Skocz do zawartości

BORYSZYN 2006

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 162
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Tak szczerze mówiąc to te BTR-y strasznie wieśniacko wyglądają. Zwłaszcza ten a Niemca". No chyba, że to jakiś nieznany epizod Czechy 68".
Napisano
No i znów się zaczyna :) Ci co byli, mówią że było fajnie, a ci co nie byli, wytykają błędy i niedociągnięcia. Tak zaczyna się kolejna, do niczego nie prowadząca dysputa... :/

PAX!
Napisano
mis
Obawiam się, że jesteś w błędzie. Publika często zna się lepiej na rzeczy niż pseudo rekonstruktorzy". W końcu oprócz miejscowych ciekawskich" przyjeżdżają na nią pasjonaci z całego kraju.

mr2z
Jak było fajnie to dobrze. Ja nikomu nie bronię się bawić. Tylko nazwijmy rzeczy po imieniu.
Napisano
Witam,

Fajny filmik. No i muzyka ciekawie dobrana. A BTR-y, cóż ... bywają i na innych inscenizacjach.

Pozdrawiam
Willi
Napisano
Realia rekonstrukcyjne są jakie są sprzętu na chodzie z II wojny jest jak na lekarstwo, myślę ze każdy wie jak ciężko zdobyć fanty w stanie mint
Każdy z nas wie jak trudno jest zrobić super imprezę za która ja osobiscie uważam Boryszyn i chylę czoła przed organizatorami ja i kolegami po obu stronach frontu
Wiec skończmy czepianie się szczegółów bo było ich więcej niż ten nieszczęsny BTR
Oglądający byli zachwyceni i oto przecież chodziło
A ci co się znają dobrze wiedza ze nieraz inaczej nie da rady i trzeba iść na kompromis
Napisano
@polsmol,
kochany polsmolu (i reszta mądrych), czepiasz się.

Jeśli jesteś aż takim perfekcjonistą, to zrób proszę inscenizację, w krórej użyjesz tylko i wyłącznie oryginalnego sprzętu z epoki, polecam ci też użycie oryginalnego umundurowania i całej reszty.
Ściągnij se Sdkfz 250 i 251 (zamiast np BTR), do tego chętnie zobaczę u Ciebie w akcji PzKW 4,Panterę, Tygrysa, albo chociasz wrak 3-ki.

A wtedy kilku mądrusi obejży zdjątka z imprezy i będzie Ci wytykać,że np. odcień kamuflażu był trochę nie ten,albo że 250 miała łyse oponki......itd,a w ogóle,to impreza była do bani,bo.........

Ja wtedy nie będę im pomagał w czepialstwie, bo doskonale znam realia i wiem dokładnie ile trudu kosztuje zorganizowanie nawet takiej słabej (w Twoim szanownym mniemaniu) imprezy.

Pragnę przypomnieć,że przed jedną z naszych inscenizacji w Cigacicach byli tacy, krórzy wyśmiewali sie z planów użycia samolotów, póżniej po żołniersku odszczekali to na forum.

Rozumiem, że Ty chcąc użyć lotnictwa będziesz dysponował Messerschmitt`ami, FW`ami....itd, i nie popsujesz horyzontu widokiem jakichś wieśniacko pomalowanych sprzętów z łapanki.

Oczekując na efekty,
życzę powodzenia,
Hansdekawka (LTRH).

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie