szczepciu Napisano 5 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 5 Czerwiec 2006 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczepciu Napisano 5 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 5 Czerwiec 2006 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frozzer Napisano 6 Czerwiec 2006 Share Napisano 6 Czerwiec 2006 fajna ta podstawa do niemieckiego mozdzierza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk6 Napisano 6 Czerwiec 2006 Share Napisano 6 Czerwiec 2006 Czyzby ta podstwa to od 8cm Granatwerfer 34 ??pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 6 Czerwiec 2006 Share Napisano 6 Czerwiec 2006 Tekst się nadaje do wydrukowania w gazetce. Takich artykułów nam potrzeba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matek999991 Napisano 6 Czerwiec 2006 Share Napisano 6 Czerwiec 2006 Skręca mnie z ciekawości co bedzie później!Post został zmieniony ostatnio przez moderatora KudłatyHD 15:36 08-06-2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokesh Napisano 8 Czerwiec 2006 Share Napisano 8 Czerwiec 2006 Kudłaty, co ty tu grzebiesz ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matek999991 Napisano 9 Czerwiec 2006 Share Napisano 9 Czerwiec 2006 Wszystko jest ok.zrobiłem tylko błąd ortograficzny i kudłacz go usunął.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saper.17 Napisano 10 Czerwiec 2006 Share Napisano 10 Czerwiec 2006 WitamMam taka samą podstawe do mozdzieza tylko ze w duzo leprzym stanie z uchwytami i chce ja sprzedac tylko niewiem ile za nia wząsc. Moze mi doradzicie ile ona jest warta.PozdrawiamAdam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matek999991 Napisano 10 Czerwiec 2006 Share Napisano 10 Czerwiec 2006 Według mnie około 80-120zł.Jak ktoś ma niepełny komplet to taka podstawa jest dla niego wybawieniem.Wystaw na allegro i zobacz ile dają.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ms Napisano 11 Czerwiec 2006 Share Napisano 11 Czerwiec 2006 Szczepciu: pomieszkujesz w rejonie zgodnie z danymi wedlug owej mapy jw.?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczepciu Napisano 11 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 11 Czerwiec 2006 Okolice Wieliczki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ms Napisano 11 Czerwiec 2006 Share Napisano 11 Czerwiec 2006 Czy móglbyś skontaktowac się ze mną (mail pod nickiem)?Chodzi o tę mapkę okolic Tarnowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piters Napisano 12 Czerwiec 2006 Share Napisano 12 Czerwiec 2006 Szczepciu tu Piter z P. Zgubilem twojego maila. odezwij sie na priv pod nickiem. podobno fajny jest ten las z mojej mapy ?pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczepciu Napisano 12 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 12 Czerwiec 2006 Piter sprawdż pocztę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasqez Napisano 12 Czerwiec 2006 Share Napisano 12 Czerwiec 2006 Witaj Szczepciu . Widze ze jestes z okolic Wieliczki , ja tez mieszkam bisko Wieliczki jezeli chcesz to mozemy kiedys wyskoczyc na jakies kopanie razem .Jezeli jestes zainteresowany to napisz .Moj GG 2140249 Wasqez. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokesh Napisano 12 Czerwiec 2006 Share Napisano 12 Czerwiec 2006 Ale co ze starszym panem ??? Czekamy na dalszą część opowieści.Pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kitolif Napisano 25 Czerwiec 2006 Share Napisano 25 Czerwiec 2006 Co dalej ????pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczepciu Napisano 2 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 2 Lipiec 2006 Historii ciąg dalszy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczepciu Napisano 2 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 2 Lipiec 2006 Operacja Skrzynki"Dzień - sobota; godzina 18.Miejsce - miejscowość L. Jeszcze przeżywałem mój ostatni wypad z bratem do dolinki, gdy nagle usłyszałem pukanie do drzwi. Wyszedłem zobaczyć, kto mi przeszkadza w marzeniach... W progu stał pan Mieczysław...- O, dzień dobry! Co pana do mnie sprowadza?- Przejeżdżałem obok, to pomyślałem, że wpadnę i zapytam, czy byłeś w J.?- Byłem wczoraj!- I co? - zaciekawił się starszy pan.- Coś tam wykopałem, ale szczerze mówiąc, liczyłem na więcej. Niech pan wejdzie, to panu pokażę. Po kilku minutach pan Miecio rzekł:- No, znowu nie tak źle! Szkoda tylko, że takie zardzewiałe...- Lata w ziemi zrobiły swoje - stwierdziłem. Pan Mieczysław kręcił się chwilę niespokojnie, aż w końcu zaczął nieśmiało:- Wiesz...Tak właściwie to ja przyjechałem do ciebie w pewnej sprawie... No, bo wiesz... zaraz po wojnie zakopałem dwie skrzynki w szopie i ni cholery nie mogę ich znaleźć. A ty mówiłeś, że masz ten sprzęt do szukania.- Skrzynki!? - krzyknąłem.- No... tak - stwierdził ze spokojem starszy pan.- A co w nich było? - zapytałem.- A pamiętam ja to?! Po tylu latach. Trochę rzeczy wtedy przyniosłem, ale nie bardzo wiem, co tam było. Przekopałem prawie całą szopę i ni cholery nie mogę znaleźć... Fakt! Dwa razy była przebudowywana. Może dlatego? Po chwili dodał:- Wpadłbyś w poniedziałek z tym twoim urządzeniem, to pogrzebalibyśmy trochę po tej szopie.- W poniedziałek? - krzyknąłem - Przecież do poniedziałku to ja nie usnę. Jedziemy dzisiaj! - Nie za późno? - zapytał.- Dawaj pan rower do bagażnika! Biorę sprzęt i jedziemy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 2 Lipiec 2006 Share Napisano 2 Lipiec 2006 i co i co??znalezliscie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 2 Lipiec 2006 Share Napisano 2 Lipiec 2006 Cholera zawału dostanę !!!!!!!!!!I co dalej !!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 2 Lipiec 2006 Share Napisano 2 Lipiec 2006 Dalej napięcie będzie rosło... acer - a może po valeriance - mnie też bierze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek419 Napisano 2 Lipiec 2006 Share Napisano 2 Lipiec 2006 A od czego jest szpila?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 2 Lipiec 2006 Share Napisano 2 Lipiec 2006 no starszy pan nie siedzi w tym to i moze nie wie do czego jest:)Kurde no i chyba znowu nie zasne...:D, juz nie bede wieczorami wchodzil na odkrywce:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.