Skocz do zawartości

Wesołych Świąt

MariO66

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Z okazji zbliżających się Świąt WielkiejNocy życzę wszystkim zdrowia,mokrego dyngusa,owocnych poszukiwań,ciekawych fantów i co tylko sobie zapragniecie.
Napisano
Dołączam sie do zyczeń Szanownego Przedmówcy i dodatkowo zyczę Wszystkim Bogatych Prezentó roznoszonych w tym roku przez Kaczke a nie jak zwykle przez zająca
Pozdrawiam
Napisano
Zdrowych, pogodnych, radosnych Świąt Wielkanocnych, miłych spotkań, mokrego dyngusa i udanego wypoczynku życzę wszystkim użytkownikom forum.
Pozdrawiam
Napisano

Zdrowia, spokoju, szczęścia, radości.
Smacznego Wielkanocnego Jajca
-całej pozytywnie zakręconej" Braci Poszukiwaczy.

Napisano
Również przyłączam się do życzeń i wszystkim kolegom życzą zdrowia, szczęścia i Świąt spędzonych w spokojnej, miłej i rodzinnej atmosferze.
Napisano
Dwa kurczaki w koszyku siedzą i rzeżuchę sobie jedzą, baran w szopie zioło pali pewnie zaraz się przewali, ksiądz za stołem już się buja Wesołego Alleluja!
Napisano
Również jak Szanowni Koledzy wcześniej dołączam serdeczne życzenia;Dużo zdrowia, szczęścia, miłej rodzinnej atmosfery oraz (to z ważniejszych;))dużej ilości czasu na wyprawy i ogromnej ilości wspaniałych fantów.
Serdecznie pozdrawiam
tomekk
Napisano
Lejcie w dyngusa z manierek niemieckich, krójcie jajka bagnetem, borówki wstawiajcie w wazony z łusek i niech wam się leśnicy nie napataczają w te święta ani żadna straż miejska, znajdujcie dużo, czyśćcie to krótko i żeby wasze zbiory bogaciły się szybko. Życzenia dla wszystkich szanownych forumowiczów od całej paczki z piotrkowskiego budynku gestapo przesyła Rommel.
Napisano

Ja również chciałbym się dołączyć do życzeń:) A więc życzę Wam szanowni koledzy zdrowych i pogodnych Świąt Wielkiej Nocy spędzonych w miłej i rodzinnej atmosferze. Życzę również, by każdy z nas dostał od zajączka swoje złote jajo, przynajmniej takie jak to obok...

Napisano
Wesołych, radosnych Świąt Wielkanocnych w gronie rodzinnym oraz mokrego" dyngusa.
Dużo zdrowia do poszukiwań, max. szczęścia, wymarzonego sprzętu, niesamowitych fantów i oby nam się kaczki i leśne stworki wykrywaczy nie czepiały ;-)

Tego Wam życzy Foster73
Napisano
Witam, korzystając z okazji ja także pragnę złożyć życzenia Wielkonocne dla wszystkich poszukiwaczy!
Z okazji Świąt Wielkanocy życzę wszystkim smacznego jajka, mokrego dyngusa, zdrowia szczęścia i dołków obfitych w ciekawe fanty :)

Pozdrawiam Krystian.
Napisano
Skoro ma admin tam wykasować, to ja jeszcze raz:

Zdrowych
Spokojnych
Wesołych Świąt Wielkanocnych A.D. 2006
Smacznego Jajka
i Mokrego Dyngusa
dla wszystkich Odkrywców !!!

pokemon

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie