wojna1939 Napisano 27 Marzec 2006 Autor Share Napisano 27 Marzec 2006 Chwała,i co mu odbili, nerki? hi hi Cisza - bo przesilenie wiosenne, zmina czasu, jakoś tak...Tymczasem - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 28 Marzec 2006 Autor Share Napisano 28 Marzec 2006 Chwała,ten pan (Paul Hausser) był w 1896 roku kadetem w szkole wojskowej w koszalinie.Bywajcie - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 28 Marzec 2006 Share Napisano 28 Marzec 2006 A na emeryturze wbił się w fachowe wdzianko elektryka.Jednak życie pisze najciekawsze scenariusze.Pozdrawiam L. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 30 Marzec 2006 Share Napisano 30 Marzec 2006 Sądząc po aukcji jeden kolega zniechęcił się do kopania dołów;) A może On nas nie lubi?;)Pozdrawiam L. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik832 Napisano 30 Marzec 2006 Share Napisano 30 Marzec 2006 Co do tych schronów o których wcześniej wspominałem to mam kilka być może ciekawych miejsc i tylko jeden problem - nie mam z kim się tam wybrać, a samemu chodzę rzadko. Usłyszałem kilka historii na temat tamtych miejsc od ludzi mieszkających w okolicy od małego. W latach 90 za małolata sam byłem w jednym z tych miejsc. może miałby ktoś ochotę się zorganizować i tam wybrać (niedaleko). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 30 Marzec 2006 Share Napisano 30 Marzec 2006 Witajcie !!!L. nie przesadzaj , to tylko względy zdrowotne. Mogę zapomnieć o kopaniu , pozostaje mi tylko uczestnictwo towarzyskie. Ewentualnie mogę parę fotek machnąć. Pozdrawiam !R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karis Napisano 30 Marzec 2006 Share Napisano 30 Marzec 2006 Witam!Oczywiście jeśli chodzi o podziemia to ja jestem chętny:)Znam parę miejsc które warto odwiedzić.Pozostaje tylko zorganizować wyprawę.Masz jakąś propozycję pawlik?Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik832 Napisano 30 Marzec 2006 Share Napisano 30 Marzec 2006 Jam mam sporo wolnego czasu;) i mogę się zawsze dostosować, a że jestem lekkim narwańcem;) im szybciej tym lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 31 Marzec 2006 Autor Share Napisano 31 Marzec 2006 Chwała,to oczekujemy chłopcy na rzetelna relację z wypadu w hmm... podziemia. Powodzenia.Bywajcie - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karis Napisano 31 Marzec 2006 Share Napisano 31 Marzec 2006 Witam!Jeśli chodzi o wypad to dobra byla by niedziela. Ma ktoś jeszcze ochote powłóczyć się po zapomnianych miejscach?Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik832 Napisano 1 Kwiecień 2006 Share Napisano 1 Kwiecień 2006 I co z tym niedzielnym wypadem?Jeśli kogoś zainteresuje, to 11 kwietnia we wtorek,l w Domku Kata odbędzie się spotkanie z Lechem Fabiańczykiem Historia regionu" oraz prezentacja filmów:Łupaszka", Jam zwyciężył świat", Oto człowiek", Smak czasu". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik832 Napisano 1 Kwiecień 2006 Share Napisano 1 Kwiecień 2006 Karis i co z tym niedzielnym zwiedzaniem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karis Napisano 2 Kwiecień 2006 Share Napisano 2 Kwiecień 2006 Witam!Ja dzis bede mial czas tak o 18 wiec mozemy zrobic rozpoznanie a jak nie dzis to na 100% przyszla niedziela tak o 14Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik832 Napisano 2 Kwiecień 2006 Share Napisano 2 Kwiecień 2006 Ja już dzisiaj byłem. Najpierw przeczesałem podwórko znajomego (peerelki, garnek, siekiera, 10 pfenningów, i współczesne 1,55) i byłem też za rokusem, ale już nic tam nie mogłem znaleźć (chodzi o schrony). Może zasypane, bo pamiętam dokładnie że tam było wejście (z 10 lat temu), i byłem w środku. A teraz kupa śmieci i liści. Była tylko ta okrągła wieżyczka. Szkoda, że nie zabrałem aparatu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaku Napisano 3 Kwiecień 2006 Share Napisano 3 Kwiecień 2006 Sobotni pierwiosnek"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaku Napisano 3 Kwiecień 2006 Share Napisano 3 Kwiecień 2006 ...po oczyszczeniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 4 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 4 Kwiecień 2006 Chwała,gratuluję Zaku, bardzo ładny wiosenny kwiatek. Czy to z lasku w zasięgu wzroku? Życzę wspaniałości.Bywaj - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaku Napisano 4 Kwiecień 2006 Share Napisano 4 Kwiecień 2006 W.1939 Kwiatek z lasku ale bardziej oddalonego... mój wzrok z okna tam nie sięga. pzdr. Zaku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 4 Kwiecień 2006 Share Napisano 4 Kwiecień 2006 WitamKwiatki ostatnio obrodziły...jak mniemam na wskutek zmięknięcia gleby. Podczas spacerku widziałem sasanki ;)Pzdr der K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 4 Kwiecień 2006 Share Napisano 4 Kwiecień 2006 Były też miejscowe...bliżej nie znane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 4 Kwiecień 2006 Share Napisano 4 Kwiecień 2006 A i grzyb się trafił....niestety blaszak;)Swoją drogą różnorakich blaszaków było sporo...cały teren nimi zasiany.Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 4 Kwiecień 2006 Share Napisano 4 Kwiecień 2006 Witam :)Ja też powitałem wiosnę znaczącym akcentem matki ziemi .Pozdrawiam..J... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
romkow Napisano 4 Kwiecień 2006 Share Napisano 4 Kwiecień 2006 nooo, nooo... chciałem przebić Wasze znajdki. grzebie w plecaku... i chyba mi sie nie uda Was przelicytować. gratulacje! romko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 4 Kwiecień 2006 Share Napisano 4 Kwiecień 2006 O jakich licytacjach piszesz Romkow ?.....czyżby miało to związek z Twoimi fotkami? ;))Pzdr der K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 5 Kwiecień 2006 Share Napisano 5 Kwiecień 2006 WitamPrzesilenie minelo a cisza ...trwa;)Piszcie co w trawie piszczy...a moze konieczne;) jest male(plenerowe)spotkanie?? Wojenka jak tam stronka? Mam kolejna porcje ciekawostek...Odezwij sie co dzisiaj (ew. jutro)..Licze na odzew..Pzdr der K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.