jazlowiak Napisano 21 Lipiec 2003 Napisano 21 Lipiec 2003 Videokadr - ile zapłacisz za prawo przyjechania na jakąś imprezę rekonstrukcyjną - nie wpuścimy Cię na państwowy most bo będziemy przez niego przechodzić - no chyba że zabulisz:-) Ludzie myślałem, ze nie dożyje takiego absurdu a jednak dożyłem - co myślicie chłopaki proponuję tam pojechać i wezwać policję jak nas nie będa chcieli wpuścić, albo staniemy i zablokujemy droge jak Lepperowcy i co nam zrobi - powiemy że protestujemy przeciwko naruszaniu ekosystemu wodnego rzeki:-)I jeszcze będziemy sławni bo powiemy, że okoliczne żółwie błotne używają wraka jako miejsca godowego.
bjar_1 Napisano 21 Lipiec 2003 Napisano 21 Lipiec 2003 Jazłowiak,dokładnie:co tu dużo gadać ,koleś ześwirował i myśli ,że na tej akcji zbije full hajsu. Oj! pieprzy się ludziom w główkach! Videokadr"-weź się lepiej za filmowanie wesel albo chrzcin.pzdr bjar_1
akagi Napisano 21 Lipiec 2003 Napisano 21 Lipiec 2003 w sumie to sam to Videocośtam, napisałeś, cyt.:Sami na tych stronach przytaczacie akty prawne. Nikt Wam nie zabrania grzebania w ziemi, ale każde znalezisko niestety należy do skarbu państwa, czy Wam się to podoba czy nie."Sam przyznał, że to własność Państwa i jeszcze ma wątpliwości? Słuchaj , a może ty się nazywasz Włodek Czarzasty, bo argumentacja taka sama...........
Gość Napisano 21 Lipiec 2003 Napisano 21 Lipiec 2003 uhaha, uhaha !!!Dobrze mi zrobiła lektura tego wątku. Wyluzowałem się jak należy po całodziennym zapieprzu w pracy.brawo, brawoPieczarkaps. Jazłowiak, AKagi czy już ustaliliście cenę biletów na Bzurę" - normalne, ulgowe ustawowe, ulgowe handlowe, ulgowe 100% dla kombatantów ;-)))))))))))))))))))P.
1AIR1 Napisano 21 Lipiec 2003 Napisano 21 Lipiec 2003 Zobaczcie na tą Aukcję.Jest komunikat-została usunięta przez pracownika Allegro. Nareszczie mądra decyzja.
db Napisano 21 Lipiec 2003 Napisano 21 Lipiec 2003 A jak teraz oni sie obraza i wyciagna w nocy, po ciemku, bez latarki. juz nigdy nie bede wiedziec co tam bylo!
marecki. Napisano 7 Styczeń 2004 Napisano 7 Styczeń 2004 witam !! w związku z tym że się wykosztowałem na sylwestra spredam kilka informacji na temat uchowanych jeszce wozów bojowych z drugiej wojny informacje 100% pewne zaręczają żyjący jeszce świadkowie hahahahaha jak sprzedawać to sprzedawać !!pozdrawiam marecki
Gość Napisano 8 Styczeń 2004 Napisano 8 Styczeń 2004 Haha bardzo zabawne marecki. usmialem sie do łez nie ma to jak ktoś z poczuciem humoru napisze coś smiesznego. Chociaż temat jest odpowiedni do twojego postu.
bastus0 Napisano 8 Styczeń 2004 Napisano 8 Styczeń 2004 ...zara, moment....a ten pieniacz miał na myśli łuski rybie...czy inne....bo sie pogubiłem.....(hahahaha)...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.