danieloff Napisano 14 Marzec 2006 Share Napisano 14 Marzec 2006 Dokładnie. Na przykład ja, jako sympatyk kanału Animal Planet czuję się oburzony wpisami na temat zabijania jeleni i pozyskiwania poroży:-) Ale chyba nie rozpocznę z tego powodu pyskówki z acerem, prawda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 14 Marzec 2006 Share Napisano 14 Marzec 2006 Prawda Danieloff. Nie, od dawna nie brałem udziału w polowaniu. Nastawiam się na trofea przywożone do nadleśnictwa przez myśliwych. Pomniejsze mniej cenne leżą sobie potem zapomniane. Aż trafią do mnie.Ja preferuję Europa Europa", Kino Polska" , Discovery" oraz Cinema. Przynajmniej ciekawsze filmy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaca2003 Napisano 14 Marzec 2006 Share Napisano 14 Marzec 2006 Acer, Danieloff, Jacenty oraz inni którzy zwątpili.Czeka Was klatwa ekskomunika i skreslenie z Ewidencji Narodu Polskiego prowadzonej przez wiadomego Kolegę.Sprawdzcie swoje skrzynki mailowe bo klątwa juz napewno tam wpłynęła.No i uwaga na ulicy na komandosów z 4 panzerregimentu Mocherbereten.Mają na Was wykonac wyrok.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
administrator Napisano 14 Marzec 2006 Share Napisano 14 Marzec 2006 Nie no, wytonujcie trochę... Grand - jeśli chcesz tu prowadzić wojnę o dusze i światopogląd forumowiczów to nie to forum. Jaca - pohamuj się proszę z takimi docinkami. Zostawmy kwestie polityczno-religijne poza tym forum.Pozdrawiam - Piotr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter Napisano 14 Marzec 2006 Share Napisano 14 Marzec 2006 Jak zwykle, zaczyna się od pomysłów na zmiany czy też polepszenie w każdym razie od dyskusji i dialogu. Kończy jak zwykle na d...e Maryni i jedynie słusznych poglądach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 14 Marzec 2006 Share Napisano 14 Marzec 2006 Jak w Polsce - debata kończy się awanturą albo libacją alkoholową :))O d.....ie Maryni nie wspominamy bo admin by skasował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grand Napisano 15 Marzec 2006 Share Napisano 15 Marzec 2006 WitamDrogi administratorze,Nie prowadze żadnej wojny dusz tylko wypowiadam swój pogląd:a to chyba moge,prawda?Powinien Pan przyjrzeć sie postom tego Jacy który znowu bardzo mnie(i nie tylko mnie)OBRAZIŁ!!Kto to w ogóle jest ten Jaca że osmiela sie pisać takie bluzgi!A przyrównanie nas (4 panzerregiment Mocherbereten)do ideologi nazistowskiej to już cios poniżej pasa...Nie uważa Pan?Ja z Panem Jacą polemizował nie będe bo to uwłaczało by mojej inteligencji.Kończe temat w tej dyskusji i przepraszam jeśli kogoś uraziłem.WYRAZIŁEM TYLKO SWOJE ZDANIE.PozdrawiamGrand(nie ten z serialu Oficer) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaca2003 Napisano 16 Marzec 2006 Share Napisano 16 Marzec 2006 No i nam chłopiec o nicku Grand znooowu zabłysnał.Ciekawe czy ludzie Młodego Frankensztajna wchodzą tu ze swojej inicjatywy czy słuzbowo.A ja myślałem ze tylko policja i inne słuzby inwigilują to forum.powturzę za Bohaterem seksmisjiPERMANENTNA INWIGILACJA".Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaca2003 Napisano 16 Marzec 2006 Share Napisano 16 Marzec 2006 To współczuję.Rozumiem że w ramach zadania domowego studenci uczelni która kształci Nowych Dziennikarzy(i pracowników mediów)mają prostowac takich chłystków niedouczonych jak ja.Ale na beret TU wchodzą?To D.J. nie moze na uczelni powiedziec dokładnie gdzie głosi prawde?Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wulfgar Napisano 19 Marzec 2006 Share Napisano 19 Marzec 2006 Dzisiaj sie udało choć rzuten na taśme. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JackW Napisano 19 Marzec 2006 Share Napisano 19 Marzec 2006 Nie dosyć, że nie mogliśmy obejrzeć dokończenia przerwanego ostatnio programu „Było, nie minęło”, to o mały włos nie zobaczylibyśmy dzisiejszego w całości. Całe szczęście, że „wybrańcy ludu” nie mogli się spotkać o 12:00. Olewanie nas przez tzw. telewizję publiczną trwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yossarian Napisano 19 Marzec 2006 Share Napisano 19 Marzec 2006 Ja też się byłem pełen obaw co do zakończenie programu, ale myślę że czekali specjalnie na zakończenie programu. Ciekaw jestem czy ktoś nagrywa ten program? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawinci Napisano 27 Marzec 2006 Share Napisano 27 Marzec 2006 Prosze kolegów !! już Dziś !!!-poniedziałek 27.03- w TV Polonia o 18.35 --> OSTATNI" dokument pana A.Sikorskiego o ostatnim żołnierzu Polski Podziemnej,Józefie Franczaku zgładzonym w 18 lat po wojnie przez siły ZOMO i SB..... Potem o 19.00 na tvp regionalnej kolejny odcinek z cyklu Ocalić od zapomnienia" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzechotnik Napisano 27 Marzec 2006 Share Napisano 27 Marzec 2006 Dziesięć do jednego, że program o Franczeku jak zwykle będzie tendencyjny, niewygodne fakty pominą a faceta przedstawią w glorii i chwale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
driver81 Napisano 27 Marzec 2006 Share Napisano 27 Marzec 2006 do Grzechotnika...obejrzymy zobaczymy. dodam jedynei ze jest to film, ktorego prapremiera byla w dniu 17.III.2006 podczas uroczystości ktore mialy miejsce w m. Piaski k/Lublina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Katani Napisano 27 Marzec 2006 Share Napisano 27 Marzec 2006 Tak, to prawda, brak kultury i pyskówka. I nic nie ma, żadnych dokumentalnych filmów. To woła o pomstę do nieba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.