Skocz do zawartości

coto za pajac

Gość toom

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Videokadr - ile zapłacisz za prawo przyjechania na jakąś imprezę rekonstrukcyjną - nie wpuścimy Cię na państwowy most bo będziemy przez niego przechodzić - no chyba że zabulisz:-) Ludzie myślałem, ze nie dożyje takiego absurdu a jednak dożyłem - co myślicie chłopaki proponuję tam pojechać i wezwać policję jak nas nie będa chcieli wpuścić, albo staniemy i zablokujemy droge jak Lepperowcy i co nam zrobi - powiemy że protestujemy przeciwko naruszaniu ekosystemu wodnego rzeki:-)I jeszcze będziemy sławni bo powiemy, że okoliczne żółwie błotne używają wraka jako miejsca godowego.
Napisano
Jazłowiak,dokładnie:co tu dużo gadać ,koleś ześwirował i myśli ,że na tej akcji zbije full hajsu. Oj! pieprzy się ludziom w główkach! Videokadr"-weź się lepiej za filmowanie wesel albo chrzcin.
pzdr bjar_1
Napisano
w sumie to sam to Videocośtam, napisałeś, cyt.:
Sami na tych stronach przytaczacie akty prawne. Nikt Wam nie zabrania grzebania w ziemi, ale każde znalezisko niestety należy do skarbu państwa, czy Wam się to podoba czy nie."

Sam przyznał, że to własność Państwa i jeszcze ma wątpliwości? Słuchaj , a może ty się nazywasz Włodek Czarzasty, bo argumentacja taka sama...........
Napisano
uhaha, uhaha !!!
Dobrze mi zrobiła lektura tego wątku. Wyluzowałem się jak należy po całodziennym zapieprzu w pracy.

brawo, brawo
Pieczarka

ps. Jazłowiak, AKagi czy już ustaliliście cenę biletów na Bzurę" - normalne, ulgowe ustawowe, ulgowe handlowe, ulgowe 100% dla kombatantów ;-)))))))))))))))))))

P.
Napisano
A jak teraz oni sie obraza i wyciagna w nocy, po ciemku, bez latarki. juz nigdy nie bede wiedziec co tam bylo!
  • 5 months later...
Napisano
witam !! w związku z tym że się wykosztowałem na sylwestra spredam kilka informacji na temat uchowanych jeszce wozów bojowych z drugiej wojny
informacje 100% pewne zaręczają żyjący jeszce świadkowie hahahahaha jak sprzedawać to sprzedawać !!
pozdrawiam marecki
Napisano
Haha bardzo zabawne marecki. usmialem sie do łez nie ma to jak ktoś z poczuciem humoru napisze coś smiesznego. Chociaż temat jest odpowiedni do twojego postu.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie