Klaus BOLS Napisano 7 Październik 2006 Autor Share Napisano 7 Październik 2006 halls Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaus BOLS Napisano 7 Październik 2006 Autor Share Napisano 7 Październik 2006 miały być gogle przeciwpyłowe a wyszedł jakiś kermitt żaba dziekuje za wszystkei słowa otuchy i pozdrawiam KLAUS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SSzuder Napisano 7 Październik 2006 Share Napisano 7 Październik 2006 Super!!Równierz z niecierpliwością czekam na premierę :-)Mam tylko dwa pytania z czystej ciekawości;- skąd macie ładownice Mauserowskie (bo wyglądają serio nieźle ;-))- dot. klamer i pasów. Czasem widać fajne klamerki, czasem płaskie... jak z tym jest? Wszystkie pytania czysto ciekawościowe ;-)Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaus BOLS Napisano 8 Październik 2006 Autor Share Napisano 8 Październik 2006 a więc ładownice to...oklejone i obszyte sztuczną skórą-skajem kartonowe pudełka usztywnione deską. Klamry...Z blachy, prostokaty, z jednej strony z poprzeczką z długiej śróby, przez którą przeplata się pas (niektóre pasy to skóra, inne to malowane na czarno linoleum) Niestety te gumolitowe" pasy czesto się urywają... ale z braku laku... linoleum to popularny w tym filmie materiał, z niego naprodukowałem troki, szelki, ramki do łopatek, a nawet paski do hełmów. Zdarzaja sie na planie tez rzeczy oryginalne, jak własnie niektóre klamry, skrzynki mg, hełmy i kilka innych pierdółekpozdrawiam KLAUS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SSzuder Napisano 8 Październik 2006 Share Napisano 8 Październik 2006 Łooooooooł... To teraz na prawdę podziwiam ;-)Choćby za pomysł (w życiu bym nie wpadł na coś takiego).Miałem jeszcze jakieś pytanie, ale chwilowo zapomniałem. Jak sobie przypomnę to napiszę.Pozdrawiam i życzę co najmniej oskara ;-)Szuder Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek69 Napisano 9 Październik 2006 Share Napisano 9 Październik 2006 linoleum to popularny w tym filmie materiał, z niego naprodukowałem troki, szelki, ramki do łopatek, a nawet paski do hełmów." He! Tylko patrzeć, jak po takim opisie na przyszłorocznej Bzurze pojawi się jacyś naśladowcy pod nazwą GRH Linoleumsoldiers" :) P.S. Myślę, że po tych filmikach demo bez trudu znajdziesz jakąś chętną grupę, która zrobi Ci łum" na planie. Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaus BOLS Napisano 9 Październik 2006 Autor Share Napisano 9 Październik 2006 hehe :D na współpracy z GRH będe szukał na wiosne koło maja, tak wiec mam nadzieje na nawiązanie jakichs stosunków, ale do tego jeszcze daleko.sszuder pytaj o co zechceszpozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaus BOLS Napisano 9 Październik 2006 Autor Share Napisano 9 Październik 2006 nadeszły ciężkie chwile dla Sajera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaus BOLS Napisano 9 Październik 2006 Autor Share Napisano 9 Październik 2006 jeszcze cięższe dla Lindberga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaus BOLS Napisano 11 Październik 2006 Autor Share Napisano 11 Październik 2006 w stepie szerokim... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek69 Napisano 12 Październik 2006 Share Napisano 12 Październik 2006 W jakich rejonach powstają zdjęcia? Czy w filmie są dialogi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaus BOLS Napisano 12 Październik 2006 Autor Share Napisano 12 Październik 2006 oczywiście są dialogi w języku niemieckim. A film powstaje głównie na górnym śląsku. Step" na zdjęciu powyżej to kopalniana hołda, zarosnięta już trawą. Ale jest kilka ujęć z ukrainy i pomorza. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolas Napisano 13 Październik 2006 Share Napisano 13 Październik 2006 Heheh Klaus czekam z niecierpliwością ... coraz lepiej to wygląda ... znow pod wrazeniem jestem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaus BOLS Napisano 21 Październik 2006 Autor Share Napisano 21 Październik 2006 jak że nie dawno gościłem na jednym odpuście zaopatrzyliśmy się w niezbędną pirotechnikę...pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaus BOLS Napisano 21 Październik 2006 Autor Share Napisano 21 Październik 2006 diabelski ostrzał pod biełgorodem :P kiedy to zasłona z ziemi i stali przysłoniła słońce hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaus BOLS Napisano 21 Październik 2006 Autor Share Napisano 21 Październik 2006 " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaus BOLS Napisano 24 Październik 2006 Autor Share Napisano 24 Październik 2006 " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaus BOLS Napisano 24 Październik 2006 Autor Share Napisano 24 Październik 2006 " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaus BOLS Napisano 24 Październik 2006 Autor Share Napisano 24 Październik 2006 http://ostfront.trailer.patrz.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek419 Napisano 24 Październik 2006 Share Napisano 24 Październik 2006 Oskar 2007 za efekty specjalne murowany..pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XANTOS Napisano 30 Październik 2006 Share Napisano 30 Październik 2006 Po raz kolejny wielkie brawa i słowa uznania! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kitolif Napisano 30 Październik 2006 Share Napisano 30 Październik 2006 Jestem pod wrażeniem :)Takie pytanko: jak zrobiliście efekty pirotechniczne??pozdro kitolif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaus BOLS Napisano 31 Październik 2006 Autor Share Napisano 31 Październik 2006 pirotechnika to odpustowa petarda ACHTUNG" przysypany 3-4 kg cementu albo suchej jak wiór ziemi pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaus BOLS Napisano 31 Październik 2006 Autor Share Napisano 31 Październik 2006 a no i apropo pirotechniki- tej skromnej pirotechnice dopomagamy cyfrowo - kapke wiecej dymu czy ognia da się doklejić i takie tam duperelepozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaus BOLS Napisano 31 Październik 2006 Autor Share Napisano 31 Październik 2006 " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.