Skocz do zawartości

Apel o zmianę moderatora

Rekomendowane odpowiedzi

Proponuję zmienić moderatora tego działu na bzurę2005 czyli Sławka Cisowskiego - osobę o wysokiej kulturze i fachowca w dziedzinie rekonstrukcji. Sławek jest znany wielu rekonstruktorom jako właściwa osoba do bezstronnego prowadzenia działu.

Problem polega na tym, że Sławek nie jest moim człowiekiem, ani nikogo innego. Jest profesjonalistą, lubią go ludzie i stara się wszystkim pomagać w miarę swoich możliwości. Jego bezinteresownośc i niezależnośc jest powszechnie znana:-) Do tego włada jezykami, ma doskonałe kontakty z GRH różnych krajów i jest kulturalny.

No cóż. Może i nie jest twoim człowiekiem, ale na pewno jest twoim kandydatem. Z resztą nie obchodzi mnie to.
Jeśli rzeczywiście jest bezpartyjnym fachowcem to pozostaje zawiadomić Bociana bo w końcu decyzja należy wyłącznie do niego. Mi już dawno się znudziło niańczenie zakompleksionej dzieciarni. I żeby było jasne. Mam tu na myśli wichrzycieli a nie porządnych rekonstruktorów.

Moim zdaniem Polsmol na razie dość dobrze działa więc po co wprowadzać zmiany ? Mimo, że jest członkiem jednej z grup rekonstrukcyjnych jest na tym forum zupełnie bezstronny co bardzo sobie cenię.

Polmos: Mi już dawno się znudziło niańczenie zakompleksionej dzieciarni. I żeby było jasne. Mam tu na myśli wichrzycieli a nie porządnych rekonstruktorów."

Zakompleksiona dzieciarnia? A co to za poziom wypowiedzi Szanowny Panie? Kim Ty człowieku jesteś? Osiągnąłeś coś w życiu, czy swoje kompleksy wyulewasz na tym forum. Wstyd. Jeśli masz naprawdę dość, zrezygnuj. Ale co wtedy będziesz robił całymi dniami w domu?

Piotr Smoliński vel polsmol z SRH Cytadela jakbyś nie widział. Poziom mojej wypowiedzi jest wysoki. Niestety bolesnej prawdy o części użytkowników nie da się opisać inaczej.
A kim ty jesteś?

Dziekuję moderatorowi Panu Piotrowi Smolińskiemu vel Polsmolowi za pouczenie mnie w kwestii braku kultury. Proponuje wrócić jednak do tematu dyskusji jaka jest zmiana moderatora, na kogoś kto jest normalnym i pozbawionym nienawiści człowiekiem, bez kompleksów i zdolności do jątrzenia.

Faktycznie w wyrazie Polsmol była literówka - pisze się Polsmol a nie Polmos. Polmos to Polski Monopol Spirytusowy.

Jeśli wystarczy, żeby moderator był normalnym i pozbawionym nienawiści człowiekiem, bez kompleksów i zdolności do jątrzenia to zmiana nie jest potrzebna.
Kolega Tekaes zapominał dopisać, że moderator powinien być jeszcze kolegą jazłowiaka i przymykać oko na jego wybryki na forum.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie