Skocz do zawartości

Było ze złomu, teraz strychy.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 222
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 weeks later...
Napisano

Tym razem nie strych, a stodoła. To jest zbiornik olejowy samolotu Fokker F VII, prawdopodobnie z 64 lub 65 Eskadry Bombowej Lekkiej. Historię zbiornika opisałem na forum poświęconym Wojsku Polskiemu 1918-1939.
Pozdrawiam - Szarubek

Napisano
chlopaki jak Wy to robicie ze takie ciekawe rzeczy ze strychow znosicie?chodzicie po jakis opuszczinych chalupach?czy sie pytacie jakis starszych ludzi czy mozecie obejzec strych:D bo tez bym sprawdzil pare takich miejsc tylko niestety mieszkaja tam ludzie...:P
pzdr.
Dawid
Napisano

... oraz przedwojenny rower. niestety nie wiem jakiej produkcji. obok roweru niemiecki piecyk (koza). już za niedługo te znaleziska trafią do mnie do domu;) (pojechaliśmy do Legnicy mniejszym samochodem i się nie zmieściły...).

pozdrawiam SirPolo

Napisano
moje z przed 3 dni to złamany bagne radomiak bez pochwy stan cienki brak raczki , łuska do 75 z Iww niemiecka ale skiereszowana i łuska p panc od ruskiego działka IIww (luska p panc lezala na strychu w butelkach od wódki;p) aha i nie ze strychu ale z mieszkania w starej pustej chacie 5 fotek z 10pp z lat 30 tych;] jak porobie skany i cykne foto to podesle;] aha i dziwny duzy klucz;p

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie