Klaus BOLS Napisano 31 Październik 2006 Autor Share Napisano 31 Październik 2006 " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaus BOLS Napisano 2 Listopad 2006 Autor Share Napisano 2 Listopad 2006 mam pytania odnośnie kilku szczegółów1. czy na froncie w warunkach frontowych, zołnierze salutowali w cywilizowany sposob do głowy" czy śmigali hi hitler"?? 2. Czy zwracano sie np. herr feldwebel" czy poprostu mozna feldwebel"??3. Czy nie zabardzo rażą te ciuchy udające mundury M-36 w 43 roku???pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaus BOLS Napisano 11 Listopad 2006 Autor Share Napisano 11 Listopad 2006 jako że idzie zima wypada by ekipa filmowa wyposarzyła się w jakies parki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaus BOLS Napisano 11 Listopad 2006 Autor Share Napisano 11 Listopad 2006 pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaus BOLS Napisano 11 Listopad 2006 Autor Share Napisano 11 Listopad 2006 " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kitolif Napisano 20 Listopad 2006 Share Napisano 20 Listopad 2006 A będzie dostępny Soudtrack do filmu.pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kitolif Napisano 20 Listopad 2006 Share Napisano 20 Listopad 2006 ????????????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaus BOLS Napisano 21 Listopad 2006 Autor Share Napisano 21 Listopad 2006 hehe jak dobrze pójdzie to bedzie soundtrack, bo może sie uda zrobić własną muzykę. Mam kolege kompozytora, i orkiestre moze skołuje ze szkoły muzycznej... muzyka może być prosta byle własna...pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaus BOLS Napisano 16 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 16 Grudzień 2006 ruszyły zdjęcia do rozdziału przeprawa przez dniepr". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaus BOLS Napisano 16 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 16 Grudzień 2006 " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaus BOLS Napisano 17 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 17 Grudzień 2006 adbrzeże dniepru" po przejechaniu pojazdów gąsienicowych, nie koniecznie czołgów ale gąsienice były :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adi72 Napisano 17 Grudzień 2006 Share Napisano 17 Grudzień 2006 Panowie, śmigajcie przez ten Dniepr ;)Czekamy na efekty.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okaul Napisano 19 Grudzień 2006 Share Napisano 19 Grudzień 2006 Klaus, Jakbyś miał pomysł na jakiś lotniczy" epizod, no to skontaktuj sie na prv. Temat nie na teraz, bo maszyna aktualnie śpi snem zimowym, ale coś można pomyśleć na wiosnę. W Polsce (jak będę) albo w Czechach.Żadna ze mnie GRH, ale mogę zmienić oznaczenia (mam szachownice z '39) i polatać dla ciemnej strony mocy. Jako Krzyżak albo pod gwiazdą...Oczywiście za darmoszkę, w ramach wspierania ciekawego projektu. Najwyżej dasz potrzymać tego Oskara...pzdrwKuba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolas Napisano 19 Grudzień 2006 Share Napisano 19 Grudzień 2006 Klaus ja nie wiem jak reszta, ale ja już trochę się nudzę czekając na kolejne trailery ... ;DDajno jakiś świąteczny wycinek pod publiczkę ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaus BOLS Napisano 20 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 20 Grudzień 2006 trailer jakiś sie pojawi dopiero jak skręcimy jakieś sceny na śniegu, bo narazie nie mam materiału takiego który można by ujawnic :P A z jesieni slabiutko z materiałem filmowym, bo leniuchowalismy, sprzęt elektroniczny leżal w servisie. Ale nadrabiamy juz jesienne sceny, a jak nie zdarzymy przed atakiem zimy, to wczesna wiosna tez wygląda jak jesień. Jak tylko bedzie z czego to odrazu wrzuce reklame.Perspektywa samolotu bylaby super. Szczegolnie interesowalyby mnie niskie przeloty, cos w rodzaju ataku. Bo jak narazie, podczas krecenia nagrywamy samoloty przy każdej nadażającej się okazji. Kiedy podczas krecenia pojawi sie jakikolwiek samolot na horyzoncie, odgrywamy odrazu, alarm lotniczy lub przyjazne powitanie lotnika itd. kolego OAKUL pogadamy na privie ;]pozdrawiam KLAUS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaus BOLS Napisano 30 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 30 Grudzień 2006 oczekiwanie na przeprawe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaus BOLS Napisano 30 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 30 Grudzień 2006 " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaus BOLS Napisano 30 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 30 Grudzień 2006 " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lindberg Napisano 4 Styczeń 2007 Share Napisano 4 Styczeń 2007 I jak podobają się zdjęcia.Czytam tą książkę jest zaje...Daj znać kiedy kręcimy.I usuń te zdjęcie gdy się śmieje jak człowiek o ograniczonej poczytalności żeby nie powiedzieć jak debil:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaus BOLS Napisano 6 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 6 Styczeń 2007 powoli idzie wszytko do przodu... a raczej do tyłu..zbiórka pseudorekonstrukcyjnego atalionu" przed kreceniem scen addnieprzańskich"pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wajcha Napisano 6 Styczeń 2007 Share Napisano 6 Styczeń 2007 klaus to co robisz to naprawde swietna sprawa i trzymam za ciebie kciuki kiedys w mlodosci tez prubowalem swoich sil w filmowaniu no ale nie bylo na to zgranych ludzi ani sprzetu klaus prosze cie wytrwaj do konca twoj fan wajcha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaus BOLS Napisano 6 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 6 Styczeń 2007 dzieki za słowa otuchy, mam nadzieje że wytrwam. Rok krecenia za mną, dwa lata przygotowan za mną, wiec chyba nieodpuszcze dopuki nie padnie oststani klaps. nalezy się też uznanie dla moich aktorów. Sobie sie nie dziwie ze babram sie w błocie, biegam upieprzony az po uszy po wsi i mam chęc monotwać te wszytskie rekwizyty i trwonić czas na krecenie, ale aktorom dziwie sie po kazdych zdjęciach. Bo nawet jak jest ciezko i narzekają, zaraz potem padają pytania kiedy krecimy znowu?" na fotce - przerwa w odwrocie :Ppozdrawiam BOLS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WOJCIECH-AKTOR Napisano 7 Styczeń 2007 Share Napisano 7 Styczeń 2007 o tak zgadzam sie klaus z toba ale jak my bysmy nie wytrwali no to przeciez filmu by nie bylo a kazdy chce koncowy efekt zobzczyc a jak po kazdym ubabraniu w blotku ktos by rezygnowal to nie mialo by to najmniejszego sensu ale mysle ze juz kazdy sie przyzwyczaij i nawet sie mu to podoba bo mi tak ;]pozdrawiam WOJT :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaus BOLS Napisano 7 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 7 Styczeń 2007 " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.