Skocz do zawartości

RSO. Mamy gąsienice, wiemy gdzie reszta. Co dalej?!

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 118
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
jacenty2004
podziwiam sztukę elokwencji,
chciałbym jednak uzyskać PROSTĄ odpowiedź rozwiewającą moje wątpliwości:
czy w/w wymieniony trójnóg był stosowany jako podstawa plot. ?
tak
prawdopodobnie tak
nie wiem
prawdopodobnie nie
nie
jedna z powyższych odpowiedzi zupełnie mnie zadowoli i zmniejszy ilość postów nie będących w temacie tego wątku.
pozdro

Panowie odbiegacie od tematu. Trójnóg jest przeciwlotniczy od MG 34, nie wiem jak z 42 ale od 34 na pewno, kolega ma w całości, a i w publikacjach pt. Uzbrojenie wermachtu i waffen ss" (autor rosyjski)jest dokładny rysunek tego trójnogu. Także zakończcie sprawe trójnogu bo nie na temat, a ponadto jak uważacie że ktoś coś źle identyfikuje to sami poszukajcie w necie, a nie wywołujcie do tablicy ludzi mających większą wiedze od was.

...a ponadto jak uważacie że ktoś coś źle identyfikuje to sami poszukajcie w necie, a nie wywołujcie do tablicy ludzi mających większą wiedze od was...
W dyskusję się nie wdaję, prosiłem o potwierdzenie identyfikacji. Tak albo nie. A zwykłem zwracać się po pomoc do Ludzi z większą wiedzą, bo tak nakazuje logika działania. I nie tak ostro.

Podstawy pod lornety były różne być może i podobne do tej ale ta podstawa na pewno jest od mg 34 (mocowanie tzw. kołyska nie nadająca się do lornetek). A na marginesie do kopijnik2 jeżeli R. Lewy" Lewszyk coś identyfikuje, a jacenty 2004 potwierdza to czego potrzeba jeszcze? W takiej sytuacji jeżeli masz wątpliwości szukaj sam.

kopijnik2 dzieki za załozenie nowego tematu. Jestem bardzo wdzieczny. Na temat RSO, badz innych znalezisk z podworka" bede informował na bierząco i zamieszczał foty jak tylko cos nowwego sie znajdzie. Jednak nie bedzie to raczej szybko, bo nasze głowy i fundusze zajmuje BMW R32... ;)
Pozdrawiam!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie