Skocz do zawartości

Zupełny brak kultury w naszej TVP

Boruta

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 65
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Prawda Danieloff. Nie, od dawna nie brałem udziału w polowaniu. Nastawiam się na trofea przywożone do nadleśnictwa przez myśliwych. Pomniejsze mniej cenne leżą sobie potem zapomniane. Aż trafią do mnie.

Ja preferuję Europa Europa", Kino Polska" , Discovery" oraz Cinema. Przynajmniej ciekawsze filmy.

Acer, Danieloff, Jacenty oraz inni którzy zwątpili.Czeka Was klatwa ekskomunika i skreslenie z Ewidencji Narodu Polskiego prowadzonej przez wiadomego Kolegę.Sprawdzcie swoje skrzynki mailowe bo klątwa juz napewno tam wpłynęła.
No i uwaga na ulicy na komandosów z 4 panzerregimentu Mocherbereten.Mają na Was wykonac wyrok.
Pozdrawiam

Witam
Drogi administratorze,
Nie prowadze żadnej wojny dusz tylko wypowiadam swój pogląd:a to chyba moge,prawda?Powinien Pan przyjrzeć sie postom tego Jacy który znowu bardzo mnie(i nie tylko mnie)OBRAZIŁ!!Kto to w ogóle jest ten Jaca że osmiela sie pisać takie bluzgi!A przyrównanie nas (4 panzerregiment Mocherbereten)do ideologi nazistowskiej to już cios poniżej pasa...Nie uważa Pan?
Ja z Panem Jacą polemizował nie będe bo to uwłaczało by mojej inteligencji.
Kończe temat w tej dyskusji i przepraszam jeśli kogoś uraziłem.WYRAZIŁEM TYLKO SWOJE ZDANIE.

Pozdrawiam
Grand(nie ten z serialu Oficer)

No i nam chłopiec o nicku Grand znooowu zabłysnał.Ciekawe czy ludzie Młodego Frankensztajna wchodzą tu ze swojej inicjatywy czy słuzbowo.A ja myślałem ze tylko policja i inne słuzby inwigilują to forum.powturzę za Bohaterem seksmisjiPERMANENTNA INWIGILACJA".
Pozdrawiam

To współczuję.Rozumiem że w ramach zadania domowego studenci uczelni która kształci Nowych Dziennikarzy(i pracowników mediów)mają prostowac takich chłystków niedouczonych jak ja.Ale na beret TU wchodzą?To D.J. nie moze na uczelni powiedziec dokładnie gdzie głosi prawde?
Pozdrawiam

Nie dosyć, że nie mogliśmy obejrzeć dokończenia przerwanego ostatnio programu „Było, nie minęło”, to o mały włos nie zobaczylibyśmy dzisiejszego w całości. Całe szczęście, że „wybrańcy ludu” nie mogli się spotkać o 12:00. Olewanie nas przez tzw. telewizję publiczną trwa.

Prosze kolegów !! już Dziś !!!-poniedziałek 27.03- w TV Polonia o 18.35 --> OSTATNI" dokument pana A.Sikorskiego o ostatnim żołnierzu Polski Podziemnej,Józefie Franczaku zgładzonym w 18 lat po wojnie przez siły ZOMO i SB..... Potem o 19.00 na tvp regionalnej kolejny odcinek z cyklu Ocalić od zapomnienia"

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie