dp123 Napisano 30 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 30 Kwiecień 2006 witam czy ktoś pomożew zlokalizowaniu sklepu z oporządzeniem do wykrywaczy tj macki saperskie czyli szpile do namierzania w gruncie i ile by mogło coś takiego kosztować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 30 Kwiecień 2006 Share Napisano 30 Kwiecień 2006 Allegro.Pozdrawiam - kocur.P.s. Ja za swoją dałem 10 zł. Tyle wylicytowałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szperacz88 Napisano 30 Kwiecień 2006 Share Napisano 30 Kwiecień 2006 Na allegro, ale tam zwykle sprzedaja razem z wykrywaczami typu w3p lub w4pPoszukaj u siebie lub okolicy po giełdach samochodowych, giełdach, często jacys stoja ze sprzetem z demobilu i macki czesto sa. Ja tak u siebie kupiłęm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romo Napisano 1 Listopad 2010 Share Napisano 1 Listopad 2010 CześćWłaśnie stwierdziłem że coś takiego mi się przyda, można to gdzieś w jakimś sklepie internetowym kupić ? na allegro nie ma akurat no i w googlu też nic ciekawego.Pozdrowionka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 1 Listopad 2010 Share Napisano 1 Listopad 2010 Ja kupiłem za 15zł i połamałem przez głupotę w sumie ;\\ Fakt że licha była i sama obudowa mi została :) Ale mam drugą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mjut Napisano 1 Listopad 2010 Share Napisano 1 Listopad 2010 Nie rozumiem po co siano wydawać na mackę... Dobry twardy drut o odpowiedniej długości i średnicy i wszystko na temat. Ja przynajmniej tak robię. I nie żal, jeśli zgubisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.