dziadziu Napisano 18 Listopad 2008 Share Napisano 18 Listopad 2008 u Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziadziu Napisano 18 Listopad 2008 Share Napisano 18 Listopad 2008 kłopoty z aparatem .Jak się tym robi zdjęcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziadziu Napisano 18 Listopad 2008 Share Napisano 18 Listopad 2008 e Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario33 Napisano 18 Listopad 2008 Share Napisano 18 Listopad 2008 a to tak.. przepraszam... yyy... kapitan nemo ?I to włochy (telo mimetico) czy rosja (podhełmówki) bo się zgubiłem ;) i jeszcze ten deprymujący mały czarny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
figurant Napisano 18 Listopad 2008 Share Napisano 18 Listopad 2008 spoko sesja zdjeciowa" duzo flaszek pękło ? Jak na dzien dzisiejszy to GRH niepowwalaja ,najlepsze to GRH Radoslaw ,130 Panzer Leehr Div i Pomerania 45 ,reszta to dno ,zwlaszcza te co biora sie za wrzesien 39 Zasuszonym studencikom i tatuskom z brzuchalami piwnymi dziekujemy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 18 Listopad 2008 Share Napisano 18 Listopad 2008 „…najlepsze to GRH Radoslaw ,130 Panzer Leehr Div i Pomerania 45 ,reszta to dno ,zwlaszcza te co biora sie za wrzesien 39…”Kolego Figurant – nie wiem na jakiej podstawie opierasz ten stronniczy osąd, ale ja się z nim absolutnie zgodzić nie mogę. Nie mam pojęcia jakie kryterium zastosowałeś w doborze GRH do swojego „rankingu”, ale było ono z gruntu niesprawiedliwe… Chyba, że to jakieś względy emocjonalne miały na nie wpływ.Owszem miło mi, że do grona Twoim zdaniem najlepszych grup zakwalifikowałeś również tą do której ja przynależę, ale według mnie przed nami jeszcze dużo pracy by osiągnąć poziom, który kwalifikowałby nas do miana co najmniej dobrej grupy…Na marginesie: „Lehr” pisze się przez jedno „e”.A co do zdjęć zaprezentowanych przez Kolegę Dziadziu: - chlebaki wypchać, żeby takie falki nie wisiały (zdjęcie „i”)- opinacze schechłać, żeby jak rury PCV nie wyglądały (zdjęcie „u”),- buciory podkuć (to samo zdjęcie – chyba, że niedowidzę),- rozwinąć stan osobowy, albo się zdegradować (bo jak na razie pięciu ludzi w tym jeden oficer i dwóch starszych podoficerów, to trochę przesada),- zmniejszyć nasycenie bronią automatyczną – jak na razie chyba wszyscy ją mają,…i myślę, że będzie nieźle, bo jak na początek macie sporo ciekawego sprzętu :)Aha napiszcie chociaż jak się nazywacie – bo albo to przeoczyłem, albo nie zostało napisane.Pozdrawiam Hindus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nebelwerfer Napisano 18 Listopad 2008 Share Napisano 18 Listopad 2008 Na jakiej podstawie np: Festung Breslau, Wiking, Edelweiss czy KG Hoffmeyer są dnem"? A do grupy Pana w Martensach, z mocnym uściskiem ręki" nie wstąpiłbym nawet za dopłatą mimo że obiektywnie rzecz ujmując są bardzo fachowo wyposażeni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
henry99 Napisano 18 Listopad 2008 Share Napisano 18 Listopad 2008 Bo na cały sprzęt stać każdego przeciętnego studenta lub człowieka dopiero co po studiach... Rozumiem, że jesteś za rozgraniczeniem wiekowym rekonstruktorów, przypuśćmy 25-45 lat? A skoro Ciebie drażnią pewne ryje" to może wrzuć swoje zdjęcie? Wtedy może to inni pośmieją się z czyjegoś yja". A na poważnie: Jak już ktoś się wypowiada na forum, to niech chociaż szczątkową kulturę osobistą prezentuje w swych wypowiedziach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
figurant Napisano 18 Listopad 2008 Share Napisano 18 Listopad 2008 nie badz malostkowy ,nikomu konkretnemu nie ublizam ,nie zaczynajmy nowej jatki ,bom daleki od tego ,tzw yj" to skrot myslowy ,jak mawiaja politycy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Overwatch Napisano 18 Listopad 2008 Share Napisano 18 Listopad 2008 Zakładam figurancie że pisząc o tym jak to się cieszyłeś jak ci dali w tyłek na ćwiczeniach w wojsku blefujesz..... wydaje mi się że wojsko ty widziałeś tylko w TV....I nie rozumiem pojęcia mięso z poboru", czyżbyś gardził innymi obywatelami RP ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skiter3 Napisano 18 Listopad 2008 Share Napisano 18 Listopad 2008 Dziadziu a gdzie Ty takie ładne zdjęcia zrobiłeś?Skoro jesteśmy w temacie Grupy znane... osobiście uważam, że naszej Grupie też nic nie brakuje :) http://grhsan.republika.pl/Pozdrawiam z Sanoka :)Skiter GRH SAN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leon wallonien Napisano 18 Listopad 2008 Share Napisano 18 Listopad 2008 ..bardzo przepraszam szanownych Adminow za wersaliki, troche mnie czasem ponosi, bo naprawde bardzo sie staramy a w zamian dostajemy ciegi-((((( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leon wallonien Napisano 19 Listopad 2008 Share Napisano 19 Listopad 2008 ..w tym całym zamieszaniu zapomnialem pozdrowic naszych wspanialych kolegow z grupy-San"!!!!!!!!!!WIELKIE POZDRO SKITER!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leon wallonien Napisano 19 Listopad 2008 Share Napisano 19 Listopad 2008 ..kolego Hindus...zdjecia te pochodza z treningu kadry naszej grupy, nie zwracalismy uwagi na wypos ale na to czego nam brakowało-TAKTYKA I JESZCZE RAZ TAKTYKA..jakos tak glupio było w dzinksach-))))Dziadziu-MOJ PRZYJACIEL zamiescił akurat te fotki bez naszej wiedzy choc nie ma sie czego wstydzic-)))Widzialem Wasze w tym Twoje fotki wiec z szacunku do Twoich...hmmm naszych kolegow nie skomentuje ich bo nie odda to naszego profesjonalnego podejscia do tematy a jedynie podkreci zalosne pieniactwo pod tytułem papozer...yyyyy..przepraszam Figurant miało byc.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leon wallonien Napisano 19 Listopad 2008 Share Napisano 19 Listopad 2008 ..oczywiscie ostatni post nie tyczy sie Hindusa..bardzo przepraszam!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leon wallonien Napisano 19 Listopad 2008 Share Napisano 19 Listopad 2008 .nawet nikt go nie prosil sam wykopał hehehe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leon wallonien Napisano 19 Listopad 2008 Share Napisano 19 Listopad 2008 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leon wallonien Napisano 19 Listopad 2008 Share Napisano 19 Listopad 2008 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.