ZEFFERAN Napisano 2 Listopad 2006 Share Napisano 2 Listopad 2006 Serwus, oj chłopaki coś mi sie wydaje ze ostatnią Jurą zakończyliśmy tegoroczny sezon :) przynajmniej tyle ze coś wyszło. Zima , sniegi narty czas szykować...Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarek Napisano 2 Listopad 2006 Autor Share Napisano 2 Listopad 2006 Witam1. odp. Suchy: troszkę źle napisałem, chodzi mi o klamerki, sprzączki 2. odp. Zeferan: mam nadzieję, że do niedzieli śniegi zejdą, bo błoto może być, ja i tak ostatnio śmigam w gumowcachChciałem jechać w sobotę, ale wieczorem idę na Kult i raczej (jak nie będzie padać) pojedziemy w niedzielęPozdrawiamYarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 2 Listopad 2006 Share Napisano 2 Listopad 2006 yarek snieg ma zniknac w nastepnym tygodniu, a zidentyfikowales te klamerki? Zefferan nie bluznij:P zwsze mozna zaczac kampanie zimowa:P:DZnachor odezwij sie na gg!:)Wajcha czekam na odp.:)pzdr.Dawid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wajcha Napisano 2 Listopad 2006 Share Napisano 2 Listopad 2006 suchy w sobote jak pogoda pozwoli jade na gielde do bytomia jak masz czas to mam wolne miejsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 2 Listopad 2006 Share Napisano 2 Listopad 2006 to sie pisze, napisz tylko o ktorej i gdzie sie spotkamy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wajcha Napisano 3 Listopad 2006 Share Napisano 3 Listopad 2006 suchy miedzy 8.30 a 9.00 warunek to dobra pogoda bo mam letnie opony , rano o 8.00 bedziemy sie umawiac co do miejsca spotkania zadzwonie czekaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 3 Listopad 2006 Share Napisano 3 Listopad 2006 Wajcha bede u Ciebie ok8-30 bo busa z Wesolej mam o 8-16:) czekaj na mnie przed domem.pzdr.Dawid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wajcha Napisano 3 Listopad 2006 Share Napisano 3 Listopad 2006 OK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 5 Listopad 2006 Share Napisano 5 Listopad 2006 wajcha czemu sie nie odezwales?wajcha napisz mi na ktora masz do pracy w tygodniu zebysmy mogli cos razem wykombinowac:)yarek pojechaliscie na wykopki? a wzieliscie pontony:P bo leje jak...:/pzdr.Dawid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mathew Napisano 5 Listopad 2006 Share Napisano 5 Listopad 2006 Dzisiaj lało ale w sobote było całkiem znośnie. Troche śniegu napadało ale pola generalnie przewianie i czarne. Najwięcej śniegu zbierało się w nierównościach terenu, wąwozach i korytach dróg. Teraz reszta śniegu zejdzie do końca i sezon jesienno-zimowy można rozpoczynać :)pzdrMat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wajcha Napisano 6 Listopad 2006 Share Napisano 6 Listopad 2006 suchy w niwdziele nigdzie nie bylem bo pogoda okropna a skad twoje przypuszczenia ze to manierka wz37 a nie 38 i czy posiadasz jakies publikacje na ten temat bo moja wiedza na ten temat jest zerowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 6 Listopad 2006 Share Napisano 6 Listopad 2006 sadze ze to wz 37 bo na allegro taka sama jest:) z tad moje przypuszczenia, i co masz w tygodniu z rana czas? bo bysmy skoczyli na 2-3h na kopanko:)pzdr.Dawid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wajcha Napisano 6 Listopad 2006 Share Napisano 6 Listopad 2006 no ale pogoda musi sie zmienic a miejsce ktore odwiedzimy to rejon kolo tartaku w krasowach mowiles mi o nim i przypomnialem sobie ze jak bylem na grzybach to w okolicy tego miejsca sa w lesie jakby umocnienia ciekawe doly i to sprawdzimy jak tylko przestanie padac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 6 Listopad 2006 Share Napisano 6 Listopad 2006 mozemy to spraqwdzic ale tylko na jednym wykrywaczu:) no to czekamy na poprawe pogony tj. niech tylko przestanie padac.pzdr.Dawid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 6 Listopad 2006 Share Napisano 6 Listopad 2006 wajcha wlasnie patrzalem na pogode i jutro i w srode ma byc rozpogodzenie i nie ma padac wiec:>? co robimy? ja jutro przed 9 jestem u dentyst a potem mam czas wolny:)jka by co to zadzwon dzisiaj albo daj znac na odkrywcy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZEFFERAN Napisano 9 Listopad 2006 Share Napisano 9 Listopad 2006 Serwus chłopaki , z nart nici :( i z kopania chyba tez nic nie bedzie w tym tygodniu, ponoć pogoda na weeka do d... Yarek ty sie może gdzies wybierasz przy niedzieli ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarek Napisano 10 Listopad 2006 Autor Share Napisano 10 Listopad 2006 WitamJedziemy w niedzielę. Wyjazd 8 rano.Byliśmy dzisiaj ze Znachorem, całkiem udany wypadzik.Zdziwiłem się jak podliczyłem monetki w sumie 36 monetek (w tym 2 sreberka, pierwszy raz wykopałem 1/24 talara)2 medalikii znowu bączek Chanukowy - dreidl, ale tym razem o innym kształciei jak zwykle popierdółkiZnachor tez tam nieźle działałPozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarek Napisano 10 Listopad 2006 Autor Share Napisano 10 Listopad 2006 Zapomniałem dodaćjeszcze 2 plomyi 4 guziki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarek Napisano 12 Listopad 2006 Autor Share Napisano 12 Listopad 2006 WitamDzisiejszy dzień to kompletna padaka.Praktycznie nic.Na 4 godzinki (potem zaczął padać deszcz) tylko 5 monetek, 1 medalik i 2 guziki.Ale to tylko ja miałem taki kiepski wypad. Andrzej z Andżelą po kilkanaście monetek w tym sreberka.PodrawiamYarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wajcha Napisano 15 Listopad 2006 Share Napisano 15 Listopad 2006 suchy w niedziele jade do Dabrowy G. na bazar staroci ,jesli masz ochote to daj znac ps. chcac aby twoja kolekcja sie rozrastala mam pare drobiazgow dla ciebie czekam na odpowiedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 16 Listopad 2006 Share Napisano 16 Listopad 2006 Witam. Moge Ci towarzyszyc, ale wolalbym jechac na wykopki:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 16 Listopad 2006 Share Napisano 16 Listopad 2006 Wajcha to napisz mi co, gdzie, i o ktorej:) a moze po Dobrowie wskoczymy gdzies w okoliczny las na 1-2 godzinki? jak myslisz?a co do tego ze masz cos dla mnie to sie dogadamy jak spotkamy:)pzdr.Dawid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wajcha Napisano 16 Listopad 2006 Share Napisano 16 Listopad 2006 o godz 8.00 chcialbym wyjechac zobacz o ktorej masz autobus i odpisz bede czekal tam gdzie ostatnio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wajcha Napisano 16 Listopad 2006 Share Napisano 16 Listopad 2006 o godz 8.00 chcialbym wyjechac zobacz o ktorej masz autobus i odpisz bede czekal tam gdzie ostatnio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 16 Listopad 2006 Share Napisano 16 Listopad 2006 busa mam 7-16 i 8-16, jak bede jechal tym pierwszym to u Ciebie bede o 7-25 a jak drugim to o 8-25:) napisz ktory Ci lepiej pasuje, a w las wskoczymy po drodze czy nie bedziesz mial czasu? bo nie wiem czy brac sprzet:Ppzdr.Dawid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.