Skocz do zawartości

Grupy znane i mniej znane...

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 341
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
spoko sesja zdjeciowa" duzo flaszek pękło ? Jak na dzien dzisiejszy to GRH niepowwalaja ,najlepsze to GRH Radoslaw ,130 Panzer Leehr Div i Pomerania 45 ,reszta to dno ,zwlaszcza te co biora sie za wrzesien 39

Zasuszonym studencikom i tatuskom z brzuchalami piwnymi dziekujemy :)

„…najlepsze to GRH Radoslaw ,130 Panzer Leehr Div i Pomerania 45 ,reszta to dno ,zwlaszcza te co biora sie za wrzesien 39…”

Kolego Figurant – nie wiem na jakiej podstawie opierasz ten stronniczy osąd, ale ja się z nim absolutnie zgodzić nie mogę. Nie mam pojęcia jakie kryterium zastosowałeś w doborze GRH do swojego „rankingu”, ale było ono z gruntu niesprawiedliwe… Chyba, że to jakieś względy emocjonalne miały na nie wpływ.
Owszem miło mi, że do grona Twoim zdaniem najlepszych grup zakwalifikowałeś również tą do której ja przynależę, ale według mnie przed nami jeszcze dużo pracy by osiągnąć poziom, który kwalifikowałby nas do miana co najmniej dobrej grupy…
Na marginesie: „Lehr” pisze się przez jedno „e”.

A co do zdjęć zaprezentowanych przez Kolegę Dziadziu:
- chlebaki wypchać, żeby takie falki nie wisiały (zdjęcie „i”)
- opinacze schechłać, żeby jak rury PCV nie wyglądały (zdjęcie „u”),
- buciory podkuć (to samo zdjęcie – chyba, że niedowidzę),
- rozwinąć stan osobowy, albo się zdegradować (bo jak na razie pięciu ludzi w tym jeden oficer i dwóch starszych podoficerów, to trochę przesada),
- zmniejszyć nasycenie bronią automatyczną – jak na razie chyba wszyscy ją mają,
…i myślę, że będzie nieźle, bo jak na początek macie sporo ciekawego sprzętu :)

Aha napiszcie chociaż jak się nazywacie – bo albo to przeoczyłem, albo nie zostało napisane.

Pozdrawiam
Hindus

Bo na cały sprzęt stać każdego przeciętnego studenta lub człowieka dopiero co po studiach... Rozumiem, że jesteś za rozgraniczeniem wiekowym rekonstruktorów, przypuśćmy 25-45 lat?

A skoro Ciebie drażnią pewne ryje" to może wrzuć swoje zdjęcie? Wtedy może to inni pośmieją się z czyjegoś yja".

A na poważnie: Jak już ktoś się wypowiada na forum, to niech chociaż szczątkową kulturę osobistą prezentuje w swych wypowiedziach...

Zakładam figurancie że pisząc o tym jak to się cieszyłeś jak ci dali w tyłek na ćwiczeniach w wojsku blefujesz..... wydaje mi się że wojsko ty widziałeś tylko w TV....
I nie rozumiem pojęcia mięso z poboru", czyżbyś gardził innymi obywatelami RP ?

..kolego Hindus...zdjecia te pochodza z treningu kadry naszej grupy, nie zwracalismy uwagi na wypos ale na to czego nam brakowało-TAKTYKA I JESZCZE RAZ TAKTYKA..jakos tak glupio było w dzinksach-))))Dziadziu-MOJ PRZYJACIEL zamiescił akurat te fotki bez naszej wiedzy choc nie ma sie czego wstydzic-)))Widzialem Wasze w tym Twoje fotki wiec z szacunku do Twoich...hmmm naszych kolegow nie skomentuje ich bo nie odda to naszego profesjonalnego podejscia do tematy a jedynie podkreci zalosne pieniactwo pod tytułem papozer...yyyyy..przepraszam Figurant miało byc....

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie