Gohan Napisano 24 Maj 2006 Share Napisano 24 Maj 2006 No nic... na zdjęciu nr 20, ten Niemiec prowadzony do niewoli to ewidentnie ja... ale jeszcze udało mi się stoczyć piękną bitwę wręcz. Tak łatwo się nie dałem :DPozdrawiamGohanSRH Wrzesien39 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilo Napisano 24 Maj 2006 Share Napisano 24 Maj 2006 tak gohan to ty i ja jak cie prowadziłem zeby zrobil chwile potem to było by uchwycone te walniecie kolbą u nas odbyło sie to bez zbednych DYCHAJ ,SZFABIE itp.:"a poprostu byla walka wrecz i to nawet fajna musze miec to zdjecie gdzie jest uchwycona ta walka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gohan Napisano 25 Maj 2006 Share Napisano 25 Maj 2006 >>>tak gohan to ty i ja jak cie prowadziłem zeby zrobil >>>chwile potem to było by uchwycone te walniecie kolbą Niestety... mamy pecha, może jednak zdjęcie się pojawi.. poczekajmy >>>u nas odbyło sie to bez zbednych DYCHAJ ,SZFABIE itp.:"Dokładnie, ani zostaw mnie polska świnio". Jak widać da się wziać Niemca do niewoli bez zbednego podsycania emocji">>>>a poprostu byla walka wrecz Nie musielismy nic mówić. Rece w gorze" wiadomo co oznaczaja. Wyciagniety bagnet" również..., kolba w ryj" - to czas kiedy sie upada na ziemie i konczy pokaz.Jednym słowem, perfekcyjna akcja, nutka dramatyzmu i adrenaliny i zarówno ja, kamilo i rzesza widzów bylismy zadowoleni. To sie nazywa czysta gra".PozdrawiamGohanSRH Wrzesien39 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilo Napisano 25 Maj 2006 Share Napisano 25 Maj 2006 wartownik 8ppleg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilo Napisano 25 Maj 2006 Share Napisano 25 Maj 2006 przy zdobycznym wozie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilo Napisano 25 Maj 2006 Share Napisano 25 Maj 2006 8ppleg ze sprzetem ciezkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miszka7-1 Napisano 26 Maj 2006 Share Napisano 26 Maj 2006 Infanteria w boju. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miszka7-1 Napisano 26 Maj 2006 Share Napisano 26 Maj 2006 W okopach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miszka7-1 Napisano 26 Maj 2006 Share Napisano 26 Maj 2006 Chyba wszyscy wiedzą o co chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
d007 Napisano 26 Maj 2006 Share Napisano 26 Maj 2006 Tak jest Panie Michale, optyka to podstawa ;)Pozdrowienia dla jezdnych od fortecznychd007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miszka7-1 Napisano 26 Maj 2006 Share Napisano 26 Maj 2006 Po rozprężeniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miszka7-1 Napisano 26 Maj 2006 Share Napisano 26 Maj 2006 No i pozdrowienia od jezdnych dla fortecznych!!!W szczególności dla Tomaszka!!!Wielkie HOUK!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rekuc Napisano 27 Maj 2006 Share Napisano 27 Maj 2006 Fotki :http://www.odkrywca.pl/galerie.php?nazwa=wyry_2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polsmol Napisano 27 Maj 2006 Share Napisano 27 Maj 2006 Świetne zdjęcia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vlado Napisano 29 Maj 2006 Share Napisano 29 Maj 2006 jak widać, niemiaszki miały wsparcie polskiego komandosa ;>Dołączam się do gratulacji i chylę czoła przed rekonstruktorami i ich kunsztem :)) Widowisko na 6+ :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woyta Napisano 29 Maj 2006 Share Napisano 29 Maj 2006 Uwaga! Ruszamy na rekonesans. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woyta Napisano 29 Maj 2006 Share Napisano 29 Maj 2006 YYY... Zgasł silnik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woyta Napisano 29 Maj 2006 Share Napisano 29 Maj 2006 Zaraz sobie poradzimy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woyta Napisano 29 Maj 2006 Share Napisano 29 Maj 2006 Sezamie otwórz się! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woyta Napisano 29 Maj 2006 Share Napisano 29 Maj 2006 Chyba to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woyta Napisano 29 Maj 2006 Share Napisano 29 Maj 2006 Gotowe, odjazd. Hłe, przejechał 15 m i zdechł znowu. Procedura jeszcze raz i poskutkowała, żołnierze z paki zamiast popchać udali się na swoje pozycje pieszo.pzdr woyta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woyta Napisano 29 Maj 2006 Share Napisano 29 Maj 2006 Przygotowanie artyleryjskie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woyta Napisano 29 Maj 2006 Share Napisano 29 Maj 2006 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woyta Napisano 29 Maj 2006 Share Napisano 29 Maj 2006 i 3pzdr woyta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fall Napisano 29 Maj 2006 Share Napisano 29 Maj 2006 WitamPozwolilem sobie zamiescic jedno z najfajniejszych fotek naszej grupki zielonych diabelkow"(mam nadzieje ze autor sie nie pogniewa!)poz FallPS fotka nie pozowana, moze odsprzedamy DRAGONOWI i zrobi figorki ;o) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.