jazlowiak Napisano 25 Maj 2006 Autor Share Napisano 25 Maj 2006 Proponuję zmienić moderatora tego działu na bzurę2005 czyli Sławka Cisowskiego - osobę o wysokiej kulturze i fachowca w dziedzinie rekonstrukcji. Sławek jest znany wielu rekonstruktorom jako właściwa osoba do bezstronnego prowadzenia działu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parowóz Napisano 25 Maj 2006 Share Napisano 25 Maj 2006 a lubi wiersze Herberta ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jazlowiak Napisano 25 Maj 2006 Autor Share Napisano 25 Maj 2006 Sławek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 25 Maj 2006 Share Napisano 25 Maj 2006 Tak, nawet mundur ma dobry do robienia porządku :)))))))))))))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polsmol Napisano 25 Maj 2006 Share Napisano 25 Maj 2006 Ja tam nie mam nic przeciwko. Tyle, ze powinieneś zacząć od powiadomienia Bociana zanim zabierzesz się do promowania swojego człowieka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jazlowiak Napisano 25 Maj 2006 Autor Share Napisano 25 Maj 2006 Problem polega na tym, że Sławek nie jest moim człowiekiem, ani nikogo innego. Jest profesjonalistą, lubią go ludzie i stara się wszystkim pomagać w miarę swoich możliwości. Jego bezinteresownośc i niezależnośc jest powszechnie znana:-) Do tego włada jezykami, ma doskonałe kontakty z GRH różnych krajów i jest kulturalny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 25 Maj 2006 Share Napisano 25 Maj 2006 To nie problem , to zaleta :))))))))))))))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polsmol Napisano 25 Maj 2006 Share Napisano 25 Maj 2006 No cóż. Może i nie jest twoim człowiekiem, ale na pewno jest twoim kandydatem. Z resztą nie obchodzi mnie to. Jeśli rzeczywiście jest bezpartyjnym fachowcem to pozostaje zawiadomić Bociana bo w końcu decyzja należy wyłącznie do niego. Mi już dawno się znudziło niańczenie zakompleksionej dzieciarni. I żeby było jasne. Mam tu na myśli wichrzycieli a nie porządnych rekonstruktorów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 25 Maj 2006 Share Napisano 25 Maj 2006 Pożądnych, !!!to od wyrazu pożądek :)))))))))))))))))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 25 Maj 2006 Share Napisano 25 Maj 2006 albo i nie .........ide szukac słownika !!!!!!!!!!!A w ogóle, to nie macie ciekawszych zajęć na popołudnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolas Napisano 25 Maj 2006 Share Napisano 25 Maj 2006 Moim zdaniem Polsmol na razie dość dobrze działa więc po co wprowadzać zmiany ? Mimo, że jest członkiem jednej z grup rekonstrukcyjnych jest na tym forum zupełnie bezstronny co bardzo sobie cenię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 25 Maj 2006 Share Napisano 25 Maj 2006 A jednak porządek. MOderator może usunąc moje trzy posty. Już sobie wsytawiłem żółta kartkę za zaśmiecanie forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiler p Napisano 25 Maj 2006 Share Napisano 25 Maj 2006 Akagi - chyba porządek" pomylił Ci się z wyrazem żołądek" :)))))))). Swoją drogą trafna uwaga - idę zrobić sobie coś na ząb :DUpss, znowu off topic :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiler p Napisano 25 Maj 2006 Share Napisano 25 Maj 2006 Upsss, po ostatniej moderacji mój post stracił sens :D. Może i te 2 moje ostatnie wykasować ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 25 Maj 2006 Share Napisano 25 Maj 2006 Kiler, ale najpierw musisz wystawic sobie sam żółta kartkę jak ja. Inaczej moderator ci nie wykasuje :)))))))))))))))))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tekaes Napisano 25 Maj 2006 Share Napisano 25 Maj 2006 Polmos: Mi już dawno się znudziło niańczenie zakompleksionej dzieciarni. I żeby było jasne. Mam tu na myśli wichrzycieli a nie porządnych rekonstruktorów."Zakompleksiona dzieciarnia? A co to za poziom wypowiedzi Szanowny Panie? Kim Ty człowieku jesteś? Osiągnąłeś coś w życiu, czy swoje kompleksy wyulewasz na tym forum. Wstyd. Jeśli masz naprawdę dość, zrezygnuj. Ale co wtedy będziesz robił całymi dniami w domu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polsmol Napisano 25 Maj 2006 Share Napisano 25 Maj 2006 Piotr Smoliński vel polsmol z SRH Cytadela jakbyś nie widział. Poziom mojej wypowiedzi jest wysoki. Niestety bolesnej prawdy o części użytkowników nie da się opisać inaczej. A kim ty jesteś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polsmol Napisano 25 Maj 2006 Share Napisano 25 Maj 2006 A moja rezygnacja leży już na u Bocina od dłuższego czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parowóz Napisano 25 Maj 2006 Share Napisano 25 Maj 2006 Spadaj jazlowiak z tym apelem i zapodaj sobie troche poezji Herberta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polsmol Napisano 25 Maj 2006 Share Napisano 25 Maj 2006 A tak na marginesie Tekaes.Mój nick piszę się polsmol". Sugeruję czytać uważniej. Natomiast reszta twojej wypowiedzi dobitnie świadczy o twojej kulturze a konkretnie jej braku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sturmann Napisano 25 Maj 2006 Share Napisano 25 Maj 2006 jazłowiak na moderatora, prezydenta i prymasa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolekcj Napisano 25 Maj 2006 Share Napisano 25 Maj 2006 Popieram kandydaturę Bzury2005 na moderatora.Tak przy okazji może warto by przesunąć polemikę do innego postu, a tu zostawić tylko opcję wpisywania się na tak lub nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tekaes Napisano 25 Maj 2006 Share Napisano 25 Maj 2006 Dziekuję moderatorowi Panu Piotrowi Smolińskiemu vel Polsmolowi za pouczenie mnie w kwestii braku kultury. Proponuje wrócić jednak do tematu dyskusji jaka jest zmiana moderatora, na kogoś kto jest normalnym i pozbawionym nienawiści człowiekiem, bez kompleksów i zdolności do jątrzenia.Faktycznie w wyrazie Polsmol była literówka - pisze się Polsmol a nie Polmos. Polmos to Polski Monopol Spirytusowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tekaes Napisano 25 Maj 2006 Share Napisano 25 Maj 2006 Zgadzam się z kolekcjonerem. Jestem za zmianą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polsmol Napisano 25 Maj 2006 Share Napisano 25 Maj 2006 Jeśli wystarczy, żeby moderator był normalnym i pozbawionym nienawiści człowiekiem, bez kompleksów i zdolności do jątrzenia to zmiana nie jest potrzebna. Kolega Tekaes zapominał dopisać, że moderator powinien być jeszcze kolegą jazłowiaka i przymykać oko na jego wybryki na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.