polsmol Napisano 28 Lipiec 2003 Napisano 28 Lipiec 2003 Ok udało sięNa początek trochę krytyki. Nie wiem co to za cudo jest podpisane armata p. panc. wz. 36" ale to napewno nie jest nasz bofors
akagi Napisano 28 Lipiec 2003 Napisano 28 Lipiec 2003 jestem naprawdę w lekkim szoku. Na tej stronie niestety roi sie od błędów, to nie tylko pomylone podpisy pod wizerunkiem TKS i TK-3, praktycznie kazdy dział wymaga gruntownej przebudowy merytorycznej.bardzo mi przykro. Podobnych portali jest bardzo mało, więc licze na to , że ten wkrótce sie poprawi i będzie z niego porzytekpapa a.
Mi.Der Napisano 29 Lipiec 2003 Napisano 29 Lipiec 2003 Jeśli mówiąc o tankietkach, chodzi wam o te karykatury wzięte z gry Steel Panthers (podobnie jak 7TP), to naprawdę ciężko powiedzieć która jest która ;-)(autorzy gry zresztą też mieli z tym problem ;-)
Mi.Der Napisano 29 Lipiec 2003 Napisano 29 Lipiec 2003 Aha, ta armata p. panc. wz. 36" też jest ze Steel Panthers - która, skądinąd, jest świetną grą.(Nota bene, gdyby ktoś był zainteresowany, już parę lat temu opracowałem nowe rysunki i zestaw innych poprawek merytorycznych do SP, które są na stronie:http://pibwl.republika.pl )
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.