Skocz do zawartości

Wyry 2006 fotostory

Rekomendowane odpowiedzi

No nic... na zdjęciu nr 20, ten Niemiec prowadzony do niewoli to ewidentnie ja... ale jeszcze udało mi się stoczyć piękną bitwę wręcz. Tak łatwo się nie dałem :D

Pozdrawiam
Gohan
SRH Wrzesien39

• Odpowiedzi 107
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
tak gohan to ty i ja jak cie prowadziłem zeby zrobil chwile potem to było by uchwycone te walniecie kolbą
u nas odbyło sie to bez zbednych DYCHAJ ,SZFABIE itp.:"
a poprostu byla walka wrecz i to nawet fajna musze miec to zdjecie gdzie jest uchwycona ta walka

>>>tak gohan to ty i ja jak cie prowadziłem zeby zrobil >>>chwile potem to było by uchwycone te walniecie kolbą

Niestety... mamy pecha, może jednak zdjęcie się pojawi.. poczekajmy

>>>u nas odbyło sie to bez zbednych DYCHAJ ,SZFABIE itp.:"

Dokładnie, ani zostaw mnie polska świnio". Jak widać da się wziać Niemca do niewoli bez zbednego podsycania emocji"

>>>>a poprostu byla walka wrecz

Nie musielismy nic mówić. Rece w gorze" wiadomo co oznaczaja. Wyciagniety bagnet" również..., kolba w ryj" - to czas kiedy sie upada na ziemie i konczy pokaz.

Jednym słowem, perfekcyjna akcja, nutka dramatyzmu i adrenaliny i zarówno ja, kamilo i rzesza widzów bylismy zadowoleni. To sie nazywa czysta gra".

Pozdrawiam
Gohan
SRH Wrzesien39

Gotowe, odjazd.
Hłe, przejechał 15 m i zdechł znowu. Procedura jeszcze raz i poskutkowała, żołnierze z paki zamiast popchać udali się na swoje pozycje pieszo.

pzdr woyta

Witam
Pozwolilem sobie zamiescic jedno z najfajniejszych fotek naszej grupki zielonych diabelkow"
(mam nadzieje ze autor sie nie pogniewa!)
poz Fall
PS fotka nie pozowana, moze odsprzedamy DRAGONOWI i zrobi figorki ;o)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie