dark_raider Napisano 4 Marzec 2006 Autor Napisano 4 Marzec 2006 Jak w temacie, pytanie do wtajemniczonych. Wiem, że odszedł Lhose czyli główny motor grupy oraz jeszcze paru członków z długią służbą. Proszę napiszcie coś na ten temat.
willi Napisano 4 Marzec 2006 Napisano 4 Marzec 2006 Szanowni Państwo,Rzeczywiście, ostatnimi czasy w naszej Grupie zaszły zmiany. Rafał, pomysłodawca i współzałożyciel Grupy postanowił opuścić jej szeregi. W tym okresie odeszło także kilka innych osób. Nie oznacza to jednak, że Grupa odchodzi w niebyt i zanika jako oddział w środowisku rekonstrukcyjnym. Na ostatnim spotkaniu sztabu, Lohse przekazał mi dowództwo Grupy, która działa dalej i w żadnym wypadku nie ulega rozwiązaniu. Chciałbym stanowczo zaprzeczyć, jakoby takie wydarzenie (likwidacja Grupy) miało miejsce.Planów na ten rok mamy sporo, pomysłów także.Jeszcze dzisiaj wieczorem zamieścimy zdjęcia z manewrów, na których obecnie jesteśmy.PozdrawiamKrzysztof Willi" ZawilińskiAufklarungsabteilung 7 der 4 Panzer Division
okejos Napisano 4 Marzec 2006 Napisano 4 Marzec 2006 a oto fotki z dzisejszych manewrów. bawimy sie setnie ... jeszcze 2 dni...
akagi Napisano 5 Marzec 2006 Napisano 5 Marzec 2006 Krzysiu, chyba to jednak troche inaczej było ....... jeżeli połowa ludzi, w tym ZAŁOŻYCIEL grupy, odchodzi to coś jest nie tak. A dla nie wtajemniczonych - Rafał czyli Lohse i ludzie, którym nie do końca podobało sie to co się wyprawia w 7AA dalej sie bawią w rekonstrukcję tylko już nie pod sztandarem 7AA - tworza zupełnie nowy projekt. Wkrótce pewnie Lohse sam o tym napisze.
okejos Napisano 5 Marzec 2006 Napisano 5 Marzec 2006 oj akagi akagi... widac ze znasz tylką jedna strone medalu... co do ..... wszystkiego. ale to nie miejsce na takie dysputy... zyczymy Lohsemu duzo sukcesów....ps. podoba mi sie słowo wyprawia" to naprawde dobre słowo....
okejos Napisano 5 Marzec 2006 Napisano 5 Marzec 2006 jezeli 8 jest połową z 25 to gratuluje.......znajomosci matematyki
jazlowiak Napisano 5 Marzec 2006 Napisano 5 Marzec 2006 na co wasze swary i bzduryi tak wszyscy dojdziecie do Bzuryo czym zawiadamiam ciotki i wujki dyskutującei o samodzielności marzącebo jak nie będziecie współpracowaćto każe was na poczatku bitwy pochowaći do tego w miejscu gdzie krowy kroczyłyi miniaste pamiątki zostawiłyo czym zawiadamia ten co Was zawsze wspierałMłot-Rozdżestwieński rekonstrukcji generał
pirotechnik Napisano 5 Marzec 2006 Napisano 5 Marzec 2006 Jaki koniec grupy.Dzisiaj zakończyliśmy manewrt w Toruniu i dam sobie rękę odciąć, jak nie było tam 7AA i Pomerani.Krzysiu ja z chłpakami(pirotechnikami) za tobą murem a nawet przed Tobą pole zaminujemy.P.S Życie tak szybko umyka,cieszmy się chwilą i bawmy się wspierając się wzajemnie.
mongo Napisano 5 Marzec 2006 Napisano 5 Marzec 2006 Nie był jeden założyciel AA7 tylko czterech. Dwóch z wzeględów osobistych odeszło ze dwa lata temu i nikt nie mówił, że grupa się rozpada. Jeszcze ja zostałem z tego grona i nie mam żadnego zamiaru grupy opuszczać, szczególnie, że przed nami najpiękniejsze chwile. Mamy sporą i co najważniesjze zgraną ekipę kolegów, znamy się jak łyse konie i bardzo dobrze się razem bawimy. Pozdrowienia dla chłopaków z AA7.
kutno Napisano 5 Marzec 2006 Napisano 5 Marzec 2006 heh .. no szkoda, ale nie zmienia to nic przynajmniej z mojego punktu widzenia ... kończe kompletować sprzęt i staję jako rekrut przed komisją 7AA ;p Życzę Willemu tego czego się życzy nowemu prezesowi ;D Pozdrowienia dla reszty chłopaków
akagi Napisano 5 Marzec 2006 Napisano 5 Marzec 2006 ja sie tylko zastanawiam, bo to w sumie ... dziwne wszystko.Ale wiecie co ...... a guzik mnie to obchodzi :)))pozwodzenia.
Hartmann Napisano 5 Marzec 2006 Napisano 5 Marzec 2006 Wierszyk fajny , ale w conajmniej jednym przypadku nie sprawdzi się.hart
michalmiazga Napisano 5 Marzec 2006 Napisano 5 Marzec 2006 Cieszę się, że z 7AA wszystko w porządku. W końcu znajomy, wypróbowany przeciwnik dodaje rekonstrukcji prawdziwego smaku.Michal MiazgaCytadela
michalmiazga Napisano 5 Marzec 2006 Napisano 5 Marzec 2006 A z nową grupą pod wodzą Rafała też chetnie skrzyżujemy bagnety.Michał
okejos Napisano 6 Marzec 2006 Napisano 6 Marzec 2006 raczej wylecicie w powietrze... maja odtwarzac jednostke saperów
michalmiazga Napisano 6 Marzec 2006 Napisano 6 Marzec 2006 Ba, że niemiaszki bagnetów się boją to przecież nie nowina :)
okejos Napisano 6 Marzec 2006 Napisano 6 Marzec 2006 no tak... u polacken szabla to grunt.... nawet na czołgi :D
miszka7-1 Napisano 6 Marzec 2006 Napisano 6 Marzec 2006 kol.okejosSzable służyły nie do łamania ich na lufach czołgów,a do rąbania fryców po garkach.
dark_raider Napisano 6 Marzec 2006 Autor Napisano 6 Marzec 2006 Ok, czyli 7-8 osób które odeszło zakłada nową grupę? Już wiadomo jaką jednostkę będą odtwarzać i kiedy inauguracja? Chyba musiała u was być kiepska atmosfera, skoro wasz lider postanowił odejść z najlepszej w kraju grupy niemieckiej.
Steiner7 Napisano 6 Marzec 2006 Napisano 6 Marzec 2006 Grupa nadal jest najlepsza i zostali najlepsi.Na dobre i na złe
pancer Napisano 6 Marzec 2006 Napisano 6 Marzec 2006 lider to bardzo szerokie pojecie...a moze lider nie był liderem i odszedł....dark_raider nie gdybaj" jak nie wiesz o co chodzi a tylko słyszałeś
dark_raider Napisano 6 Marzec 2006 Autor Napisano 6 Marzec 2006 Właśnie nie wiem o co chodzi i dlatego gdybam, bo chciałbym się dowiedzieć czegoś więcej, po to jest to forum i albo członkowie grupy wyjaśnią tą sprawę albo to oleją i nie napiszą nic
dark_raider Napisano 6 Marzec 2006 Autor Napisano 6 Marzec 2006 a pozatym stwierdzenie ..a moze lider nie był liderem i odszedł...." jest doskonałym przykładem gdybania, więc sam to robisz a piszesz żebym ja tego nie robił. Troche konsekwencji
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.