Skocz do zawartości

Aufklarungabteilung 7 - koniec grupy?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Jak w temacie, pytanie do wtajemniczonych. Wiem, że odszedł Lhose czyli główny motor grupy oraz jeszcze paru członków z długią służbą. Proszę napiszcie coś na ten temat.
  • Odpowiedzi 100
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Szanowni Państwo,

Rzeczywiście, ostatnimi czasy w naszej Grupie zaszły zmiany. Rafał, pomysłodawca i współzałożyciel Grupy postanowił opuścić jej szeregi. W tym okresie odeszło także kilka innych osób. Nie oznacza to jednak, że Grupa odchodzi w niebyt i zanika jako oddział w środowisku rekonstrukcyjnym.
Na ostatnim spotkaniu sztabu, Lohse przekazał mi dowództwo Grupy, która działa dalej i w żadnym wypadku nie ulega rozwiązaniu.
Chciałbym stanowczo zaprzeczyć, jakoby takie wydarzenie (likwidacja Grupy) miało miejsce.
Planów na ten rok mamy sporo, pomysłów także.
Jeszcze dzisiaj wieczorem zamieścimy zdjęcia z manewrów, na których obecnie jesteśmy.

Pozdrawiam
Krzysztof Willi" Zawiliński
Aufklarungsabteilung 7 der 4 Panzer Division
Napisano
Krzysiu, chyba to jednak troche inaczej było ....... jeżeli połowa ludzi, w tym ZAŁOŻYCIEL grupy, odchodzi to coś jest nie tak.

A dla nie wtajemniczonych - Rafał czyli Lohse i ludzie, którym nie do końca podobało sie to co się wyprawia w 7AA dalej sie bawią w rekonstrukcję tylko już nie pod sztandarem 7AA - tworza zupełnie nowy projekt.
Wkrótce pewnie Lohse sam o tym napisze.
Napisano
oj akagi akagi... widac ze znasz tylką jedna strone medalu... co do ..... wszystkiego. ale to nie miejsce na takie dysputy... zyczymy Lohsemu duzo sukcesów....
ps. podoba mi sie słowo wyprawia" to naprawde dobre słowo....
Napisano
na co wasze swary i bzdury
i tak wszyscy dojdziecie do Bzury

o czym zawiadamiam ciotki i wujki dyskutujące
i o samodzielności marzące

bo jak nie będziecie współpracować
to każe was na poczatku bitwy pochować

i do tego w miejscu gdzie krowy kroczyły
i miniaste pamiątki zostawiły

o czym zawiadamia ten co Was zawsze wspierał
Młot-Rozdżestwieński rekonstrukcji generał
Napisano
Jaki koniec grupy.Dzisiaj zakończyliśmy manewrt w Toruniu i dam sobie rękę odciąć, jak nie było tam 7AA i Pomerani.
Krzysiu ja z chłpakami(pirotechnikami) za tobą murem a nawet przed Tobą pole zaminujemy.
P.S Życie tak szybko umyka,cieszmy się chwilą i bawmy się wspierając się wzajemnie.
Napisano
Nie był jeden założyciel AA7 tylko czterech. Dwóch z wzeględów osobistych odeszło ze dwa lata temu i nikt nie mówił, że grupa się rozpada. Jeszcze ja zostałem z tego grona i nie mam żadnego zamiaru grupy opuszczać, szczególnie, że przed nami najpiękniejsze chwile. Mamy sporą i co najważniesjze zgraną ekipę kolegów, znamy się jak łyse konie i bardzo dobrze się razem bawimy.

Pozdrowienia dla chłopaków z AA7.
Napisano
heh .. no szkoda, ale nie zmienia to nic przynajmniej z mojego punktu widzenia ... kończe kompletować sprzęt i staję jako rekrut przed komisją 7AA ;p
Życzę Willemu tego czego się życzy nowemu prezesowi ;D
Pozdrowienia dla reszty chłopaków
Napisano
ja sie tylko zastanawiam, bo to w sumie ... dziwne wszystko.
Ale wiecie co ...... a guzik mnie to obchodzi :)))

pozwodzenia.
Napisano
Ok, czyli 7-8 osób które odeszło zakłada nową grupę? Już wiadomo jaką jednostkę będą odtwarzać i kiedy inauguracja? Chyba musiała u was być kiepska atmosfera, skoro wasz lider postanowił odejść z najlepszej w kraju grupy niemieckiej.
Napisano
lider to bardzo szerokie pojecie...a moze lider nie był liderem i odszedł....
dark_raider nie gdybaj" jak nie wiesz o co chodzi a tylko słyszałeś
Napisano
Właśnie nie wiem o co chodzi i dlatego gdybam, bo chciałbym się dowiedzieć czegoś więcej, po to jest to forum i albo członkowie grupy wyjaśnią tą sprawę albo to oleją i nie napiszą nic
Napisano
a pozatym stwierdzenie ..a moze lider nie był liderem i odszedł...." jest doskonałym przykładem gdybania, więc sam to robisz a piszesz żebym ja tego nie robił. Troche konsekwencji

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie