Skocz do zawartości

Co w drzewie piszczy.

tadziu6

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Tadziu, no w sumie to ja Ci się nie dziwię (że jesteś zadowolony :-). Lekcja dla nas wszystkich - czasem trza piszczałki unieść nieco wyżej i spenetrować dolne partie starych drzew ... GRATULUJĘ

MILBAS
Napisano
Piotrek , Obert. Czysty przypadek.Każdą wolną chwile z kumplami spędzamy w terenie z wykrywkami.Jest to nasz sposób na spędzanie wolnego czasu.Jest to okazja , żeby pogadac i napic sie razem dobrego piwa.
  • 3 weeks later...
Napisano
,,TADZIU6'' nnie daje mi spokuju pewna myśl. W jaki sposób namierzyliście to cudeńko!!?? normalnie koło drzewa wykrywką czy w jakiś inny sposób??

pozdro
Napisano
ha ha ha no to był żart sezonu 06!! no brawo za inteligencje!!
eh zawsze ktoś musi sobie zrobić jaja! ale z drugiej strony to dobrze.

POZDRO?
Napisano
Vasyli,wykrywaczem tą parabelke namierzyłem.Ale pomysł z krecikiem bardzo mi się spodobał.Tak trzymać!Dobry chumor to juz połowa sukcesu.Pozdrawiam.
Napisano
W muzeum wojskowym w Kołobrzegu znajduje się (raczej kiedyś było) kawałek ściętego dzrewa z rozgałęzieniem gałęzi, a w tym rozgałęzieniu zarośniętą pepeszą. Jakiś rusek pewno siedział zczajony na drzewie, dostał i spadł a pepeszka pozostała tak tam i wrosła:)
Napisano
Był i to na pewno jeszcze w zeszłym roku(więc nie sądzę żeby się coś zmieniło) ale to nie była ppsza ale Mauser. Ładnie zachowany z resztką łoża. Podarowany muzeum przez leśników. Stoi w przjściu między salą z resztkami Focke-Wulfa a pomieszczeniem gdzie wystawione są pojazdy.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie