kristoff Napisano 6 Październik 2006 Share Napisano 6 Październik 2006 Witam!! Pozdrawiay z kozienickiej osady nadpuszczańskiej. Kozienicka Grupa na ostatnim spotkaniu przeżywała wrażenia z Serokomli jak najbardziej pozytywnie. zamieszczam pare fotek przydatnych do fotograficznej rekonstrukcji z bitwy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLONIKUS Napisano 6 Październik 2006 Share Napisano 6 Październik 2006 WITAM SERDECZNIE ! Panie DUDZIN dziękuję za uznanie i wielkość,lecz my wszyscy jesteśmy wielcy ,wielcy sercem.Bardzo proszę o kontakt ze mną. Moje GG 41 37 637Pozdrawiam serdecznie.Czekam na odzew. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dudzin Napisano 7 Październik 2006 Share Napisano 7 Październik 2006 Witaj Polonikus,gg odpada (w tej kwestii jestem zacofany), głównie dlatego, ze dostęp do interka mam tylko w robocie i to rano 7-10 i ewentualnie pod wieczór, jak odwiedzam rodzicieli.Proponuję drogę e-mailową.Pozdro Tomasz Dudziński Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLONIKUS Napisano 7 Październik 2006 Share Napisano 7 Październik 2006 WITAJ DUDZIN !Nie ma sprawy możemy nawiązać kontakt E-mail.W obszernym moim poście tam znajdziesz mój nr.tel.kom. prześlij swój adres e-mail SMS em .Pozdrawiam serdecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolfe Napisano 7 Październik 2006 Share Napisano 7 Październik 2006 Witam wszystkich.Jestem juz na koncówce obrabiania zdjęć i retuszu, przepraszam ze tak dlugo to trwa lecz jest ich dosc sporo a zdjecia z pola walki wymagaja dodatkowych zabiegow np.:- wywalenie tlumów ludzi z tla- dokadrowanie by wydobyc centralny obiekt- poprawianie niedoskonalosci cyfrowych aparatow w odwzorowaniu przejsc tonalnych dymu- produkuje dwie wersje orginal i zdjecia z tamtych czasowjak do tej pory same zdjecia zajmuja u mnie okolo 3 GB.sa doformatowane do 15,2 x 21,4 tak by mozna bylo bez problemow robic odbitki w uniwersalnym standardzie proporcji 3:4.mysle ze kompilacja bedzie na tygodniu juz na plycie.Pozdrowienia dla wszystkich!!Usciski dla Polonikusa, Piotrusia , Andrzeja , Adama ,Mruczka [tak stary nie chrapałeś lecz mruczałeś :)],Rafała ... wszystkich ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolfe Napisano 9 Październik 2006 Share Napisano 9 Październik 2006 ot co was czeka :) zdjecia juz obrobione dopieszczone teraz bede wysylal jak kto chce :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rekuc Napisano 9 Październik 2006 Share Napisano 9 Październik 2006 Piotrek ! Wygląda to ciekawie ! Odbiorę fotki od Ciebie osobiście, może dziś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolfe Napisano 9 Październik 2006 Share Napisano 9 Październik 2006 Musialbym jeszcze nagrac na plytke bo wszystko jest na dysku :)łacznie 499 zdjęć i kilka filmików :)+ kilka bonusów :) ale to niespodzianka :)postaram sie nagrać na godzine 17 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smochy Napisano 9 Październik 2006 Share Napisano 9 Październik 2006 witam!drogi wolfe...czy możesz dzieło swojego życia przesłać do gdyni?jak masz gg to podaj numer ..prześle ci mój adres. lub podaj jakiś inny kontakpozdrawiambosmanmat smochy" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilo Napisano 9 Październik 2006 Autor Share Napisano 9 Październik 2006 wolfe nie zapomnij o mnie :)ja też chce dzieło z serokomli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rekuc Napisano 9 Październik 2006 Share Napisano 9 Październik 2006 Smochy ! Daj cynk na e-mail lub na komórkę ,masz mój nr.tel. na wizytówce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolfe Napisano 9 Październik 2006 Share Napisano 9 Październik 2006 Witam !Dzis widzialem sie z Piotrusiem i widzial zdjecia :) chyba zadowolony był :))))kamilo tak jak sie umawialismy przesle Ci zdjecia i walne tamte dla urzedu w serokomli :)Smochy to bedzie dla mnie zaszczyt, moja mloda z podziwu dla Was nie moze wyjsc :)podesle zdjecia, jakby co dajcie swoje namiary na thewolfe@tlen.pl :)na plytce beda dwie niespodzianki male takie antzpruszki odemnie :)mozna mnie zalpac na tlenie pod nickiem THEWOLFE lub na GG 3965707 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLONIKUS Napisano 10 Październik 2006 Share Napisano 10 Październik 2006 WITAM WAS SERDECZNIE PRZYJACIELE Z REKO !KOCK - SEROKOMLA 01.10.06 r. / niedziela /UTWÓR TEN POŚWIĘCAM WSZYSTKIM UCZESTNIKOM BIORĄCYM UDZIAŁ W REKONSTRUKCJI HISTORYCZNEJ BITWY GEN. KLEEBERGA. WSPOMNIENIA z REKO !ALE W TEJ CHWILI DRUHOWIE MOI,CZAR WASZYCH WSPOMNIEŃ CZĘSTO MNIE POI,MOŻE NAM SERCA TEN DAR ODMŁODZI,MOŻE NAS WZMOCNI i ROZPOGODZI.I TAK JAŚNIEJSZE ŻYCIE SIĘ ZDAWA,I DROGA NASZA NIE TAKA ŁZAWA,WIĘC PIJĘ ZA WAS MOI DRUHOWIE,I WZNOSZĘ PUCHAR !ZA WASZE I WSPOMNIEŃ ZDROWIE.DZIŚ MY ZNÓW RAZEM DRUHOWIE STARZY,MINIONA PRZESZŁOŚĆ ZNÓW SIĘ NAM MARZY,A MY JĄ DAWNĄ WITAMY ŁZAMI,NIBY CI SAMI i NIE CI SAMI.TAK NAM TO ŻYCIE CIERNI NASŁAŁO,BOŚMY ZBRUDZILI SUKMANĘ BIAŁĄ,JUŻ MY MNIEJ UFNI I MNIEJ NIEWINNI,JUŻ MY DZIŚ INNI, O JACY INNI ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilo Napisano 10 Październik 2006 Autor Share Napisano 10 Październik 2006 polonikus piekny dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilo Napisano 11 Październik 2006 Autor Share Napisano 11 Październik 2006 OKAUL doszła plytka dzieki ja wysylam tobie też już płytki z tym co mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilo Napisano 13 Październik 2006 Autor Share Napisano 13 Październik 2006 rekonstruktorzy z Serokomli dostaliście podziekowania od nas teraz podziekuje wam człowiek który brał udzial w bitwie pod Kockiem a który wypowiedział się na łamach gazety (nazwa niestety jest chyba zakazana ale zacytuje wypowiedz kombatanta ) cyt:BOLESŁAW KOWALSKI 90 LATEK uczestnik walk SGO POLESIE Musze przyznać że wszystko pieknie wyglądało ,dokładnie tak jak powinno mundury ,konie ,broń .Dopracowali wszyściutko-mówi z zadowoleniem kombatant -to wspaniale że są jeszcze ludzie ,którzy kochają historię swojego kraju "KONIEC CYTATU Teraz chce coś dodać mianowicie każdy z nas na rekonstrukcji widział jak miedzy nami śmigali dwaj ubrani w pałatki reporterzy wojenni i razem z nami przeżywali każdą część tej rekonstrukcji nie tylko na polu bitwy ale też prywatnie w miejscu zakwaterowania i rankiem podczas golenia i wieczorem podczas ogniska ,Apelu Poległych czy mszy w Kosciele . Tacy ciśi bohaterowie zdarzeń to był PIORT WILK znany tutaj jako WOLFE i jego kochana dziewczyna która nie zważała na niebespieczeństwo i robiła wspaniałe zdjęcia z centrum wydarzeń .Dziś dostałem od nich plytkę ze zdjęciami i filmikiem naprawdę coś wspaniałego i coś niezapomnianego ,wspaniale przerobione zdjecia ,wspaniałe ujęcia i swietnie zrobiony plakat który napewno stanie sie plakatem BITEW KOCKICH na nastepne lata .Zdjecia też za zgodą autora chcę wyko. jako plakaty na nasze inscenizacje (ale o tym w innym poscie ) Ja ze swojej strony i chyba ze strony organizatorów chcę serdecznie podziekować za tak wspaniałą dokumetację wydarzeń ...........PIOTR DZIĘKI ..... Dziekuję też wszystkim co robili zdjecia filmy i pomogli zrobić piekny dokumet o serokomli a ukarze się on niebawem w internecie a juz został wysłany do wiekszości grup bioracych udział w inscenizacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.