Skocz do zawartości

Oszacht Team

yarek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 289
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Hejka!!
Co jest Śląskie Pierony??!!:))))
Widzę,że się dobrze bawicie.
Może na następnej bitwie weźmiecie udział??:)))
Któż to wie.
Pamiętajcie,że jest tylko jedna słuszna strona hihihihi.

Pozdrowiom pilgrzymów z Ślonska:)
Napisano
Witam Panowie. Troszke cisza nastala na forum.
Wiem ze dalem ciala ostatnio ale chyba nie odsuneliscie mnie od wypadow??!!
Moze w tym tygodniu? popoludniu? Yarek co Ty na to?
Napisano
Możnaby coś pomyśleć.
D.Jack chciałby sprawdzić ta ciężarówkę w Piotrowicach, chociaż ja raczej w to nie wierzę.
Jest zagrożony wyjazd na Jurę w niedzielę, bo ja najprawdopodobniej zabiorę się ze znajomymi, którzy równiez jadą w niedzielę (chociaż nie jest to takie do końca pewne).
Pozdro Jarek
Napisano
jakiś wypad w tygodniu mówicie?? ja mam wolny tylko czwartek i piątek niop i oczywiście weekend!! kurcze Yarek nierób nam tego :-(( jeśli niepojedziemy Neptunak z Yarkiem, to w skrajnej desperacji bierzemy Neptunak w niedziele plecak, prowiant, jakieś procenty niop i oczywiście wykrywki i zabieramy się na jure na Stopa :-D
napewno ktoś nas zabierze ale możemy mieć problem z powrotem i dlatego te procenty ponieważ teraz noce nie są zbyt ciepłe. jedynym minusem tego może być to że zawsze może nas ktoś zgwałcić, zabić i bestialsko zamordować, pobić lub okraść z wykrywek ale co tam co się nie robi dla naszego hobby!!!

rozmowa :-D :
naChoR: psssssss cicho, Neptunak jak myślisz moze yarek to usłyszał i się zlituje nad nami??
Neptunak: nie no napewno się zlituje, to chłopak o dobrym sercu!
ZnaChoR:ja wiem że to dobry chłopak, i też mam taką nadzieje!
ZnaChoR:Ejjj Neptunak nierozklejaj się będzie dobrze, ejj niepłacz!
Neptunak:dałem dupy ostatnio, i Yarek juz mnie chyba nielubi, już mnie nigdy nieweźmie. łaaaaa to wsystko przezemnie
ZnaChoR:ejjj nie płacz już, bąąądź twardy. wypad musi się udać :-) B Ę D Z I E M Y Z B I E R A Ć B O R A T Y N K I
Narrator: i w tym momencie Neptunak zareagował na słowo "Boratynki uśmiechając się od ucha do ucha"

pozdr.ZnaChoR
ps.widzisz Yarek co zrobiłeś :-))!!
Napisano
hehe ta rozmowa to fajusna byla:D ale sie usmialem, a to Znachor Twoj skuterek nie jest na chodzie?:(
Qrde cosik Wajcha sie na forum nie pokazuje a w ten weekend mielismy gdzies jechac wykopac jakiegos transportera:P
pzdr.
Dawid
Napisano
Witajcie chłopaki, też bym wyskoczył w niedzielke gdzieś najlepiej w pole bo do lasu mam jeszcze mały wstręt...Znachor jak co to ja sie pisze na wyjazd stopem tudziesz pociagiem w połączeniu z PKS-em jak by co oczywiście, bo jak by sie znalazło miejsce w wozie to chetnie skorzystam:)
Pozdrawiam:
zefferan\"
Napisano
a zapomniał bym , mam fajne miejsce do spenetrowania: stara osada, nie wiem ile domostw ale koleś mówił że około 15. Może się trafi jakiś zakopany skarbczyk góralski. Wybieram się tam gdzieś w połowie czerwca( o ile pogoda dopisze ) Dam znać przed wyjazdem.
Pozdrawiam:
zefferan\"
Napisano
Znachor najwyzej skoczymy gdzies tu w okolicy na maly rekonesans, jesli wypad nie dojdzie do skutku i jesli Yarek woli innych znajomych od nas to go my nie bedziemy brali na wypady ;)
Napisano
Yarek powiedz że wypad się uda w tą niedziele?? daj choć jakieś słówko nadzieji :-(
aaaaaaaa widze że tu wszyscy wariują, bądźmy optymistycznej myśli!!
pozdr.ZnaChoR
ps. B Ę D Z I E M Y Z B I E R A Ć B O R A T Y N K I" :-D
Napisano
chlopaki!!!spokojnie:) ze Yarek raz z Wami nie pojedzie to nie koniec swiata:] moze jedzie z innymi zeby sie dowiedziec gdzie sa jakies miejscowki:)ja jestem takiej zasady ze na wykopki nie chodze non stop z ta sama osoba, tylko z kazdym kto chce pokopac:) bo to stalo by sie po jakims czasie nudne, bo i miejscowy by sie skonczyly, a tak jak chodze z roznymi osobami to zawsze sie dowiem czegos ciekawego. Ale nie powiem bo tez mam pare osob z ktorymi mi sie najlepiej chodzi i je najbardziej lubie:P
pzdr.
Dawid
Napisano
Raczej pojadę z tymi znajomymi.
Ale możemy pokopac jutro po południu w Panewnikach.
Co wy na to panowie Zeferan i Znachor?
pozdro
Napisano
ja napewno się pisze na jutrzejszy wypad :-)
ale niewiem co z zefferanem czy będzie mieć czas??!!
ale ja bym bardziej był za oszachtem albo za tymi okopami czeskimi na rzech"!!????
pozdr.ZnaChoR
Napisano
Witajcie, ja sie pisze na jutro jak najbardziej. Kończe prace o 17.00 i jestem wolny, moge gdzieś dojechać jak byscie jechali wcześniej , dajcie tylko znaka gdzie. Prosze o info jeszcze dzisiaj bo jak pojedziemy na Oszacht to musze wziąść wykrywke do pracy. A co do panewnik to mozna by było sprawdzić rejon tego bunkra tam gdzie mi wyszedł ten iefart"...może a nuż coś wyjdzie fajnego tym razem.
pozdrawiam:
zefferan\"
Napisano
Witam
A jak z dzisiejszym czasem stoicie
Bo mam reklamację i jutro będę w Czechach, także nie wiem o której wrócę.
Dajcie znać
Napisano
Yarek ale te czeskie okopy są w Katowicach a nie w Czechach, hehehe, że reklamacja ? A co za płytkie wykopali ? hehehe, z Czechami to tak zawsze, już Szwejk dawno ich zdemaskował.
A tak na poważnie to w łusce było tylko powierze z epoki, nawet nie zdążyłem powąchać , :)

pzdr
Mat
Napisano
Witam chyba wczoraj niebyliście bezemnie??, byłem w M-ce i zdawałem wymiane butli, wróciłem dzisiaj rano ponieważ zasiedziałem się jeszcze na giszowcu wczoraj!! Ale dzisiaj mam cały dzień wolny aż do Niedzieli bo w poniedziałek mam wykłady :-D!!
Dzwoniłem do Yarka przed chwilą ale mnie odrzuca! chyba jest już w Czechach a Roaming jest taki że nawet jak ja bym do niego dzwonił to by jemu także zjadało kase na komie :-)
pozdr.ZnaChoR
ps.Z tym wypadem to i tak nadal obstaje za Oszachtem!!w końcu mieliśmy się tam kiedyś wszyscy spotkać i pokopać! ale wszyscy nawalili :-( niop to może w końcu tam pojedziemy :-)
Napisano
Witam wszystkich, Znachor bylismy wczoraj z Yarkiem u nas w lesie. Wydzwanialiśmy do ciebie od 16 ale echoooooo, tak przypószczałem że masz zajęcia ale nic sie nie martw co sie odwlecze to.....Teren wokół pomnika przeczesany nic konkretnego nie wyszło oprócz 2 ozrywek" ( po jednej na głowe). W drodze powrotnej po jednej łusce Manlicher z I-WŚ. Z ciekawszych fantów to Yarkowi wyszła blacha wędkarska w środku lasu + cięzarki , a mnie zegarek UNITRA hehehe.
Pozdrawiam:
zefferan\"
Napisano
Yarek jak bedziesz kiedys na Krasowach czy Kosztowach jeszcze kopac, i jak bedziesz mial wiecej czasu o sprawdz te miejsce kolo tartaku jak mozesz, bo mnie ciekawi;) ja nie moge sprawdzic bo wieza telewizyjna daje mojemu zaklucenia:/ a Twoj wykrywacz nie powinien miec akich problemow:)
pzdr.
Dawid
Napisano
chłopaki ja już wariuje siedząc w domu, a w dodatku słucham na kompie piosenki i nie moge przestać jej słuchać!! http://www.maxior.pl/?p=index&id=18410&8
Yarek pojechałbym na jakiś wypad dzisiaj :-D
????
pozdr.ZnaChoR
ps.piosenke z tego linka słuchacie oczywiście na własną odpowiedzialność, Uwaga bardzo uzależnia!! :-D
Napisano
A moze jutro bysmy gdzies skoczyli???? Nosi mnie a mam wolny caly dzien!!!! koncze rano ale JA CHCE GDZIES JECHAC YAAAREEEEK !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zrobimy sciepe na paliwo i heya banana!!!
Dajcie znac sms lub telefon, bo kompa ustawiam po formacie
Napisano
Witam Neptunak mnie też nosi i bym gdzieś wyjechał pokopać!!
Na zrzutke cały czas trzymam kase, Yarek zlituj się nad nami i wymyśl coś :-D ??
pozdr.ZnaChoR

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie