Skocz do zawartości

Wiosna 2006

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
niezłe te flaszki ze żmijami,az mnie ciarki przeszły,chyba jakis depozyt:)
wykopełem sporo flaszek ale z zwartości (żmiją) jeszcze nigdy.Pozdr
Napisano

WITAM
też byłem dziś w lesie troszke pokopać ogólnie sie da ale na konkretniejszĄ zabawe trzeba bedzie poczekać jeszcze z tydzień dobrej pogody ŚNIEGU PO PACHI HEHE "

Napisano

jak widać saperka była średnio zadowolona z kopania w lodzie miejscami wykopki przypominały górnictwo hehe co widać po saperce :)

Napisano

w sumie to z pod tak sporej warstwy śniegu wyłapać można tylko spore sygnały czyli śmieci i wszelkie rozrywki hihi
ale foto nie zamieszcze bo połowa spać nie bedzie mogła po nocach hehe z troski o moje zrowie
pozdro i czekamy dalej na wiosne :)

Napisano
Jeeeeeeeeeeejku! Znajome widoki! Znajomy smętek, znajoma wygięta saperka Wolfa :-)

Ja sezon zacząłem ze 2 tygodnie temu o ile dobrze pamiętam... z pożyczonym Garretem sowiecki nocnik wz.40 wygrzebałem (1 hełm, który po wyjęciu hełm przypominał).

Pozdrawiam, Łukasz
Napisano

Nareszcie wiosna, i sądząc po przyrodzie już nie powinno być powrotu zimy !!! Tak przynajmniej sugeruje ten bączek, który dziś po przebudzeniu miał okazję obserwować kilku gości z saperkami :-)

Napisano
Co tu się wyprawia , aż miło zawiesić oko. Piękne pieczęcie kolegi Księdza oraz taki ładny ptaszek luftwaffe kolegi Wilhelma . Gratulacje , piękne odkrycia już na początku sezonu 2006.
Napisano

witam, a oto wynik ponad 3 godzinnego spaceru z kumplem - mieszanina epok, prośba do wszystkich - zamieszczę fotki w identyfikacji, dzięki.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie