Klaus BOLS Napisano 7 Październik 2006 Autor Napisano 7 Październik 2006 miały być gogle przeciwpyłowe a wyszedł jakiś kermitt żaba dziekuje za wszystkei słowa otuchy i pozdrawiam KLAUS
SSzuder Napisano 7 Październik 2006 Napisano 7 Październik 2006 Super!!Równierz z niecierpliwością czekam na premierę :-)Mam tylko dwa pytania z czystej ciekawości;- skąd macie ładownice Mauserowskie (bo wyglądają serio nieźle ;-))- dot. klamer i pasów. Czasem widać fajne klamerki, czasem płaskie... jak z tym jest? Wszystkie pytania czysto ciekawościowe ;-)Pozdrawiam
Klaus BOLS Napisano 8 Październik 2006 Autor Napisano 8 Październik 2006 a więc ładownice to...oklejone i obszyte sztuczną skórą-skajem kartonowe pudełka usztywnione deską. Klamry...Z blachy, prostokaty, z jednej strony z poprzeczką z długiej śróby, przez którą przeplata się pas (niektóre pasy to skóra, inne to malowane na czarno linoleum) Niestety te gumolitowe" pasy czesto się urywają... ale z braku laku... linoleum to popularny w tym filmie materiał, z niego naprodukowałem troki, szelki, ramki do łopatek, a nawet paski do hełmów. Zdarzaja sie na planie tez rzeczy oryginalne, jak własnie niektóre klamry, skrzynki mg, hełmy i kilka innych pierdółekpozdrawiam KLAUS
SSzuder Napisano 8 Październik 2006 Napisano 8 Październik 2006 Łooooooooł... To teraz na prawdę podziwiam ;-)Choćby za pomysł (w życiu bym nie wpadł na coś takiego).Miałem jeszcze jakieś pytanie, ale chwilowo zapomniałem. Jak sobie przypomnę to napiszę.Pozdrawiam i życzę co najmniej oskara ;-)Szuder
Mirek69 Napisano 9 Październik 2006 Napisano 9 Październik 2006 linoleum to popularny w tym filmie materiał, z niego naprodukowałem troki, szelki, ramki do łopatek, a nawet paski do hełmów." He! Tylko patrzeć, jak po takim opisie na przyszłorocznej Bzurze pojawi się jacyś naśladowcy pod nazwą GRH Linoleumsoldiers" :) P.S. Myślę, że po tych filmikach demo bez trudu znajdziesz jakąś chętną grupę, która zrobi Ci łum" na planie. Powodzenia!
Klaus BOLS Napisano 9 Październik 2006 Autor Napisano 9 Październik 2006 hehe :D na współpracy z GRH będe szukał na wiosne koło maja, tak wiec mam nadzieje na nawiązanie jakichs stosunków, ale do tego jeszcze daleko.sszuder pytaj o co zechceszpozdro
Klaus BOLS Napisano 9 Październik 2006 Autor Napisano 9 Październik 2006 nadeszły ciężkie chwile dla Sajera
Klaus BOLS Napisano 9 Październik 2006 Autor Napisano 9 Październik 2006 jeszcze cięższe dla Lindberga
Mirek69 Napisano 12 Październik 2006 Napisano 12 Październik 2006 W jakich rejonach powstają zdjęcia? Czy w filmie są dialogi?
Klaus BOLS Napisano 12 Październik 2006 Autor Napisano 12 Październik 2006 oczywiście są dialogi w języku niemieckim. A film powstaje głównie na górnym śląsku. Step" na zdjęciu powyżej to kopalniana hołda, zarosnięta już trawą. Ale jest kilka ujęć z ukrainy i pomorza. pozdrawiam
bolas Napisano 13 Październik 2006 Napisano 13 Październik 2006 Heheh Klaus czekam z niecierpliwością ... coraz lepiej to wygląda ... znow pod wrazeniem jestem ;)
Klaus BOLS Napisano 21 Październik 2006 Autor Napisano 21 Październik 2006 jak że nie dawno gościłem na jednym odpuście zaopatrzyliśmy się w niezbędną pirotechnikę...pozdrawiam
Klaus BOLS Napisano 21 Październik 2006 Autor Napisano 21 Październik 2006 diabelski ostrzał pod biełgorodem :P kiedy to zasłona z ziemi i stali przysłoniła słońce hehe
Klaus BOLS Napisano 24 Październik 2006 Autor Napisano 24 Październik 2006 http://ostfront.trailer.patrz.pl
Darek419 Napisano 24 Październik 2006 Napisano 24 Październik 2006 Oskar 2007 za efekty specjalne murowany..pozdrawiam.
XANTOS Napisano 30 Październik 2006 Napisano 30 Październik 2006 Po raz kolejny wielkie brawa i słowa uznania!
kitolif Napisano 30 Październik 2006 Napisano 30 Październik 2006 Jestem pod wrażeniem :)Takie pytanko: jak zrobiliście efekty pirotechniczne??pozdro kitolif
Klaus BOLS Napisano 31 Październik 2006 Autor Napisano 31 Październik 2006 pirotechnika to odpustowa petarda ACHTUNG" przysypany 3-4 kg cementu albo suchej jak wiór ziemi pozdrawiam
Klaus BOLS Napisano 31 Październik 2006 Autor Napisano 31 Październik 2006 a no i apropo pirotechniki- tej skromnej pirotechnice dopomagamy cyfrowo - kapke wiecej dymu czy ognia da się doklejić i takie tam duperelepozdro
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.