Ryszard Ochucki Napisano 21 Kwiecień 2006 Autor Napisano 21 Kwiecień 2006 witam wszystkich! wy tu zbieracie takie starocie a ja mam motor z przyczepa ural" i jestem z niego bardzo zadowolony.zbieram tez ksiazki.przeczytalem wszystkie suworowa. wczoraj dostalem w prezecie ksiazke pt gułag" -zapowiada sie fajnie.pozdrawiam was serdecznie i wasze rodziny!
Foster73 Napisano 21 Kwiecień 2006 Napisano 21 Kwiecień 2006 To miło Rysiu, to bardzo miło morda. My też ciebie pozdrawiamy.;-)
Ryszard Ochucki Napisano 22 Kwiecień 2006 Autor Napisano 22 Kwiecień 2006 Dokładnie ja :) to taka nowa radycja" z tym motocyklem się narodziła od chwili kiedy zwolniono mnie z klubu ęcza". Mam tez kamień-nie taki zwykły;) czy wiecie KTO po nim stąpał??!! pozdrawiam żyrafy wchodzą do szafy".
danieloff Napisano 25 Kwiecień 2006 Napisano 25 Kwiecień 2006 Miś, Miś... Świńska rura, nie Miś! Ten człowiek słowa prawdy w życiu nie powiedział :-)
Rso Napisano 25 Kwiecień 2006 Napisano 25 Kwiecień 2006 Witam. To jest pracownik szatni a ja jestem kierownikiem tej szatni więc bierz pan te palto. Pozdrawiam.
acer Napisano 25 Kwiecień 2006 Napisano 25 Kwiecień 2006 Jestem wesoły Romek, na przedmieściu mam swój domek" :)))
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.