Boruta Napisano 6 Marzec 2006 Autor Napisano 6 Marzec 2006 Nie wiem, czy oglądaliście Było, nie minęło.." w ostatnią niedzielę. Ja sobie oglądam w najlepsze i słyszę, jak partyzant opowiada jak zamierzali uciszyć pepeszkę w krzakach i jego kumpel przeładował rkm czeski i nie wystrzelił, bo nie było amunicji, i wtedy nagle ni z gruszki ni z pietruszki urwali i jacyś pawuloni gadali, chyba ci kumple od Stokłosy i Grabka. Chamstwo w biały dzień, miałem zamiar wyrzucić TV przez okno. To skadal!! Wie ktoś, jak ta opowieść się skończyła?Pozdrawiam
bruner0 Napisano 6 Marzec 2006 Napisano 6 Marzec 2006 jak to jak?? -ptasia grypa załatwiła ubeków, a partyzanci do lasu uciekli :)))))))a tak naprawde to sie z Kolegą zgadzam co do tego ,ze to chamstwo, ale jak sie zakończyło to nie wiem bo od razu wyszedłem do innych zajęć
JackW Napisano 6 Marzec 2006 Napisano 6 Marzec 2006 Nie było wczoraj dalszego ciągu. Poprostu nas olali. Pewnie za to, że płacimy abonament.
mat Napisano 6 Marzec 2006 Napisano 6 Marzec 2006 Witam!!! Ja też się wku..... !!! Cały miesiąc czekasz na ten program a tu masz! Jak by nie mogli o tej ptasiej grypie nadać z 10 minutowym poślizgiem.Nie to akurat musiało być LIVE".A nas mają w d.... Telewizja jest tak uboga w programy historyczne że szkoda gadać.Za to nie brakuje tych wszystkich smętnych seriali, którymi zapychają programy od rana do wieczora!!! Pozdrawiam.
acer Napisano 6 Marzec 2006 Napisano 6 Marzec 2006 Odkąd mam cyfrową telewizję, TVP nic mnie nie obchodzi.Wolę np. Kino Polska bo puszczają ciekawe filmy i programy też o partyzantach itd. Bez przerywania grypą.To jest TVP - jakiś program tematyczny a tu klops i pewnie nigdy go nie puszczą bo im ramówka nie spasuje.Gwizdać na TVP.
krzyżak Napisano 6 Marzec 2006 Napisano 6 Marzec 2006 To samo- oglądam sobie programik Było nie minęło" a tu nagle program przerywa kupa tłustych świń z sejmu, nudzi o ptasiej grypie.Wku....łem się niesamowicie.Na początku pomyślałem sobie- jak skończą biadolić o łabędziach to puszczą program dalej.Potem zastanawiałem sie dlaczego wybrali właśnie program 3 telewizji a nie np.1-szy gdzie i tak lecą same pierdoły np.Urbi et Orbi czy jakoś tam ( niemiecki papież bawi się w polaka i pozdrawia świat)Wku.....łem się niesamowicie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
administrator Napisano 6 Marzec 2006 Napisano 6 Marzec 2006 Witam.A co z kulturą na forum? W TVP musi być a tu już niekoniecznie? Wiem jak was to ruszyło bo też oglądałem, ale pohamujcie się trochę.Pozdrawiam - Piotr.
Kaba Napisano 6 Marzec 2006 Napisano 6 Marzec 2006 A może napisać do nich czy nie zechcieliby na cd czy dvd tego wydać ?
Kowal7 Napisano 6 Marzec 2006 Napisano 6 Marzec 2006 Mnie też szlag trafił jak przerwali, myślałem, że po tych jękach o ptasiej grypie będzie ciąg dalszy, ale się nie doczekałem...Wiecie może kiedy będzie jakaś powtórka albo czy wogóle będzie?Pozdrawiam!
Kaba Napisano 6 Marzec 2006 Napisano 6 Marzec 2006 O ile wiem program jest na 3 i poloni, wiecej nie wiem.
Mirass Napisano 6 Marzec 2006 Napisano 6 Marzec 2006 Czego sie czepiacie Katolickiej Telewizji Publicznej??Teraz tak już bedzie zawsze
danieloff Napisano 6 Marzec 2006 Napisano 6 Marzec 2006 Niestety, teraz czeka nas 5 lat kaczej grypy. 5 lat do tyłu w rozwoju kraju.
ponury Napisano 6 Marzec 2006 Napisano 6 Marzec 2006 Witam 5 lat?? to ten Borsuk co go tropisz będzie już gdakał po transformacji grypowej ewolucji.Pozdrawiam sąsiad
Mauser Napisano 6 Marzec 2006 Napisano 6 Marzec 2006 szkoda gadać ! myślałem że wyjdę z siebie ! Potem się uspokoiłem i myślałem że te 15 minut programu dokończą a to dupa ! Gratuluje TVP podejścia do abonentów !
KudłatyHD Napisano 6 Marzec 2006 Napisano 6 Marzec 2006 Może zasypiemy ich mailami, żeby powtórke zrobili i ogólnie więcej histori w tvp !!!!
Peter Napisano 6 Marzec 2006 Napisano 6 Marzec 2006 A czego wy kuźwa wymagacie od Telewizji Publicznej. Fachowcy uciekają i chowają się na drzewa. Kto tam rządzi? Jedynie Słuszne Rodziny i resztki Pampersów. U niektórych już trzecie pokolenie pracuje w TVP, a niektórzy już 50 lat . To jedna z nienaruszalnych i nieweryfikowanych instytucji od czasów komuny. Mierni, Bierni ale Wierni. Kasa z reklamy, kasa z budżetu, kasa z abonamentu. Efekty widać.
yossarian Napisano 6 Marzec 2006 Napisano 6 Marzec 2006 WitamProgram na pewno powtórzą, ale licho wie kiedy. Program ten potrafią wepchnąć kiedy im pasuje, pory nadawania zmieniają bardzo często. Ale trudno. Nie mamy wyboru.A pyzatym wyrazy szacunku dla pana Adama Sikorskiego, za to co robi. Człwiek z pasją i charyzmą.
acer Napisano 6 Marzec 2006 Napisano 6 Marzec 2006 Nie yossarian, wybór właśnie mamy. To nie czasy dwóch kanałów. Abonament przymusowy - za co- za najgorszą telewizję, beznadziejną ramówkę, brak seansów tematycznych, oślepianie Plebanią i Klanem. Teraz masz wybór i nie musisz oglądać. Niestety za TVP płacić trzeba.:/Jak dla mnie Woronicza do odłączenia kabla.
yossarian Napisano 6 Marzec 2006 Napisano 6 Marzec 2006 Skoro tak to co proponujesz acer?Meile do TVP Lublin?Pewnie i taknie zajmnie sie sprawą.
aaaa.gggg Napisano 6 Marzec 2006 Napisano 6 Marzec 2006 WitamTo jest Dworakowa Telewizja Publiczna!Ale na szczęście już niedługo!!!!Zresztą...Zawsze byłem ANTYLIBERAŁEMPozdrawiam
acer Napisano 6 Marzec 2006 Napisano 6 Marzec 2006 po prostu nie włączam TVP1 ani 2. Polonia jeszcze ujdzie. To [..................]telewizja. Są inne polskojęzyczne kanały.Kiedyś dobrymi czasy była telewizja edukacyjna, jakiś Wołoszański, Rewizja nadzwyczajna. A teraz ten pajac Dworak co. Jaka misja publiczna,gdzie ona co za androny p........lą. Kiedyś bywały ciekawe reportaże historyczne, teraz dno i metr mułu.Płacić kasę za Plebanię albo za Klan ?A w cholerę nie oglądam ani 1 ani 2.
jaca2003 Napisano 6 Marzec 2006 Napisano 6 Marzec 2006 Panowie mam dobre wieści.ma dojśc do fuzjii(czy jak to się tam nazywa teraz)z Jedyna Słuszną telewizją Wielkiego Ojca DEREKTORA i wtedy ramówka się poprawi.PrzykładNowa ramówka TV TRWAM 2006 Jak doniosły nam nasze wtyczki z zarządu TV-T z Torunia, z dniem 01.01.2006 uruchomiony zostanie nowy pakiet rozrywkowy w skład którego wchodzić będą następujące programy: TELETURNIEJERóżaniec z gwiazdami"Jaka to modlitwa?"Jeden z dwunastu"Szansa na odpust"Od Torunia do Opola"Intifada" lub Diecezjada" lub Parafiada" (jeszcze nie wybrano ostatecznego tytułu)Wielka Msza"Ananasy z mojej parafii"Miliard w Ambonie"Diecezja należy do ciebie!"Berety do mety" Jedno z dziesięciu przykazań"Najsłabsze ogniwo" - krótki poradnik z cyklu sam napraw swój różaniecBig Brother bitwa" - bonifratrzy vs. franciszkanieŚpiewające organy" O dwóch takich, co ukradli księżyc" - biograficznyIdź na całość" - czyli poradnik jak wypełnić przekaz pocztowy TALK SHOW I REALITY SHOWJestem jaki jestem" - reality show w domu o. RydzykaPrałat Ja****ski Show"Co za adwent!" wizytą u Was" - program kolędowy.Parafia należy od Ciebie"akrystia - dokument jak powstaje msza"Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie" - program Wielkiej InkwizycjiMiliard na tacy"SERIALEModa na moher - odc. 2150"Pensjonat pod Toruniem"Parafia na peryferiach" - serialNowa seria wzorowana na Pierwszej miłości" - Pierwsza Komunia" reż. Joe MonsterM jak modlitwa"Świat wg redemptorystów" - reż. Okił KhamidovTata, a Ojciec Marcin powiedział... " serial edukacyjny dla rodzicówStrażnik dekalogu" z Chuckiem NorrisemSutannah" - serial obyczajowyPlebania" - a nie, przecież już jest...PROGRAMY NOCNETelesklep o. Łukasza"Liga Mistrzów - historia zakonu"Moherowe igraszki" - audiotele z nagrodamiTRWAM - wkręca"Purpurowy kapturek" - bajka dla (starszych) dzieciTygodnik Moherowego Spokoju"Czarny pijar" - nowy magazyn detektywistycznyMoherowa landrynka"PROGRAMY HOBBYSTYCZNEPodróże kulinarne siostry Alfredy - pieczeń licheńska"Mo’ Hair" - program o najnowszych, światowych trendach w nakryciach głowy i fryzurachDarz Bóg" - program łowiecki - odcinek o polowaniu na jelenie.1001 rzeczy które można zrobić z moheru" - drzwi balkonoweSamo szycie" - kurs robienia moherowego beretuSiostro, po prostu gotuj" - program kulinarny siostry Eutanazji..Katechetyczne podróże Ojca Rydzyka"Wacha do Maybacha" - magazyn motoPONIEDZIAŁKOWE MEGAHITYLord of the rings - The Bishop"Moherowa podszewka"Allo, allo, kto się do nas dodzwonił?"Koncert zespołu The Redemptorists" - gościnnie Zbigniew Wasserman na bongosachPROGRAMOWY INFORMACYJNEInforeformacje"Telekuria"Pana rama"Purpurowe Forum" - program publicystycznyOgłoszenia paranormalne"Tour de Częstochowa" - Studio Sport - relacja z wyścigu pielgrzymek życia pingwinów" - przyrodniczyaćmienie słońca nad Toruniem" - program popularno naukowy.PROGRAMY DOKUMENTALNEbuntowany anioł" - historia MacierewiczaMinistrant" - pierwszy krok kariery parlamentalnejNowoczesna Genetyka - czy można braci bliźniaków połączyć w jeden organizm?"iarno" - reportaż z Mennicy PaństwowejIdź precz Darwin" - program o kreacjonizmie kamerą wśród kaczek" - film dokumentalny o historii najnowszejNa pewno znajdziecie coś dla Siebie.Pozdrawiam
aaaa.gggg Napisano 6 Marzec 2006 Napisano 6 Marzec 2006 acer!!!!!B-R-A-V-O.Dokładnie tak!!!Pozdrawiam Cię serdecznie
panzerjager Napisano 7 Marzec 2006 Napisano 7 Marzec 2006 A gdzie Rydzykanci", moj ulubiony teleturniej?;)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.