dp123 Napisano 30 Kwiecień 2006 Autor Napisano 30 Kwiecień 2006 witam czy ktoś pomożew zlokalizowaniu sklepu z oporządzeniem do wykrywaczy tj macki saperskie czyli szpile do namierzania w gruncie i ile by mogło coś takiego kosztować
kocur Napisano 30 Kwiecień 2006 Napisano 30 Kwiecień 2006 Allegro.Pozdrawiam - kocur.P.s. Ja za swoją dałem 10 zł. Tyle wylicytowałem.
szperacz88 Napisano 30 Kwiecień 2006 Napisano 30 Kwiecień 2006 Na allegro, ale tam zwykle sprzedaja razem z wykrywaczami typu w3p lub w4pPoszukaj u siebie lub okolicy po giełdach samochodowych, giełdach, często jacys stoja ze sprzetem z demobilu i macki czesto sa. Ja tak u siebie kupiłęm
Romo Napisano 1 Listopad 2010 Napisano 1 Listopad 2010 CześćWłaśnie stwierdziłem że coś takiego mi się przyda, można to gdzieś w jakimś sklepie internetowym kupić ? na allegro nie ma akurat no i w googlu też nic ciekawego.Pozdrowionka.
Swiety82 Napisano 1 Listopad 2010 Napisano 1 Listopad 2010 Ja kupiłem za 15zł i połamałem przez głupotę w sumie ;\\ Fakt że licha była i sama obudowa mi została :) Ale mam drugą...
mjut Napisano 1 Listopad 2010 Napisano 1 Listopad 2010 Nie rozumiem po co siano wydawać na mackę... Dobry twardy drut o odpowiedniej długości i średnicy i wszystko na temat. Ja przynajmniej tak robię. I nie żal, jeśli zgubisz.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.