Ryszard Ochucki Napisano 21 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 21 Kwiecień 2006 witam wszystkich! wy tu zbieracie takie starocie a ja mam motor z przyczepa ural" i jestem z niego bardzo zadowolony.zbieram tez ksiazki.przeczytalem wszystkie suworowa. wczoraj dostalem w prezecie ksiazke pt gułag" -zapowiada sie fajnie.pozdrawiam was serdecznie i wasze rodziny! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foster73 Napisano 21 Kwiecień 2006 Share Napisano 21 Kwiecień 2006 To miło Rysiu, to bardzo miło morda. My też ciebie pozdrawiamy.;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokesh Napisano 21 Kwiecień 2006 Share Napisano 21 Kwiecień 2006 To ty ,,Rysiu misiu ''.Pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryszard Ochucki Napisano 22 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 22 Kwiecień 2006 Dokładnie ja :) to taka nowa radycja" z tym motocyklem się narodziła od chwili kiedy zwolniono mnie z klubu ęcza". Mam tez kamień-nie taki zwykły;) czy wiecie KTO po nim stąpał??!! pozdrawiam żyrafy wchodzą do szafy". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iglanadon Napisano 25 Kwiecień 2006 Share Napisano 25 Kwiecień 2006 wszystkie Ryśki to fajne chłopaki .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 25 Kwiecień 2006 Share Napisano 25 Kwiecień 2006 Miś, Miś... Świńska rura, nie Miś! Ten człowiek słowa prawdy w życiu nie powiedział :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rso Napisano 25 Kwiecień 2006 Share Napisano 25 Kwiecień 2006 Witam. To jest pracownik szatni a ja jestem kierownikiem tej szatni więc bierz pan te palto. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 25 Kwiecień 2006 Share Napisano 25 Kwiecień 2006 Jestem wesoły Romek, na przedmieściu mam swój domek" :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.