zabieraj ten złom z chaupy.." hehe..boje sie siedziec w tym pokoju, coś tam mi pękało i firanki się kołysały.." :) hhee
sebulaa Napisano 2 Czerwiec 2006 Napisano 2 Czerwiec 2006 Mineły 2 lata od ślubu i odkąd wiszą skorupy granatów F1 w wejściu i taśmy od MG , teściowa nie była ani razu u mnie w mieszkaniu .Więc koledzy Żonasie , dobra rada skorupa f1 w wejsciu i paszkwil nie wejdzie .Dla pewności pod klatką schodową schowałem inne ustrojstwa i powiedziałem teściowej ze to niebezpieczne !!!!!!!!!.Stara małpa nawet na schody nie wejdzie . Więc Panowie , sąd sadami a racje zawze po stronie zięcia
ubenfurer Napisano 2 Czerwiec 2006 Napisano 2 Czerwiec 2006 heheh dzięki przyda się z pewnością , spróbuje:) e tam ale co tam ,ona przychodzi tylko jak mnie nie ma,a jak z pracy przychodze do domu to zaraz wychodzi:)pozdrawiam
sebulaa Napisano 2 Czerwiec 2006 Napisano 2 Czerwiec 2006 Widzę Ubenfurer że mamy ten sam problem , to coś co zwie się mamuisią naszych żon ( stare wywłoki ).To samo jest i u mnie , jak mnie nie ma to wpełza to coś do mojej żonki i daje jej instrukcje jak ma ze mną postępować. Jak wracam z lasu umurusany i z pełnym plecakiem to znika diabelstwo.Tylko gdzieś z otoczenia czuć wrogi wzrok \" Mamusi \".Ach ten co się nie ożenił tego nie zrozumie ...Pozdr dla kocura !!!!!!!! on tez ma \"Mamuśkę\"
ubenfurer Napisano 2 Czerwiec 2006 Napisano 2 Czerwiec 2006 hehe święta racja , nie znają tego bólu :) Ale i tak mam radoche jak teściową wiozę samochodem ,oczywiście siedzi obok kierowcy, z przodu tylko się mieści:) to od razu łapie za klamkę wewnętrzną przy dżwiach z zaparciem i odwraca głowę w prawe okno bo ma dość patrzenia przez przednią szybę :)pozdro
piotrek_k Napisano 3 Czerwiec 2006 Autor Napisano 3 Czerwiec 2006 E tam Mamcia mojej dziewczyny to super fajna kobitka:)Piszcie jeszcze co wasze ukochane mówią jak wracacie z lasu albo jak sie do niego wybieracie :Dpozdrawiam
ubenfurer Napisano 3 Czerwiec 2006 Napisano 3 Czerwiec 2006 wychodze na wyprawe wcześnie rano ,także reszta śpi wtedy jest mało krzyku, ale w lesie trzeba wyłączyć telefon bo nie bede kopał tylko na słuchawce wisiał i słuchał tego i owego :)
Peter Napisano 3 Czerwiec 2006 Napisano 3 Czerwiec 2006 Sieroty ! Moja połówka to tylko pyta czy robić kanapki, czy zjem gdzieś po drodze. 29 lat stażu ! Teściowej już nie mam ale też była przez Teścia wytrenowana.
TIX Napisano 3 Czerwiec 2006 Napisano 3 Czerwiec 2006 Dzisiejszy tekst (do szczęśliwego posiadacza HS-3):-Co kopiesz ? -Gdybym wiedział co kopie pewnie bym nie kopał.i jeszcze jeden ... określenie ACE 150 piszczącego pod linią wysokiego napięcia ... pokemon"
danieloff Napisano 5 Czerwiec 2006 Napisano 5 Czerwiec 2006 Ty to jednak jestes wariat..." - odwieczny tekst, gdy wstaję o 4 rano na wykopki i tupię w wojskowych butach po domu:-) Poza tym: Będziesz wieczorem sam czy z kolegami? Zrobić coś do jedzenia"? Nie wszystkie żony reagują toksycznie na wykopki. Tylko przyzwyczaiłem ją, ze z każdego wyjazdu przywożę fanty, bo często po powrocie z wykopków legalizuję" rózne fanty kupione na Allegro, he,he:-)
aaaa.gggg Napisano 5 Czerwiec 2006 Napisano 5 Czerwiec 2006 WitamNie tak dawno moja mówiOj chyba przesadzasz z tym lasem?"A dwa dni póżniejDawaj,jedziemy do lasu.Mam przeczucie że dziś wyjdzie nieśmiertelnik!!"Lubie jak tak mówi...PozdrawiamZwierz
beaviso Napisano 6 Czerwiec 2006 Napisano 6 Czerwiec 2006 Chodzimy po lesie, jakieś 10-15 metrów ja od niej i nagle tekst:Ona [klęcząc nad dołkiem] - Michaaaaał, a jak wyglądała dokładnie niemiecka blacha?"- ja odpowiedziałem opryskliwie jak, bo zajęty byłem własnym dołeczkiemOna - No to zdaje się właśnie znalazłam blachę, ty knurze jeden!"No i znalazła! I to żeby jedną. Rezultat wypadu kontrolnego" 3:2 dla niej. Lepsza, cholera :/
misiaczor Napisano 6 Czerwiec 2006 Napisano 6 Czerwiec 2006 moja żona ma zawsze tylko jedno pytanie: ile warta jest ta moneta???" .... - reszta nie jest ważna.....pozdr
piotrek_k Napisano 6 Czerwiec 2006 Autor Napisano 6 Czerwiec 2006 Co prawda nie moja kobieta ale też walneła niezłym hasłem: ebyś mi sie tylko nie zabił w tym lesie, bo jak zginiesz, to ja Cie zabije!!!"pozdrawiampiotrek
kubas Napisano 7 Czerwiec 2006 Napisano 7 Czerwiec 2006 Jak idę do lasu to dziewczyna mi mówi że i tak nie umre śmiercią naturalna bo to nie możliwe a mama że ogródka na lato to nie ma kto skopać a w lesie z ojcem to potrafimy całe dnie kopać:)A z jej nailepszych żartów to że zakopie wszystkie zbiory żeby jej wreszcie ten ogródek skopać:)))
piotrek_k Napisano 8 Czerwiec 2006 Autor Napisano 8 Czerwiec 2006 Ona :I co teraz bedziesz robił przez te 3 godziny?"Ja : Bede czyścił to co dzisiaj znalazłem."Ona :Urgh... To ja se kibel wyczyszcze !!!"I poszła sobie :) ale już wszystko w porzo:Ppozdrawiam
kokesh Napisano 8 Czerwiec 2006 Napisano 8 Czerwiec 2006 Moja już nic nie mówi,wie że mniej słów to mniej szkód...Pozdro...
Kopi Napisano 11 Lipiec 2006 Napisano 11 Lipiec 2006 Witam.Jak idę na drobnicę i wchodzę po kopaniu na kwadrat kobietka pyta: co dziś znalazłeś?" no to ja jej na to: kilka monetek, guziczki, medalik" a ona znooooowuuuu! znalazłbyś w końcu coś konkretnego".Jak idę na militarkę to nic nie mówi bo dla niej to złom. Chociaż raz czyściła ze mna magazynki od SWT i talerze od DP aż iskry zasuwały, he he.PozdraiwamKopi
acer Napisano 11 Lipiec 2006 Napisano 11 Lipiec 2006 Znaczy rasowa kobita Kopi.Dobre trafienie ....baby :Dpozdro
fraktal Napisano 11 Lipiec 2006 Napisano 11 Lipiec 2006 A ja jestem hieną" bo zbieram to, co inni zgubili lub wyrzucili. Tylko... co ma piernik do wiatraka? :-)))
pedro Napisano 11 Lipiec 2006 Napisano 11 Lipiec 2006 Fajnie macie ja to tylko słucham na cholere ci ten złom :) pozdro
KURT2005 Napisano 11 Lipiec 2006 Napisano 11 Lipiec 2006 Ja zawsze słucham ze jestem dzikus włucze sie tylko po krzakach zbieram zardzewiałe graty.A na garsc monetek powiedziała ze to złom bo takie brudne i zielone jakies.zle sie zaczyna a to jeszcze nie moja żona :(Pozatym zawsze potrafi dodac otuchy (I TAK NIC NIEZNAJDZIESZ)
KURT2005 Napisano 11 Lipiec 2006 Napisano 11 Lipiec 2006 Bardzo nieladnie zastanawiam sie nad zmiana wykrywacza i przy okazji dziewczyny.I jedno i drugie na nowszy model.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.