Klaus BOLS Napisano 12 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 12 Styczeń 2008 a tak żeby temat nie umarł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaus BOLS Napisano 12 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 12 Styczeń 2008 " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaus BOLS Napisano 17 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 17 Styczeń 2008 i znów kręcimy przeprawę przez dniepr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaus BOLS Napisano 17 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 17 Styczeń 2008 " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaus BOLS Napisano 17 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 17 Styczeń 2008 " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaus BOLS Napisano 17 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 17 Styczeń 2008 nie widac tego ale nasz dniepr" jest jeszcze zamarznięty. http://spacer.po.wodzie.l.patrz.pl/:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolas Napisano 17 Styczeń 2008 Share Napisano 17 Styczeń 2008 Uuuu panie, Dniepr to troszkę szerszy jest ... i to sporo ... ogromna rzeka. Robi wrażenie na żywca. Na focie obok masz porównanie - za tą wysepką jest jeszcze 2/3 szerokości ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaus BOLS Napisano 17 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 17 Styczeń 2008 ano panie... z jednego brzegu nie widać drugiego... widziałem na żywo na własne oczy. A w filmie, hmmm powiedzmy ze czekający czekają w jakiejś małej zatoczce :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaus BOLS Napisano 24 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 24 Styczeń 2008 dneper Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaus BOLS Napisano 24 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 24 Styczeń 2008 " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
to17071990 Napisano 24 Styczeń 2008 Share Napisano 24 Styczeń 2008 Miałeś tylu ludzi czy potęga komputera, bo z pierwszego zdjęcia stawiałbym na to drugie?Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolas Napisano 24 Styczeń 2008 Share Napisano 24 Styczeń 2008 Pierwsza fotka to powielonych paru gości ... ;) Ale klawo wyszło ... tyle że się powtarzają ... trza było walnąć im jeszcze odbicie lustrzane" w poziomie to się nie będzie tak rzucać w oczy :)W czym zrobiliście ten efekt ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaus BOLS Napisano 24 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 24 Styczeń 2008 magia kina :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolas Napisano 25 Styczeń 2008 Share Napisano 25 Styczeń 2008 albo magia piwa ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanuszczak Napisano 25 Styczeń 2008 Share Napisano 25 Styczeń 2008 Jak wykonujesz bronie filmowe??Prosze o odpowjec i prosze o zdjęcia szczegółowe i opisy jak wykonac.z góry dz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
to17071990 Napisano 25 Styczeń 2008 Share Napisano 25 Styczeń 2008 Przy okazji - kolego KLAUS - trochę już czasu temu wykonałem stg44 według twoich wskazówek , za które serdecznie dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaus BOLS Napisano 25 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 25 Styczeń 2008 poslij fotki na meila Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
to17071990 Napisano 25 Styczeń 2008 Share Napisano 25 Styczeń 2008 Foty zrobię jutro i wyśle , ale nie oczekuj zbyt dużo , gdyz robione na szybko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanuszczak Napisano 26 Styczeń 2008 Share Napisano 26 Styczeń 2008 ale powje mi ktos jak wykonac bron filmową?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
to17071990 Napisano 26 Styczeń 2008 Share Napisano 26 Styczeń 2008 Sorry za zaśmiecanie wątku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
to17071990 Napisano 26 Styczeń 2008 Share Napisano 26 Styczeń 2008 i ładownice nawet mam (pożal sie Boże) :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaus BOLS Napisano 27 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 27 Styczeń 2008 drewno, blacha, i troche złomu z garazu + wyobraźnia = broń filmowa :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaus BOLS Napisano 27 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 27 Styczeń 2008 drogi Hanuszczaku napisz do mnie na meila, to Ci przedstawie mniej więcej jak ja sobię radzępozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 27 Styczeń 2008 Share Napisano 27 Styczeń 2008 Klaus napisz do mnie na gg:3762901 jak będziesz miał chwilę czasu, mam kilka pytań.pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolektm Napisano 5 Marzec 2008 Share Napisano 5 Marzec 2008 No juz dosyć dawno nie ukazały się żadne nowinki. I żeby forum nie zostało zapomniane postanowiłem jako technik zdjęć w filmie, że tak pozwolę siebie nazwać :P... postanowiłem umieścić nowego posta, dotyczący dalszych prac nad filmem.Ekipa nie śpi! Wciąż ciężko pracujemy, reżyser i twórca całokształtu filmu pracuje w podziemiach nad nowym sprzętem, charakteryzacją, strojami itp. A ja ciężko pracuję przy efektach specjalnych w filmie :PW niedalekich ostanich postach pisaliście na temat rzeki dniepr. Otóż rzucaliście swoje sugestie, że owa rzeka, a raczej ta stojąca woda w kadrach nawet nie przypomina rzeki, więc wziołem to na swoje barki i postanowiłem upiększyć tamtejszy krajobraz :)http://img212.imageshack.us/img212/908/111lp6.jpgObrazek w linku umieszczony wyżej jest w większych gabarytach niż ten w poście ;) - dodane na wszelki wypadek.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.